Бих искала да се присъединя към вашата група на почитателките на Неслихан.
Изгледах и двата епизода на Дъщерята и мога да кажа, че нашето момиче е НЕВЕРОЯТЕН ТАЛАНТ! Хем красива, хем много талантлива Несли! Толкова сериозна роля и тя се справя повече от перфектно!!! В този неин поглед може да прочетеш една обреченост на младо момиче, което е преживяло ужасите от най-близките си хора. Обреченост, но не безизходност. Решителност, че има смисъл да продължи живота си заради своята дъщеричка. Отказ от любовта и чувствата, защото те са й донесли най-големите огорчения в младия й живот.
Харесвам Гедис, защото от самото начало е открит с Наре. Мисля, че въпросите му не са продиктувани от нездраво любопитство, а просто се интересува от нея и всичко свързано с нея, защото от първи момент я хареса. Прочете част от дневника й, но не скри това, а открито я попита. Удържа думата си да не казва на Санджар какво е прочел. Нищо до сега не е направил зад гърба й и затова тя така му се доверява и му разказа за скачането от скалата. Харесва ми Гедис, защото винаги с такова искрено умиление гледа на Мелек. Бих искала с времето да станат двойка с Наре, но май всеобщо е предположението, че ще мине в отбора на отрицателните герои. Жалко!
Санджар не е моя тип мъж - обича, пък грубостта му взима превес над милите думи и ласки, които трябва да получава една обичана жена. Доверието му към Наре е с отрицателен знак. Познават се повече от 10 години, как пък не успя да я опознае и прецени какъв човек е, а тя е толкова невинна с детската си радостна усмивка. Затова Санджар си заслужава красивата, но злобна и отмъстителна женичка със селски манталитет.
Актьорите се справят блестящо, СЦ също, както и режисьора, операторите и целия екип! Желая им успех!
Фили, ЧИД на момчето ти! Нека има от всички хубавини в живота по много!!!

) и още са ми пред очите , но последните 2 -3 часа се ''лекувам '' при Онур и Танер
в Доктора - Чудо по Фокс

Много естествено играят, няма преиграване. А това малкото направо е изграден талант.

) и открадват от съдбата един ден и една нощ. Това пътуване понякога е като сън, когато са заедно, понякога е като кошмар, когато търсят дъщеря си. Това е приключение, в което от една страна са спомените, от които не могат да избягат, от друга страна - новопоявилите се истини, но най-вече - борбата със самите себе си...

, според мен, Менекше ще се оплаче на мама, че е още недокосната... Има една снимка с всичките каки