Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 50 199
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Една много приятна новина за нашето талантливо и красиво момиче  Peace
В музея за восъчни фигури в Узбекистан, ще сложат и фигурата на Неслихан Атагюл.  smile3501 newsm51

# 331
# 332
И аз съм тук , дружки ! Да закрием сериалната 2019 със сериала с най-таланливото момиче !

# 333
# 334
Тези селянии могат само да попречат на рейтинга , много са дълги
Знам ,че не може ез тях , ама да са по-кратки Smiling Imp
Еви Hug
А другите къде стеее ?

# 335
  • София
Фили, грешиш. Напротив комшите си харесват такива сцени. За тях това си е част от бита им. Така, че влез в сериала и приеми, че без тях не може да мине. Показват двете крайности и невъзможността да имат допирни точки. Само, ако Санджар се опита да се промени и да се приспособи към живота и нравите на Наре, тогава ще започне и стоплянето на техните отношения.

Само как побегна посланика, умрях от смях. И той можел да се страхува  hahaha hahaha hahaha
-------------------------
Лелеее от къде я изкопаха тази булка Менекше  ooooh!
От кой коптор я намериха? Брат й някакъв невръстеник, майка й простакеса, ха да им е честита. Как да я пожелае Санджар, като пред него стои коренна противоположност. И красива и възпитана, нищо общо с булката  newsm48 newsm47 smile3505

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 20:56 от БлагаВест

# 336
Линде Hug , знам ,че харесват , но прекаленото кудкудякане само може да навреди ...
Все пак мисля ,че простотията на сватовете е преекспонирана и поне мен ме дразни .Прости , прости , ама колко да са прости .Мисля ,че обиждат по-обикновената част от турския народ ( т.е надявамсе 70-те милиона да  не са чак токлова прости , горките 7 милиона прогресивни Cold Sweat )
Както и да е , важно е рейтингът да расте .
Но дано не прекалят с тази тайна около живота на Наре след историята в колибата със Санджар .Той все пак трябва да научи истината .Това протакване вече 3 епизода продължава .Дано в следващия той  разбере какво се е случило , не искам да зациклят на тази тайна дето се знае вече и от Гедиз .

# 337
Здравейте!

И на мен махленските  и роднинските свади са ми в повече.
И аз от озета непрекъснато мисля какво ще направят със себе си Наре и Санджар.
Вижда се, че той не е угаснал за нея, а напротив, разпалва се. Наре и тя омеква, особено, когато разбра, че Санджар
е ходил да я търси. Мисля, че в тази къща сега нещо повече може и да се случи между тях. Ще видим.

Ревността на Санджар от Гедиз вече ескалира ожесточено. Винаги ще има отговор от Наре, че  е женен.

# 338
  • На луната
Привет.
Поизчеткаха го малко Санджар Simple Smile Но има още какво да се желае за обноските му, макар че на моменти ме разсмиват.
Права е Наре да не му казва още за Акън, че като нищо може да му свети маслото.

# 339
  • София
Хайдеее, прибират си щерката в коптора   newsm62
Че то по-зле от цигански катун  ooooh!

# 340
  • На луната
Хайдеее, прибират си щерката в коптора   newsm62
Че то по-зле от цигански катун  ooooh!

Откога разправям на брат й, да идва да си я прибира с автобуса, най-накрая ме чу  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
Ако може да издирват Мелек поне още месец в Черна гора и да ни спасят от селската идилия, ще е супер, ама едва ли.

# 341
  • София
Аляска, иска ни се, но тази дива селянка Менекше няма да се откаже така лесно. Като взе акта за брак и само повтаряше "Мой е, мой е..."

# 342
С тези 2 млн. евро вече "убиха всичко детско в мен". Наивно ми е.

# 343
  • На луната
С тези 2 млн. евро вече "убиха всичко детско в мен". Наивно ми е.
В турските сериали всеки втори има холдинг, а милионите за нищо ги нямат. И пет да му беше поискал, Санджар щеше да ги даде Simple Smile Simple Smile
Иначе на Менекшето ще й сърбаме попарата вероятно до финала.
Много хубава химия им се получи на Наре и Санджар в тази серия. Спряха да се гледат с омраза.

# 344
  • София
Уф, този изверг Посланика ми идва да го прасна с нещо  341uu
За него всичко е стока  smile3511
Побъркаха това малко ангелче, скъса се да плача миличкото. какво му се налага да преживява  smile3518 newsm45

Прекрасна е музиката, този път включват още една народна българска песен  newsm10

Общи условия

Активация на акаунт