Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 50 151
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Ново фото на нашите патрони  Peace
Изловили са ги по новогодишните почивни дни  Heart Eyes
Изглеждат много щастливи  love001

https://www.instagram.com/p/B61H-DghC7w/

Много са сладки Heart Eyes И как са се барнали двамата в черно и турундж Sunglasses

От разузнаването: Посрещнали са Нова година в Анкара и Мерсин, но вече са в Истанбул

# 421
ЧНГ, момичета! Здраве и късмет ви пожелавам. Другото си е от нас.  Grinning
Изгледах най-после серията с превода. И тъй като всичко е казано вече в тази тема и в темата на Енгин, гледам за n-ти път фрагмана за 4 серия. Много е двусмислен. Първо, думите на Менекше: "Дръж на думата си. Не си взимай грях с мен." - Санджар се хваща за главата. Ха сега де! Взел ли си е грях с нея или не?  ooooh! Второ, думите на Санджар към Наре: "Ще си тръгнеш от тук. Няма да те виждам." Ок, ама ... ако е бил с Менекшето, защо я пъди. По неговата си отмъстителна логика би следвало присъствието й да му е от полза.  newsm78 А и Наре притежава нещо хиляди пъти по-скъпо и силно от документа за брак на Менекше. И то си е в главата и сърцето на Санджар - имената им върху стеблото на маслиновото дърво, символ на световната ос, на Човека и Пророка, на светлината в Исляма. Абе... не знам кое контролира тялото му, ама нито разумът, нито сърцето му са в леглото на Менекше. А и на нейното лице не виждам спокойствието и удоволетворението от постигане на целите й. Не ми е убедително, че бракът е консумиран. А може и да ми се иска да е така.  Stop
А мераците на Гедиз според мен са обречени и дано не замести Акън в новата история. Щото тая сбирка в дома му няма как да се организира от Санджар по пътя от летището до дома на Менекше. Wink

# 422
  • София
Привет къзларки  bouquet
Една по-детайлна снимка на семейство Догулу  newsm10
Ето с кои приятели са били в Анкара за Нова година newsm53
По информация на фенове от Туитър, вече са се прибрали в Истанбул  newsm10
Двойката мъж и жена от снимката са управителите на хотел Sign Esentepe & Ski Centre в Болу. Те са благодарили на Неслихан и Кадир за това, че са били в техния хотел, където да си починат и да покарат ски  Heart Eyes

Нашите сладурчета си почиват и отпускат активно  newsm47

Последна редакция: пт, 03 яну 2020, 14:47 от БлагаВест

# 423

Снимката е пусната от мениджъра на The Sign Esentepe Hotel - Мехмет Караман. Със съпругата си благодарят на патроните за посещението.

https://www.instagram.com/thesignesentepe

# 424
  • Яко в Матрицата...
https://www.instagram.com/p/B63dXpXqHrK/?igshid=1lhpzadgwxfcj

В понеделник Стар ТВ ще излъчат специален епизод, сигурно озет от 3те епизода досега Grinning

# 425
  • София
Добро утро в събота момичета  bouquet

В руските групи се е развихрил дебат, че "Ай Япъм"  краде идеите си от други известни "Промо афиши" като тези от "Дневникът" и "Гордост и предрасъдъци" newsm47
И съответно са се подплатили с доказателства  smile3521

# 426
Привет, момичета Hug Hug Hug

Линде Hug първият е всеизвестния "Тетрадката" Laughing

# 427
  • София
Привет, момичета Hug Hug Hug

Линде Hug първият е всеизвестния "Тетрадката" Laughing

Васе, не помня вече дали успях да ти честитя именният ден. Ако не, сега на патерица, ти пожелавам да си носиш това прекрасно име дълги години със здраве и любов  Hug Heart Eyes

Руските фенове са много активни  newsm62

# 428
Линде, мерси, джанъм Heart Eyes и на патерица...

Скрит текст:

# 429
Васе, и от мен поздравления на патерица Heart Жива и здрава си Kissing Heart

# 430
Еве Heart  мерси Flowers Hibiscus

# 431
  • Плевен / София
Здравейте момичета
Честита нова година....Да е по добра от старата и да е изпълнена с прекрасни мигове с любимите ни хора.
Благодаря от сърце на целият екип за превода на ДП.....успях да наваксам с епизодите и няма да ви отегчавам с анализи....Ще кажа, че на този етап на Наре и е по добре сама....Коя жена би изтърпяла любимият два пъти да я изхвърля от живота си, отказвайки да повярва на казаното от нея......Аз не бих....
Неслихан съм я гледала в два сериала до сега, а Енгин в "Ако бях облак"....И там ми идваше да го хвана за гърлото и тук е така Smirk ....На Неслихан и прилягат драматичните роли....повярвах в Наре от раз.....
Честито на всички, които продължават да имат повод да празнуват през януари.....
Хубава вечер....

# 432
  • София
Здравейте момичета  bouquet
Днес е един много мързелив ден за мен. След толкова празници, най-накрая да си почина  newsm47
Намерих време да си изгледам на спокойствие 3-ти епизод на "Дъщерята" с бг. суб. Доста вече се изкоментира тази серия. Няма какво ново да кажа. Единственото, което все още не срещнах в коментарите е това, което каза гледачката-циганка в Черна гора.
Много хора са отчаяни за това, че сериала няма да има хубав, щастлив завършек. Нормално!  smile3521  След всичко, което дадоха до сега няма нормален човек, който да повярва в една щастлива развръзка. Но аз, като един непоправим оптимист вярвам, че е напълно възможно чудото да стане  Peace
Най-много оптимизъм ми вдъхват думите на врачката. Тя, когато принуди Наре и Санджар да си сложат ръцете на сърцата, много недвусмислено каза:

"Това място е ранено. Непълно. Ранени сте. Непълно. Но някой ден ще станете едно цяло. Ще станете едно цяло..."

Сценаристите много тънко ни подсказват какво можем да очакваме  smile3503
Затова, нека да не избързваме с категоричните заключения. Още е много, много рано. Действието едва започва. Сигурно още неща ще се случат. Може и още по-неприятни за нас-зрителите. Но вярвам, че това ще е, за да покажат, как истинската, силната любов не може да се забрави с едно махване с ръка.

# 433
Здравейте момичета  bouquet
Днес е един много мързелив ден за мен. След толкова празници, най-накрая да си почина  newsm47
Намерих време да си изгледам на спокойствие 3-ти епизод на "Дъщерята" с бг. суб. Доста вече се изкоментира тази серия. Няма какво ново да кажа. Единственото, което все още не срещнах в коментарите е това, което каза гледачката-циганка в Черна гора.
Много хора са отчаяни за това, че сериала няма да има хубав, щастлив завършек. Нормално!  smile3521  След всичко, което дадоха до сега няма нормален човек, който да повярва в една щастлива развръзка. Но аз, като един непоправим оптимист вярвам, че е напълно възможно чудото да стане  Peace
Най-много оптимизъм ми вдъхват думите на врачката. Тя, когато принуди Наре и Санджар да си сложат ръцете на сърцата, много недвусмислено каза:

"Това място е ранено. Непълно. Ранени сте. Непълно. Но някой ден ще станете едно цяло. Ще станете едно цяло..."

Сценаристите много тънко ни подсказват какво можем да очакваме  smile3503
Затова, нека да не избързваме с категоричните заключения. Още е много, много рано. Действието едва започва. Сигурно още неща ще се случат. Може и още по-неприятни за нас-зрителите. Но вярвам, че това ще е, за да покажат, как истинската, силната любов не може да се забрави с едно махване с ръка.

Много се извинявам, но за какъв оптимизъм става дума? Никак оптимистично не ми звучи Наре да се свърже със Санджар.
А и кое по-точно може да се определи като "махване с ръка"?
В турските сериали много често ни разказват за невъзможната любов. Любовта, която преодолява всичи прегради. Но в случая самият Санджар се отрича от любовта си, и то не само в миналото, но и в настоящето. По начин, който не мога да определя като "махване с ръка". По-скоро като предателство.

Не вярвам единствената мечта на Наре да е да бъде със Санджар. Много елементарно и фалшиво ми звучи.
Дано сц. ни предложат нещо по-интересно, защото Наре е силен характер и ще намери начин да си стъпи на краката.

# 434
Наре е свързана със Санджар. Има дете от него. По- силна от тази е връзката със самото дете и майката. Поне аз така мисля. Имало е голяма, вечна любов. Не знам как е с вас , но аз вярвам в нея- в голямата любов, дори, когато е нещастна. На Наре не и трябва мъж- точно сега не и е нито до Гедиз, нито до Санджар. Тя ще си търси своя път с Мелек. Не е изтръгнала Санджар от сърцето си. Както и той нея. Но са станали много и лоши неща. Някои дори сами по себе си хубави- ако Менекшето роди дете. Никое дете не е в повече.  Какъв е бил изобщо този “брак” , при който Наре се отдава в колибата? Или са консумирали връзка без брак щом посланика става опекун? Тогава значи Санджар може да спи с Наре без брак, ама връзва коланчета? Цялата орда Ефеоглу изглеждат или са представени много елементарни. Наре не може да смели брашно с тази патриархална среда. Колко ще се измени Санджар от Мидят или Мугла- същи див селянин? Ще излезе ли от чехлите на провинциалните новобогаташи? Излиза, че на простите, необразовани хора, дори да са богати им липсва благородство и широта на погледа. Залепени са в предразсъдъци. Сестрата прояви човечност към Мелек като и даде телефон. Другите се държат като галфони към едно дете. Гидиз има културата и средата да приеме Наре. Но голямото Но е, че не в него е влюбена. Ех, ако наистина Санджар може да израсте, да провиди, да склони глава и коляно в извинение. Ама нали не подвивал крак пред никого? Прави са и тези, които не вярват в такива преобразования. Очаквам да видя с какво ще ме изненадат сценаристите. Аз бих въвела трети персонаж за Наре, за да може Гидиз и Санджар да обсъждат помежду си. Едва тогава Гидиз би могъл да налее малко акъл в дървената глава на Санджар. Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт