Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 50 153
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
# 406
За много години, дружки Hug Живи и здрави да сте всички Heart

Дъщерята на посланика - еп.3 Бг.субтитри
https://ok.ru/video/1373774744260
и в групата "Любими сериали с превод ®"
https://vk.com/club113691288

# 407
За много години, дружки Hug Живи и здрави да сте всички Heart

Дъщерята на посланика - еп.3 Бг.субтитри
https://ok.ru/video/1373774744260
и в групата "Любими сериали с превод ®"
https://vk.com/club113691288

Еванджелин Hands Clap

Отново ни изненадвате с бърз превод , подарък за новата година.
Бъдете здрави и благословени! Благодаря за труда ви!:hibiscus: Flowers Bouquet Flowers Rose

# 408
  • София
Уау, каква новогодишна изненада  Heart Eyes
Еви, Марияна 51, Light, Lilly Di, Alexia

Прекрасни сте  newsm51 love001 smile3501

Каквото и да напиша ще е малко за това което сте направили. Отделяте си от личното време и както на Коледа, така и сега в първия ден от новата година вие сте се посветили на това да ни поднесете един огромен новогодишен подарък.

Огромно БЛАГОДАРЯ момичета  smile3501 newsm51 

Не мога да ви оставя и аз без заслужен подарък, пък макар и виртуален  smile3521 love001

# 409
  • Pleven, Bulgaria
Здравейте комшийки.За много години!
Да е честита и благословена новата година за всички!
Използвам повода да ви "посетя" официално и да изкажа адмирации.Прекрасно момиче патронка си имате.Очарована съм от нея!Не отстъпва по нищо на нашето момче.Според мен ще видим един невероятен дует Енгин-Несли!Тепърва предстои да се разгръща историята и таланта им в сериала...Надявам се да им се насладим на макс!
Е,сега всички сме ядосани на Санджар,но силно се надявам той да осъзнае грешките си и да накара Наре да му прости,защото така хубаво обича.....
Сега сериозно...Сърдечно благодаря на момичетата-преводачки за отделеното време и труд и за голямата радост,която ни доставяте!да сте живи и здрави!
А на нашите любимци пожелавам висок рейтинг и да ни разказват поне два сезона епичната история на Наре и Санджар!

# 410
Добро утро , момичета Heart
За много години ! Flowers Four Leaf Clover Christmas Tree
Еве Hug много благодаря на теб и момичетата - Марияна 51, Light, Lilly Di, Alexia за хубавата празнична изненада !
Довечера ще се насладя на епизода !

# 411
Здравейте, момичета Hug

Теменужка, добре си дошла и при нас Flowers Rose

Малко размисли и страсти от Хюлия Вурал

Дори да искаш да забравиш, Санджар, не можеш да преминеш през гласа на сърцето. В сърцето ти няма място за друга, освен за Наре. В деня, когато го разбереш, любовта ще те изгори. И ти, Ефеоглу, не само ще обичаш огъня в теб. Ще се научиш и как да обичаш Наре. Така ще се измъкнеш от огъня в теб.

Да забравиш Наре? Невъзможно е, Санджар. Сърцето ти няма да ти се подчини! Ще се научиш как да обичаш Наре, чрез болка и съжаление. И когато го научиш, ще намериш своя път към Наре, чрез пламъците на страстта.

Санджар, Наре, Гедиз, съществуват със своите грешки и истини.
Точно като нас. Да видим заедно, през какви изпити ще премине любовта им. Историята, която ще се отваря лист по лист, със страстните писалки на Ортилер. (Ортилер е прозвището на сценаристките ни). Също като живота.

Санджар, Наре и Гедиз... Любовта им зависи от всичко, през което преминават. Любовният тест на всеки, ще се състои чрез собствената му трансформация. Наре и Санджар са влюбени. Но това е история, която ще ви научи, че любовта е безусловна вяра...
Гедиз също е влюбен в Наре.
Ще видим какво ще стане с изборите им.

# 412
Здравейте, момичета и от тази тема!Heart

И тук да благодаря на екипът, извършил поредния превод!
Огромни благодарности!!! Неуморни сте!!!
Пожелавам ви много, много здраве и късмет!!!:heart:

Неслихан е страхотна - много я харесах в образа на Наре!

# 413
  • Яко в Матрицата...
След тия страсти на Хюлия ханъм ми се отщя да гледам...

Здравейте! Simple Smile

# 414
След тия страсти на Хюлия ханъм ми се отщя да гледам...

Здравейте! Simple Smile

JoyJoyJoy

Аааа, Ренку, недей така! Всичко може да се случи Grinning

Дунелия, добре дошла!

Малко джумбиши от серията Sunglasses

# 415
  • Яко в Матрицата...
Еве Hug, леко прекаляват с подсказките. Не сме на пет все пак, ясно че Санджо ще се пече на бавен огън и че трябва да плати цената за недоверието си. Ако ще подсказват, да е за нещо друго подсказката. Надявам се сценаристките да не се влияят от фенски мераци и да си развиват историята логично.

# 416
За много години! Да е здрава и да носи на всеки щастие Новата Година!

Нямам нищо против подсказките на СЦ или пък на някой друг, но от това което прочетох като тяхно изказване, май не са на ясно коя ще е двойката накрая. Нещо и тако и вако ми звучи. Когато няма нахвърляна историята с ясен край в главите на СЦ, понякога се получа боза от лашкане насам-натам.
Ще следим и ще видим как ще се представят!

# 417
Честита Нова година за всички!
Неслихан гледам за първи път в Дъщерята на посланика и много ми харесва. Добре играе и е много красива.
Малката Берен е истински бисер.
Не знам как ще се развие историята, но не давам Наре на Санджар, той не я заслужава.
Много беше грозна сцената от ПБН, за след това да не изреждам.
Наистина съм любопитна какво ще решат сценаристите. Гедиз я харесва също, но дадоха подсказка за отношения между него и Менекше. Ще видим...

Всъщност засега не виждам равностоен партньор на Неслихан като игра, красота и излъчване.
Много ми харесват като образи Каврук и Зехра. Интересно, че и двамата имат недъг, но са много добри души.

Последна редакция: пт, 03 яну 2020, 00:46 от ValentinaP

# 418
  • София
Ново фото на нашите патрони  Peace
Изловили са ги по новогодишните почивни дни  Heart Eyes
Изглеждат много щастливи  love001

https://www.instagram.com/p/B61H-DghC7w/

# 419
  • Варна
* * * ЧНГ! * * *
Хахах - имах си аз Кадир да не е навирил перчема, като се е сдобил с най-личната мома : ))) могат само да му завиждат ( благородно Wink )
Винаги е доволно нахилен покрай Неслихан, като че е спечелил най-голямата награда ; )))

Много добре са ги хванали, хубав кадър.

Общи условия

Активация на акаунт