Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 50 188
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
Честита Коледа и Весели Празници!

Бих искала да се присъединя към вашата група на почитателките на Неслихан.

Изгледах и двата епизода на Дъщерята и мога да кажа, че нашето момиче е НЕВЕРОЯТЕН ТАЛАНТ! Хем красива, хем много талантлива Несли! Толкова сериозна роля и тя се справя повече от перфектно!!! В този неин поглед  може да прочетеш една обреченост на младо момиче, което е преживяло ужасите от най-близките си хора. Обреченост, но не безизходност. Решителност, че има смисъл да продължи живота си заради своята дъщеричка. Отказ от любовта и чувствата, защото те са й донесли най-големите огорчения в младия й живот.
Харесвам Гедис, защото от самото начало е открит с Наре. Мисля, че въпросите му не са продиктувани от нездраво любопитство, а просто се интересува от нея и всичко свързано с нея, защото от първи момент я хареса. Прочете част от дневника й, но не скри това, а открито я попита. Удържа думата си да не казва на Санджар какво е прочел. Нищо до сега не е направил зад гърба й и затова тя така му се доверява и му разказа за скачането от скалата. Харесва ми Гедис, защото винаги с такова искрено умиление гледа на Мелек. Бих искала с времето да станат двойка с Наре, но май всеобщо е предположението, че ще мине в отбора на отрицателните герои. Жалко!
Санджар не е моя тип мъж - обича, пък грубостта му взима превес над милите думи и ласки, които трябва да получава една обичана жена. Доверието му към Наре е с отрицателен знак. Познават се повече от 10 години, как пък не успя да я опознае и прецени какъв човек е, а тя е толкова невинна с детската си радостна усмивка. Затова Санджар си заслужава красивата, но злобна и отмъстителна женичка със селски манталитет.
Актьорите се справят блестящо, СЦ също, както и режисьора, операторите и целия екип! Желая им успех!

Фили, ЧИД на момчето ти! Нека има от всички хубавини в живота по много!!!

# 301
Мерси за пожеланията , дружки Heart Eyes
Аз днес след обяд гледах Дъщарята с превод ( отново чччооок  мерси на Еви и компания Heart ) и още са ми пред очите , но последните 2 -3 часа се ''лекувам '' при Онур и Танер Stuck Out Tongue Winking Eye в Доктора - Чудо по Фокс

# 302
Включвам се в късните часове,искам да изкажа благодарност на целия екип за превода!
Сега,относно серията.Не проумявам факта,че едва ли не прислужницата ти до вчера,днес се държи като кралица,т.е майката на Гедиз как се оставя Халисе да я води за носа.....Като споменах Гедиз,да видим на къде ще го развият образа.Не трябват повече отрицателни герой според мен,Посланика,Акън,Халисе и Менекше стигат!
Санджар,типичен "кон с капаци",изощо не изслушва какво му се говори,за него има един път и една истина,тази в която той вярва!
Не ми хареса решението на Наре втори път да скача от скалата.Не ми хареса и това,оставям ти дъщеря ни,после вземам си дъщерята.Никой не помисли за това дете,какво му се налага да преживее за толкова кратко време.Другата кукувица баба му,пък ще му казва защо я оставила майка й...да я гръмнеш е малко.
Може би,трябваше да оставя писането за сутринта,но емоцията ме завладя,особенно края на епизода.

# 303
Интересно е като как Санджар все пак е успял да изкупи бизнеса или част от него на Гедиз. Станали са съдружници в крайна сметка, но това означава, че семейството на Гедиз в някакъв момент е било пред банкрут или във финансово затруднение. От тук според мен започва едно напрежение между двете майки, а такова скрито има и между Гедиз и Санджар. Гедиз понякога го играе шут в отношенията им, но хлътването по Наре си е съвсем истинско и ... ще доведе до конфликт. Той и Санджар го усети и сериозно го предупреди.

# 304
  • София
Изгледах серията и мога да кажа, че си заслужава рейтинга  Peace
Много стегнато, без излишни разтяганици и локуми се развива действието. И всичко е добре обвързано и подредено. Харесва ми как преплитат настоящето с ретроспекции от миналото. Така ни разкриват едно по едно събитията случили се преди и довели до съответните действия в момента.
За играта на Несли, Енгин и малката Берен мога да кажа само суперлативи  bouquet Много естествено играят, няма преиграване. А това малкото направо е изграден талант.
Не знам как ще се развият отношенията между Наре и Санджар, но ако има затопляне то това ще бъде само благодарение на Мелек. Как слага на място татко си. Прекрасно го репликира. Добре му го каза, на въпроса на Санджар: "На татко не можеш да се обиждаш, знаеш ли", тя му отговори: "Не знам, никога не съм имала баща", а после го изпрати при Менекше с думите "Иди при жена си"  hahaha hahaha hahaha
Въобще много умно дете.
Като споменах Менекше и настръхнах. Е толкова подла и хитра жена се оказа. Как не и стана жал в хамама, когато несправедливо хвърли вината за нарязаната сватбена рокля, на това невинна дете. Миличкото то, от страх и безсилие изпадна в ступор. Но добре си го заслужава, още да стои полубулка.  newsm11
Има много още неясни събития, но няма как още в първите серии да ги разкрият. Кой знае с какво майката на Гедиз е задължена на майката на Санджар, та така са се обърнали нещата. Ще разберем. До този момент Гедиз се държи доста точно към Санджар. Не е направил нищо , с което да му навреди. Че е влюбен, то е ясно. Но и Санджар, с какво право претендира за права над Наре. Да, имат общо дете и толкова. Санджар е вече женен мъж. Има си официална булка. Така, че Наре е абсолютно свободна. Гедиз може да му е ортак и приятел, но това не значи, че няма право да харесва Наре. Друг въпрос е дали Наре ще го хареса.
Този Санджар, толкова първичен, груб, не търпящ възражение, колкото и да се репчи на Наре се вижда, че не може да и устои. Тя не му се страхува да му каже в очите това, което мисли. Така смело му изстреля "Не отваряй старите тефтери Санджар Ефе, защото ако ги отвориш, ти ще страдаш".
Чакам с интерес как ще реагира Санджар Ефе, когато разбере цялата истина за Наре. Дали ще бъде толкова убеден, че не е скочила, а го е излъгала и си е хванала самолета. Защо вярва на всеки друг, не и на Наре. Чакам реакцията му, чакам поведението му.

# 305
  • Яко в Матрицата...

https://www.instagram.com/p/B6kpS2biO6p/

А за Наре всичко вече е още по-трудно...
Ще успее ли да вземе обратно дъщеря си от г-н Посланика?

# 306
  • На луната
Здравейте, следколедно Simple Smile
Благодаря на неуморните преводачки за труда Flowers Rose Flowers Blossom Flowers Hibiscus
Преди малко най-сетне ми остана време да изгледам серията с превод, и си промених мнението за Гедиз. Засега Simple Smile
Той се разплака, когато Наре му сподели, как са я събирали и сглобявали след падането, а ми се видя наистина искрен. Освен това отказа да й помогне да отвлече дъщеря си. Прояви лоялност. Ролята на Гедиз явно ще е да укротява демоните на Санджар и да му влива разум. Макар че дори и на него с лековатия му характер, не му се удава. Засега единственият, който може да го укроти е Мелек. Взе да ми харесва и чувството му за хумор. Едва ли му е много лесно да търчи напред назад и да спасява и успокоява, но все пак сам избра да се намеси. Според мен е увлечен по Наре, но ще страда. На нея въобще не й е до романтики.
Че Санджар обича Наре е ясно от първата минута в която я видя, но си мислех, че при нея чувствата са отшумели, заради всичко, което се наложи да преживее. Да, ама не. Пролича си, колко ревнува и тя, по начина по който реагира, щом Санджар я натика в спалнята на младоженците, и по това, как гледаше пръстена на Менекше.
И като я споменах тази особа, ще вземе да получи разширени вени, като виси по 24 часа в денонощието права до вратата на спалнята си. Simple Smile Крайно време е Санджар да й събере багажа, и батко й да дойде да я прибере с автобуса.
Не ми хареса, как всички размятаха горкото дете. По едно време стана дай си ми куклите, на ти парцалите. Само дето всички искат куклата, а тя страда. Много е сладка тази Мелек, истински бонбон. И така си приличат с Неслихан. Не само по външност, сработили са се така, сякаш играят трети сезон заедно.
Господин посланика, ще създава ядове, но видях в трейлъра Санджар да му хвърля една торба с пари в краката. Явно при този индивид друг начин няма, а и закона е на негова страна. Ако си спомням правилно, май четох, че е комарджия. Досега продаваше успешно дъщеря си, сега започна и внучка си.
Ама и Наре, е супер несъобразителна. Тръгнала да му разваля репутацията. Няма да си трае там А... нещо си, да я тормози и изнасилва, ами ще му разваля рахата, да се разкарва до Турция да оправя нещата. Направо да го ожалиш, изрода. В момента не можах да му измисля по-подходящо определение, сори Simple Smile
Следващата серия се очертава да е интересна. Санджар и Наре ще прекарат известно време заедно, без излишни дразнители. Ако той се кротне малко, може и да получи отговорите си, ама той това не го умее. Темперамент Simple Smile
Малко се отплеснах Simple Smile но исках да споделя, докато съм под афект Simple Smile

# 307
  • Яко в Матрицата...
Резюме на 3 епизод

Когато Посланикът отвлича Мелек, Санджар и Наре ще последват дъщеря си в Подгорица. Оказали се в един съвсем различен свят, оставили всички зад себе си, в името на дъщеря си обявяват премирие (буквално прекратяване на огъня Joy) и открадват от съдбата един ден и една нощ. Това пътуване понякога е като сън, когато са заедно, понякога е като кошмар, когато търсят дъщеря си. Това е приключение, в което от една страна са спомените, от които не могат да избягат, от друга страна - новопоявилите се истини, но най-вече - борбата със самите себе си...

В другия живот, който са оставили, докато Гедиз се изправя лице в лице с истината, която открива в сърцето си, Менекше не издържа да мисли за двамата влюбени, които са заедно в чужбина и променя играта. Санждар се събужда от съня и за да потуши огъня на любовта в сърцето си, ще изгори и себе си, и Наре. Легендата всъщност сега ще умре.  

Последна редакция: пт, 27 дек 2019, 21:14 от Reni - BG

# 308
Рени, благодаря Flowers RoseKissing Heart

Озетчето много ми хареса Sunglasses

Санджар ще умре на ината си, но няма да се подчини на сърцето си. Интересно, какво ли ще се случи през това откраднато денонощие Wink
Гедиз най-накрая ще му светне, че е влюбен в Наре, а хитрата Менекше ще използва тези чувства в своя полза.
Само дано Наре и Санджар се върнат от Подгорица с Мелек. Останалото ще го преживея Stuck Out Tongue Winking Eye

# 309
  • Яко в Матрицата...
Еве Hug, според мен, Менекше ще се оплаче на мама, че е още недокосната... Има една снимка с всичките каки Joy

# 310
Рени Grinning

Каките

Тя Менекше нека се оплаква, майка й едва ли е фактор за Санджар, че и за Халисе. Ще вкара Гедиз в игрите си. Ще усети преди него, че е влюбен в Наре Grinning

# 311
  • София
 "Санждар се събужда от съня и за да потуши огъня на любовта в сърцето си, ще изгори и себе си и Наре. Легендата всъщност сега ще умре."

Става все по интересно и заплетено  newsm12
От какъв сън ще се събуди Санджар. От таената обида и гняв към Наре, дълбоко в сърцето си? Или от това, че все още не може да я забрави и иска да се отърве от тези свои чувства? Дано да е първото  Peace
Време е да се опомни, да престане със сръдните, да потуши избухливостта си. Да се опита да разбере, какво точно се е случило с Наре. Защото, наистина в противен случай ще изгори не само себе си, но и Наре, та даже и дъщеричката си Мелек.
Това последното, че "Легендата всъщност сега ще умре", ми дава някаква надежда, Санджар да си изясни истинската причина заради, която Наре изчезва толкова години и да спре да обвинява Наре в лъжи. 

Струва ми се, че Наре ще търси адвокат, за да може да прехвърли правата върху Мелек на себе си.

А тази хитра интригантка Менекше, какви ли ще ги надроби пак, за да си върне мъжа  newsm09
Даже майка й е пристигнала в имението да се разправя  newsm12

Последна редакция: сб, 28 дек 2019, 00:33 от БлагаВест

# 312
Резюме на 3 епизод

Когато Посланикът отвлича Мелек, Санджар и Наре ще последват дъщеря си в Подгорица. Оказали се в един съвсем различен свят, оставили всички зад себе си, в името на дъщеря си обявяват премирие (буквално прекратяване на огъня Joy) и открадват от съдбата един ден и една нощ. Това пътуване понякога е като сън, когато са заедно, понякога е като кошмар, когато търсят дъщеря си. Това е приключение, в което от една страна са спомените, от които не могат да избягат, от друга страна - новопоявилите се истини, но най-вече - борбата със самите себе си...

В другия живот, който са оставили, докато Гедиз се изправя лице в лице с истината, която открива в сърцето си, Менекше не издържа да мисли за двамата влюбени, които са заедно в чужбина и променя играта. Санждар се събужда от съня и за да потуши огъня на любовта в сърцето си, ще изгори и себе си, и Наре. Легендата всъщност сега ще умре.  

Според мен Санджар ще направи Менекше своя жена, само за да си докаже, че е забравил Наре и после ще съжалява... Гедиз е ясно, че ще разбере чувствата си, само да не вземе да се съюзи с някой и да играе мръсно, че много ще станат лошите...

# 313
Терзи , не думай Hug спи ли Санджар с Чакалката , тя веднага ще се направи на бременна , а не ми се ще да влизаме в клишета . Нека си му остане целомъдрена невестата поне телом  ,че иначе душата и е по-мръсна и от на уличница Sweat Smile

# 314
  • Варна
Според мен си е тръгнала : )))) Менекше.
Много противна се оказа. С този номер с роклята и да натопи детето ми стана много анти.
Жалко за Гедиз. Много готин. Що пък не вземат да излязат от клишетата и да ги съберат с Наре : ))))

Общи условия

Активация на акаунт