Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 50 187
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
Е според вас, Санджар как ще изгори себе си и Наре? Сигурно на Менекшето ще й излезе късмета Grinning

# 316
Така.. Така изгледах епизода след всичките ядения 🤣🤣🤣.. Като се замисля човекът, който ще промени Санджар ефе, е Мелек Simple Smile
Айде ся всичките Гедиз, та Гедиз, признавам хубавия му външен вид, но пък ще ми дойдат много изтъркани, ако ги съберат по нататък. Чудя се за огъня и барута, какво ли е подготвил посланика... ??? Да видим каква ще тъпотиятя, поради която е получил и правата над Мелек🤔🤔🤔
За сега се радвам, че сценария не  е разводнен, но сме едва на 3 епизод, после още 1 преди почивката от 2 седмици на всичките телевизии частни 😂
Всичките около Санджар ефе с изключение на леко откачения ( не му помня името) са змии и всеки ще му навреди.. Чок зор ще е тая ашк да го... 😤😤😤
Хубав съботен ден на всички!!!

😊😊😊

# 317
  • Яко в Матрицата...
Добро утро Grinning

Веднага ги кексосахте Санджар и Теменужка Joy Аз все си мисля, че той ще направи нещо по-кофти от това да спи със законната си съпруга. Може да вземе Мелек и да зареже Наре в Подгорица... нали сега дъщеря й е най-важното за нея.

# 318
  • На луната
Добро утро Grinning

Веднага ги кексосахте Санджар и Теменужка Joy Аз все си мисля, че той ще направи нещо по-кофти от това да спи със законната си съпруга. Може да вземе Мелек и да зареже Наре в Подгорица... нали сега дъщеря й е най-важното за нея.

Не знам на Теменужка, дали ще й излезе късмета Simple Smile обаче, ако Санджар ще си потушава огъня, предпочитам да е с Наре. Те и двамата от години горят на бавен огън, време е да поразръчкат жаравата и да изгорят временно Simple Smile Само не знам дали Ердоган ще разреши Simple Smile Simple Smile
Що се отнася до легендата, ами да умира. Тя и без това е тъжна и с лош край.
Надявам се, Гедиз да не е толкова отчаян, че да се съюзи с тази куха лейка Менекше

# 319
  • Яко в Матрицата...
Alaska, едва ли Наре ще иска да му помага с потушаването на огъня Grinning Да е мислил преди да се е женил. Ако съм сценарист, щях да измисля нещо по-зловещо. Трябва нещата съвсем да се забъркат, да изглеждат невъзможни да се възстановят, та чак тогава ще започне да се вижда светлина в тунела.

Чета тук-там за двете двойки Наре-Санджар и Наре-Гедиз и как феновете на Несли били тези, които искали Наре да е с Гедиз. Като фен на Несли, това което искам, е дизито да има успех. Историята още не се е развила, та да я слагам в двойка с когото и да е от двамата. Гедиз за момента мисли повече с главата си, разсъждава и задава точните въпроси, заради това Наре сподели какво се е случило с тялото й. И още нещо - той не я обвинява в нищо, опитва се да я разбере. Докато другият в желанието си да е прав и праведен, иска да я уязви, че да се махне от очите му. Единият иска да я опознае, другият се чуди как да я отпрати, че да не страда самият той. Наре в момента не може да бъде нито с Гедиз, нито със Санджар. С тая ранена душа й е само до любов.

# 320
  • На луната
Рени, ами той уж е мислил преди да се ожени, има няма осем, девет години Simple Smile То сигурно ако не е била маминка да му дудне, още щеше да мисли. Той и сега Санджар не е китка, и има достатъчно грехове за плащане, та да го натоварят и с още Simple Smile Simple Smile ама ми изглежда издръжлив, та да видим.
Иначе нищо по-зловещо не мога да измисля, освен да направи салата от теменужки Simple Smile Simple Smile

П.п. Относно последното ти изречение, аз не съм споменавала нищо за любов Simple Smile Страстта и любовта, не винаги вървят ръка за ръка. Нито омразата, с която се гледат през повечето време.

# 321
  • Яко в Матрицата...
Все пак гледаме турски сериал - при главните герои любовта е равна на страстта Wink Другите може и да кривнат от пътя, но те ще са железни Joy Заради това си мисля, че Санджар няма да ощастливи Теменужка в желанието си да изгори и себе си, и Наре. Но... може и да ме опровергаят ... знае ли човек Grinning

# 322
Alaska, едва ли Наре ще иска да му помага с потушаването на огъня Grinning Да е мислил преди да се е женил. Ако съм сценарист, щях да измисля нещо по-зловещо. Трябва нещата съвсем да се забъркат, да изглеждат невъзможни да се възстановят, та чак тогава ще започне да се вижда светлина в тунела.

Чета тук-там за двете двойки Наре-Санджар и Наре-Гедиз и как феновете на Несли били тези, които искали Наре да е с Гедиз. Като фен на Несли, това което искам, е дизито да има успех. Историята още не се е развила, та да я слагам в двойка с когото и да е от двамата. Гедиз за момента мисли повече с главата си, разсъждава и задава точните въпроси, заради това Наре сподели какво се е случило с тялото й. И още нещо - той не я обвинява в нищо, опитва се да я разбере. Докато другият в желанието си да е прав и праведен, иска да я уязви, че да се махне от очите му. Единият иска да я опознае, другият се чуди как да я отпрати, че да не страда самият той. Наре в момента не може да бъде нито с Гедиз, нито със Санджар. С тая ранена душа й е само до любов.
Подкрепям напълно поста, най-вече подчертаното Hug

Накрая на сериала сигурно ще съберат Санджар, Наре и Мелек (може би). Но дотогава, Санджар ще си остане "щастливо" женен за Теменужката, може и деца да му се пръкнат, знае ли човек?
Да, на Наре в момента не й е до любов, не допуска никой до себе си. Не вярвам да има нещо между нея и Гедиз.
Но ми се иска да остане до нея. Човекът чете в душата й, отваря я, с него изпуска напрежението Наре.
Още повече, че след като Санджар за пореден път ще изгори и двамата, Наре ще има нужда от подкрепа.

# 323
Здравейте, дами Hug

От Хюлия Вурал

Санджар и Наре следват дъщеря си. Само двамата в Черна гора, те са в голямо приключение... Санджар, в борба с любовта, ще бъде привлечен от Наре като магнит.

https://twitter.com/hlyvural/status/1211188049847226370

И още един туит от нея

Санджар и Наре следват дъщеря си. Само двамата. Вплетени чрез взаимното си безпокойство, те се прегръщат с грижа и любов. Санджар ще трябва да признае пред себе си, че страстта му все още изгаря душата, сърцето и плътта му.

https://twitter.com/hlyvural/status/1211186208363237376

# 324
Благодаря, Ева!  bouquet
Приятни подсказки, ама ... аз съм блокирала на изгарянето и на двамата от резюмето.   Mr. Green
Че легендата сега всъщност ще умре някак е разбираемо - от новопоявилите се истини необяснимото ще стане ясно. Обаче това изгаряне може да означава много неща, вкл. - Санджар, научил истината за насилието, убива Акън... newsm78

# 325
Прижет, момияета Hug Hug Hug

# 326
  • София
Васе  Heart Eyes Hug
Красив колаж   bouquet
Нашето красиво момиче  Heart Eyes

Колко истински плаче, карате и ти да се разплачеш  smile3518

# 327
За разведряване, пародия на Дъщерята на посланика Joy

Наре и Гедиз, снимки в хотел Rixos Premium в Бодрум

https://twitter.com/nesligularab2/status/1211341097680678917

Последна редакция: нд, 29 дек 2019, 20:24 от Еванджелин

# 328
  • София
Еви  Peace
Благодарствено писмо за Неслихан и Кадир от Дружеството на децата с аутизъм  Heart Eyes

Колко са напрегнати Наре и Санджар

# 329
  • София
Здравейте момичета  Hug
Днес за мен е последният работен ден за тази календарна година  smile3534
Вярвам, че сега сте в трескава подготовка за посрещането на новата 2020 година. Но до настъпването й да видим седмичният рейтинг на излъчените турски сериали  Peace

Нашата прекрасна история за дъщерята на посланика и нейният любим Санджар е заела престижното 5-то място. Като се има предвид, че този сериал стартира доста по-късно и са излъчени една 2 епизода, а се конкурира с утвърдените Ямата, Чукурово, които са вече втори сезон на екран, това е направо прекрасно постижение. Доктор чудо наистина се оказа  "чудо", като отвя всякаква конкуренция, а историческият Осман е логично да е в челото, защото е всеизвестно колко много държат на историческите филми съседите. Така, че чудесно начало за нашите любимци Несли и Енгин. Очаквам с напредването на сериала да дръпне още напред. Ха дано съм един добър пророк  smile3525

А Неслихан ни напомня - "Дъщерята на посланика", тази вечер от 19,00 часа   tv   comp03

Последна редакция: пн, 30 дек 2019, 16:02 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт