Еспресо кафе машина с бюджет 200лв

• 2 132
  • 6
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте. Преди 4-5г, когато с мъжа ми се събрахме, буквално първото нещо, което купихме, беше еспресо машина, защото той е страшен кафеджия и сутрин без кафе към цигарата просто е абсурд и би могло да се случи в някоя друга реалност. Спомням си, че взехме най-евтината, Таурус, 90-100лв. Още преди две години й замина нагревателчето и се примирихме и я чакаме по 4мин да загрее. Съответно не можем да я дадем на ремонт, защото какво ще правим без кафе машина?? Thinking Та най-накрая стигнахме до заключението, че можем да си купим нова, но много ни е шубе какво ще купим, защото тази прави уникално кафе с невероятен каймак поне 2-3 см. Наистина страхотен каймак. Всички теми, които видях тук,бяха изключително стари, на около поне 10-12г и затова пускам нова. Споделете някакви предложения за качествена еспресо кафе машина, но да не е с капсули, до и около 200те лв. Все пак е за домашна употреба.

# 1
Здравейте, гарантиран каймак ще получите с тази еспресо машина Simple Smile
https://www.emag.bg/espreso-mashina-delonghi-15-bar-1100-w-ec221 … earch-Action=view

# 2
Здравейте, гарантиран каймак ще получите с тази еспресо машина Simple Smile
https://www.emag.bg/espreso-mashina-delonghi-15-bar-1100-w-ec221 … earch-Action=view
  И от мен глас за Делонги  Peace

# 3
  • София
Подарих точно този модел на познати, наистина е може би най-доброто до 300-400 лв!

# 4
Аз бих ви препоръчала Philips Saeco  Poemia. Имаме я от поне 8 години и не сме имали проблеми до сега. Според мен за хубав каймак е важно и кафето. Аз също пия само чисто еспресо и много си харесвам кафето от тази машина, дори си носим кафе машината по почивки с нас (за ужас на ММ Simple Smile

# 5
  • София
И ние сме с Philips Saeco  Poemia от 5-6 години, прави добър каймак и си работи без проблеми.

# 6
И ние сме с таурус, имаме я от шест години, тогава струваше около 130 лв. Работи си без проблеми, веднъж е носена на ремонт докато беше още в гаранция за нещо дребно. Аз не пия еспресо, но ММ си я ползва. Но мисля, че каймакът зависи и от кафето. Предните кафемашини, които сме имали, все делонги бяха, слабото им място беше ръкохватката, често се чупеха, но тогава се ползваха много. Иначе делонгито правеше разкошно кафе.

Общи условия

Активация на акаунт