Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 50 142
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Васе  Heart Eyes Hug
Да допълня и аз един много красив колаж  Peace

# 451
От излъчените 3 епизода образът на Гедиз ми харесва във всяко отношение. Не знам какво предвиждат сценаристите, но до момента той компенсира приятелски " дефицитите" на съдружника си.

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 21:31 от perfectr

# 452
  • София
- Ако обичаш, значи ще повярваш!
- Влюбеният мъж вярва на своята любима.

Колко сполучливо са подбрали младите Наре и Санджар    Peace

# 453
  • AMS

Привет, привет!!!
Ренка, да, така казват хората, ама има някаква нотка на насилие.
Това - ще те накарам да ми простиш, не ми е много далеч от това - ще те накарам да съжаляваш.
А колкото до това, да не би да ѝ опира пищов в челото, съм наплашена от Мустафа Булут.
Тя там главната героиня за цял живот си остана с куршум в главата, изстрелян от него.
И там беше женен за една Теменужка. И там беше с две жени и деца от двете.

Не съм попаднала на дизи драма без насилие над жени и деца. Да си имам късмета.
А, героите на Енгин са все забъркани в насилието.  
Все неговият герой нарежда, все той най-избухлив, все не може да се овладее, ...
За мен Сънджар не само към Наре се държи така, а и към Теменужка, и към сестра си.
Но признавам, че за сега Санджар не е чак такъв като Мустафа Булут,  
но както е тръгнало, може да го надмине.
О, Тумба, и от мен имаш целувка!!!
Благодаря за рекламата на канала ми в YT.
Благодаря, че ме върна във форумната ми младост!!!
Не се срамувам от нито един свой клип, защото съм ги правила с желание
и за да зарадвам някои съфорумки.
За този клип, който сложи, музиката беше избрана от Валентина.
С друг клип съм поздравила за рождения ден друга съфорумка.
Знам, че не са шедьоври. По онова време нямаше дори свестни снимки от къде да намериш.
Клиповете ми не са само за Керим/ Енгин. Има и за други дизита.
Да, най-много са за Каква е вината на Фармагюл, сериалът който покори целия свят.
Не, не се изхвърлям. Статистиката сочи, че това е най-разпространеното турско дизи.
При посещението на Енгин в Лат. Америка, навсякъде първите въпроси бяха за Фатмагюл.
Признавам, че на героя му Керим, почти му простих, защото той сам отиде и се предаде в полицията.
Но фенките на Енгин така и не отговориха на въпроса "Каква е вината на Фатмагюл"
 и удобно съкращават заглавието на "Вината на Фатмагюл".
Знам, че харесваш Мустафа Булут, та и за него имам клипове.
Най-съм се вживяла в героите с Не казвай либе лека нощ!
Имам още един за Облака с червената панделка на булката, там високо на тепето Дара в  Мардин. "Огън."
И сега като го покажат в общ план в едно друго дизи ме побиват тръпки.
Имам клипове и с "брадатият и бижутерката", както ти наричаше героите в КПА.
Най-гледният е - "Тази мъка само моя е".  
Пак повтарям, че на Енгин много му върви на партньорки.
Обичам силните женски образи,  а той все в такива дизита участва.
Та ако не бях харесвала партньорките му и не бях съчувствала на героините им,
него не бих го гледала. За мен се повтаря, преиграва, не показва нещо ново,
нещо такова, че да ме накара да го харесам поне толкова колкото Керим.
Може би пък защото  много съм го гледала.
Сега се сетих за ПБН с Теменужка и направих веднага аналогията за ПБН с Фатмагюл - "Горчиво"
Хайде стига толкова аналогии за Санджар и спомени с Енгин.
Сега съм тръгнала след Дъщерята на посланика. Обичам силните жени!!!
За Неслихан не съм правила клипове, защото с Кара Севда бях на етап гифчета.
Радвам се много, че КараСевда спечели Емми.
Не бих го гледала втори път, но пък съм доволна, че го изгледах до край.
И какво съвпадение ми се получи:
Гледала съм  Неслихан като Нихан, Нериман и сега като Наре.
E, спомням си и Дениз от Листопад, но то беше преди форума.
С Кадир не съм гледала Неслихан, но на сватбата беше невероятна.
А с него пък имам гифчета от ВВКьосем.
Отплеснах се много, ама така е като ме върнаха 6 години назад.
Извинявам се на тези, които са ме прочели и не се сърдя на тези, които не са!!!

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 23:49 от * Diva *

# 454
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте!
Честита Нова година и от мен, да сте много здрави и много да ви радва животът през тази година с такива хубави числа 2020!

Изгледах си епизодите, харесва ми сериалът засега. Повече образите и играта, по-малко историята.

От излъчените 3 епизода образът на Гедиз ми харесва във всяко отношение. Не знам какво предвиждат сценаристите, но до момента той компенсира приятелски " дефицитите" на съдружника си.
Съгласна съм с това мнение, и аз така го усещам Гедиз. Симпатичен ми е - топъл и надежден, и любовта му към Наре ми харесва. Има нужда тя от нея, така го чувствам. Някаква опора ѝ е той в момента.

Харесах и мнението на Гости - че в момента май ѝ е по-добре сама на Наре, отколкото с мъж, който пак не ѝ повярва.И който освен да я нарани, друго не може.
Много ми напомня Санджар Мустафа Булут и на мен - същата гневна първичност, същата недодяланост, същия допотопен мачизъм.
Енгин играе добре, успява да ме ядоса, даже да ме вбеси. Някой по-напред беше писал какви роли си избира - ами тези му лежат добре, може ги. А другите - в КПА и До живот не можах да ги догледам, не ми беше никак интересен.
Като двойка все още не мога да ги възприема - Наре е толкова светла, ефирна, нежна, одухотворена, мила и сладка. А Санджар е много тъмен, дървен, лют, сприхав и нервен. Енгин физически не ми харесва много, а Неслихан ми е много любима, та още ми е трудно да свикна с това, че са двойка.
И аз си пожелавам сценарият да е интригуващ, че да имаме един хубав сериал, който да гледаме с удоволствие.

И още нещо искам да споделя - не разбирам бащата на Наре защо се държи така, все едно не ѝ е баща и не му пука за нея.

Снощи не е имало нов епизод, така ли?

# 455
  • На луната
Снощи не е имало нов епизод, така ли?
Привет.
Разбрах, че са в някаква почивка. Нов епизод ще има в понеделник на 13.01.

Що се отнася до посланика, вариантите са два. Единият е да не й е истински баща, а другият е да си е студенокръвно животно. Някои хора просто не бива да се възпроизвеждат. Той явно е от тях Simple Smile

Наре и Санджар наистина са много различни, но нали все казват, че противоположностите се привличали. Та да видим тук, дали само ще се привличат, или и ще имат общо бъдеще заедно. Иначе и аз първите две серии не успях много да ги усетя химично, но в трета вече им се получи.

# 456
  • София
- "Не отваряй старите тетрадки Санджар, защото ако ги отвориш ще се разочароваш..."

Прекрасно му го каза Наре  smile3521

Отминала била любовта, ама друг път   smile3503

# 457
Добър ден да иии Hug аз писах преди ама явно нещо ме е държал алкохола 🤣🤣🤣
Снощи намерих време да гледам серията Simple Smile
Един невероятен Енгин, как винаги ги подбира тези роли не знам, но знам, че е влязъл в образа на Санджар.
Бях чела във форумите Санджар ефе е за традициите, но откриването на романтипната европейска любов го разединява, трябва да мисли за честта на семейството си, за това което е оставено в ръцете му!
С каква болка каза на Наре, че събирал в продължение на година, за да вземе билет и да дойде.....
А и всички с тази птичка 😂 смях се с глас!
Все още съм на мнение, че най- големият учител ще бъде Мелек Simple Smile
Относно цветущотото положение 😂 в брака му и задълженията му все си мисля че няма да има нищо между тях, а ни подвежда по трейлъра за 13.01.
И мен ако ме питате да Наре е дошла като гръм от ясно небе, но няма как да живее със съпругата му в под един покрив, защо ги правят винаги някфи злобни, а защо не е от милите, които макар и да не знаят ще приемат нещата.
Ама легенда да има... Нейсе
Бащата май ми е най-интересният персонаж, защото разкриват по - малко, Акън ще видим неговите нокти напред в сериала.
Надявам се да не го преврънат накрая в пищаци и мечове и мръстоии, защото така ме отказаха да гледам hercai

Което ме сеща не е тук мястото, ама аз да си питам простата селянка 😂🤣
Какво мислите за сериала Мразовито, дали ще го бъде, или ще му теглят чертата на 3 серия заради рейтинги?( блаходаря предварително за мнението Ви)
Иначе на масата хора, които харесват На ре-Гедиз, аз съм от тези, които мисля че Санджар е направил Наре жена в истинската и дума, борбена, смела, дала живот, обичаща и най-вече ранима, но постигнала и извървяла всичко сама!!!

Роли и сценарии да искаш бол са Simple Smile, дано не го разводнят, защото започват да правят пълнеж от 2 часа Simple Smile

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 14:36 от Не се сърди, човече

# 458
Здравейте, момичета Hug
Няколко колажчета от туитър

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 21:18 от Не се сърди, човече

# 459
# 460
  • Яко в Матрицата...
Иначе на масата хора, които харесват На ре-Гедиз, аз съм от тези, които мисля че Санджар е направил Наре жена в истинската и дума, борбена, смела, дала живот, обичаща и най-вече ранима, но постигнала и извървяла всичко сама!!!

Направил я е жив мъртвец Санджар, тя си е била достойна жена и без него. Е, преди това й е направил дете, като на всеки достоен дизи турчин, от раз му се е получило Joy Ако не е била Мелек, Наре е щяла пак да се опита да се самоубие и е щяла да го прави, докато успее.

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 21:19 от Не се сърди, човече

# 461
Heart Eyes

Ураз - ново

Нещо като още един фрагман няма ли да ни пуснат?

Пишат днес, че Толга Саръташ влиза в Чукура Sunglasses

# 462
  • София
Нашето щуро момиче  hahaha hahaha hahaha

Ето една анкета на турските зрители, за това кой е по-подходящ за Наре   ooooh!
Не знам, какво ще правят същите тези, ако Гедиз започне да става лош герой  smile3502 smile3503

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 22:48 от БлагаВест

# 463
  • София
Привет момичета  bouquet
Ураз с неговото чувство за хумор
 hahaha hahaha hahaha

Много радващо е, че на снимачната площадка настроението е на макс  newsm10

# 464
Привет момичета  bouquet
Ураз с неговото чувство за хумор
 hahaha hahaha hahaha

Линде, това е дъщеричката му Ада.