Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Vuslat~Sefirin Kizi ~ тема 122

• 50 135
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Привет момичета  bouquet
Ураз с неговото чувство за хумор
 hahaha hahaha hahaha

Линде, това е дъщеричката му Ада.

Ето я цялата снимка.

Привет, момичета Hug Hug Hug
Васе  Hug
Не знаех, че е дъщеричката му  Peace  Голям бонбон е  Heart Eyes

Това ни предстои да видим в 4-ти епизод  Peace

# 466
Привет на компанията. Не очаквах един мой безобиден поздрав да предизвика такава полемика?!:sweat_smile: Целувките, директно ги отказвам! Определено не споделям възгледите на Макрон за любовта. Smile
Това "О" в стил Паисий Хелендарски не го приемам.Rage Не правя клипове, и не се срамувам от това което съм
писал! Когато нещо и някой не ми харесва, просто спирам да го гледам!
Покрай баба ми (лека и пръст) загледах сериалите с Енгин. от 5-те с негово участие в главна роля съм изгледал изцяло първия ("Ако бях Облак" Трепач от всякъде!) и третия ("КПА" Не беше впечатляваш като сценарий и история, но химията между главните герои бе на добро ниво)! Помъчих се с Фатмето, но някъде след 45-46 серия се отказах, защото не повярвах, че лека полека героинята се влюбва в насилника си! В началото когато го мразеше актрисата беше перфектна, но след това нещо не и се получи!? Може би да има вина и сценария, но това ме отказа и спрях да го гледам. Същото бе и с адвокатката и затворника. Добър сценарий, но нещо в представянето не ми хареса и след 5-6 серии го изключих! В момента "ДП" ми е интересен. Да дразнят ме някои недоизпипани сцени, но историята има потенциал. Обичам по хард и по нестандартни сценарии. Много по-интересно според мен би било Санджар и Гедиз да станат смъртни врагове, Наре да се ожени за Гедиз, и след това със Санджар да станат любовници, и изживеят тази страстна и бурна любов за която е легендата, като за тайните им срещи Мелек им помага, и ги прикрива! Накрая за затвърждаване на легендата сценаристките могат да спретнат финал, в който Гедиз разбирайки какво става зад гърбът му иска да застреля Наре и Мелек, но селянина застава пред тях и поема куршума! Close
Нещо такова би ми харесало много повече от стандартните истории!
Желая ви слънчев ден и романтична нощ! Внимавайте какво пишете и поствате защото "Следите остават"! И умната ей!:smiles:

# 467
  • София
Привет на компанията. Не очаквах един мой безобиден поздрав да предизвика такава полемика?!:sweat_smile: Целувките, директно ги отказвам! Определено не споделям възгледите на Макрон за любовта. Smile
Това "О" в стил Паисий Хелендарски не го приемам.Rage Не правя клипове, и не се срамувам от това което съм
писал! Когато нещо и някой не ми харесва, просто спирам да го гледам!
Покрай баба ми (лека и пръст) загледах сериалите с Енгин. от 5-те с негово участие в главна роля съм изгледал изцяло първия ("Ако бях Облак" Трепач от всякъде!) и третия ("КПА" Не беше впечатляваш като сценарий и история, но химията между главните герои бе на добро ниво)! Помъчих се с Фатмето, но някъде след 45-46 серия се отказах, защото не повярвах, че лека полека героинята се влюбва в насилника си! В началото когато го мразеше актрисата беше перфектна, но след това нещо не и се получи!? Може би да има вина и сценария, но това ме отказа и спрях да го гледам. Същото бе и с адвокатката и затворника. Добър сценарий, но нещо в представянето не ми хареса и след 5-6 серии го изключих! В момента "ДП" ми е интересен. Да дразнят ме някои недоизпипани сцени, но историята има потенциал. Обичам по хард и по нестандартни сценарии. Много по-интересно според мен би било Санджар и Гедиз да станат смъртни врагове, Наре да се ожени за Гедиз, и след това със Санджар да станат любовници, и изживеят тази страстна и бурна любов за която е легендата, като за тайните им срещи Мелек им помага, и ги прикрива! Накрая за затвърждаване на легендата сценаристките могат да спретнат финал, в който Гедиз разбирайки какво става зад гърбът му иска да застреля Наре и Мелек, но селянина застава пред тях и поема куршума! Close
Нещо такова би ми харесало много повече от стандартните истории!
Желая ви слънчев ден и романтична нощ! Внимавайте какво пишете и поствате защото "Следите остават"! И умната ей!:smiles:
Tumbata  newsm62 smile3508
Привет от мен  bouquet
Уникален сценарий си спретнал  rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Много харесвам хората с чувство за хумор. Само дето не съм сигурна дали и сценаристките имат такова чувство. Да видим какво са ни приготвили. Според мен ни чака яка драма и много мъка. Въпреки това аз харесвам сериала, а за играта на Несли и Енгин мога да кажа само хубави неща.
Чакам вече да стане понеделник  newsm17
А арабите продължават да си пишат, че Гедиз ще има връзка с Илайда, която влиза като нов участник в 4-та серия  Heart Eyes

# 468

А арабите продължават да си пишат, че Гедиз ще има връзка с Илайда, която влиза като нов участник в 4-та серия  Heart Eyes

Арабите здраво ги е напекло слънцето, та явно за това предлагат толкова скучен вариант.Frowning1 Много по яко ще е ако новата мома се завърти и залюби със селския бег! Тогава ще се кефим на ревност и искри прехвърчащи между Г.Г. , а и да се надяваме на малко мръснишки номерца за да има страдание! Между другото
в предходното предложение за финал забравих жената на селянина "Ментешето"?! В общи линии при мен тя се губи във мъглата, ама все пак накрая може да и се отреди ролята да ходи в затвора на свиждане с Гедиз, а и да му занесе една саксийка с теменужки за да има с кого да си говори той по време на дългия си престой там!:smiley: За да не е толкова сълзлив финала може да направи така, че да не "обесят на месарницата местния Мунчо" поета , щото само той протестира и казва истината , а да му върнат акъла и да го задомят със сестрата на Санджар! Smiley

# 469
Би било тъпо Гедиз да се залюби с новата мома . По ми харесва като съперник на Санджар .Санджар определено има нужда от силно земетресение да му се наместат чакрите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 470
  • Плевен / София
Би било тъпо Гедиз да се залюби с новата мома . По ми харесва като съперник на Санджар .Санджар определено има нужда от силно земетресение да му се наместат чакрите Stuck Out Tongue Winking Eye
+1

# 471
Филе, именно Hug Би се вързал с новата, само ако Наре го отреже, за да остане близо до нея. Аз четох, че ще са приятелки Наре и новата.

# 472
Филе, именно Hug Би се вързал с новата, само ако Наре го отреже, за да остане близо до нея. Аз четох, че ще са приятелки Наре и новата.
Дано е истинска приятелка .Наре има нужда от близък човек до себе си .

# 473
Привет, момичета Hug Hug Hug

# 474
Хелоу дружки Heart
Васе Hug
Много сладки кученца , Енгин е от моята кръвна група Stuck Out Tongue Winking Eye

# 475
Привет, дружки Hug

Васе, много хубави колажчета Heart Eyes Нещо ми се губиш по трасето пак Thinking

Ранини писа, и Стар обявиха днес, че Дъщерята на посланика е трета в социалните медии за месец декември, в световен мащаб. Единственото турско дизи, влязло в класацията.

Озетче към 4 епизод

Каква ще бъде реакцията на Наре, когато разбере, че Санджар се е прибрал при жена си, след като се събраха с дъщеря си? Въпреки всичко, Наре не се отказва и започва да гради нов живот с дъщеря си. Докато всички търсения на работа от Наре отпадат едно по едно заради Санджар, Гедиз е изправен пред много трудно решение. Кого ще избере Гедиз, Санджар или Наре?
Дъщерята на посланика - 13 януари по Стар тв

Много дребнав тоз Санджар бе Close

Последна редакция: чт, 09 яну 2020, 12:59 от Еванджелин

# 476
Еве Hug Heart Eyes мерси Flowers Rose ааа по трасето съм си...

Фили Hug Heart Eyes

Последна редакция: чт, 09 яну 2020, 13:25 от savovas

# 477
  • Яко в Матрицата...
Хелоу!

Озетче към 4 епизод

Каква ще бъде реакцията на Наре, когато разбере, че Санджар се е прибрал при жена си, след като се събраха с дъщеря си? Въпреки всичко, Наре не се отказва и започва да гради нов живот с дъщеря си. Докато всички търсения на работа от Наре отпадат едно по едно заради Санджар, Гедиз е изправен пред много трудно решение. Кого ще избере Гедиз, Санджар или Наре?

Много дребнав тоз Санджар бе Close

Не е дребнав, а последователен. Как ще си направи иначе харем? Нали това му е целта JoyJoyJoy
Ако си говорим сериозно, Санджар ще продължава май да затъва... Ако направят образа му много черен, ще ме откажат да гледам. Това все пак не е Емир, който беше зъл, но харизматичен и със страхотно чувство за хумор.

# 478
Рени, едва ли ще го направят много черен. Ще се разкъсва между дълга, ината и любовта си Grinning
Интересно, защо няма да дава на Наре да работи Thinking Свързано ли е с традициите в егейския край, или си е чиста ревност Sunglasses Гедиз явно е избрал Наре и ще й помага Heart Eyes  Много, ама много добре се отразява на Наре присъствието му около нея.
Отказвам категорично да съм на страната на Санджар, щото щял после да стане добър, и да се настройвам отсега против Гедиз, щото можело евентуално после да стане лош Hands V
Като си променят настройките, ще преразгледам отношението си Stuck Out Tongue Winking Eye

Емир Козджуолу дъ бест Smiling Imp

# 479

Отказвам категорично да съм на страната на Санджар, щото щял после да стане добър, и да се настройвам отсега против Гедиз, щото можело евентуално после да стане лош Hands V
Като си променят настройките, ще преразгледам отношението си Stuck Out Tongue Winking Eye

Еве, напълно подкрепям Peace

Общи условия

Активация на акаунт