Аз все си мисля, че той ще направи нещо по-кофти от това да спи със законната си съпруга. Може да вземе Мелек и да зареже Наре в Подгорица... нали сега дъщеря й е най-важното за нея.
обаче, ако Санджар ще си потушава огъня, предпочитам да е с Наре. Те и двамата от години горят на бавен огън, време е да поразръчкат жаравата и да изгорят временно
Само не знам дали Ердоган ще разреши
Да е мислил преди да се е женил. Ако съм сценарист, щях да измисля нещо по-зловещо. Трябва нещата съвсем да се забъркат, да изглеждат невъзможни да се възстановят, та чак тогава ще започне да се вижда светлина в тунела.
То сигурно ако не е била маминка да му дудне, още щеше да мисли. Той и сега Санджар не е китка, и има достатъчно грехове за плащане, та да го натоварят и с още
ама ми изглежда издръжлив, та да видим.
Страстта и любовта, не винаги вървят ръка за ръка. Нито омразата, с която се гледат през повечето време.
Другите може и да кривнат от пътя, но те ще са железни
Заради това си мисля, че Санджар няма да ощастливи Теменужка в желанието си да изгори и себе си, и Наре. Но... може и да ме опровергаят ... знае ли човек
Да е мислил преди да се е женил. Ако съм сценарист, щях да измисля нещо по-зловещо. Трябва нещата съвсем да се забъркат, да изглеждат невъзможни да се възстановят, та чак тогава ще започне да се вижда светлина в тунела. 

Препоръчани теми