Нормално ли е такова контактуване с бившите?

• 7 245
  • 165
  •   1
Отговори
# 105
Разбира се, че няма да се втурне да го види. Защо трябва да се втурва за мъж?
Тези, които не се познават много, но се вземат бързо - или се търси майка/баща на нероден Петко, защото биологичния часовник тиктака, а умът - не, или единият търси къде да си свре главата или са твърде смаяни, за да се предпазват. Е, има и %, където наистина им се получава. малък процент.
И кое пък толкова му баламосва? Щеше да е баламосване ако му правеше големи влюбени очи и му обясняваше, че досега него е чакала, тъй като той е най-най-най...
Сам си се баламосва, но е срещнал такава, която не се връзва.

# 106
Цитат на: anonymiss link=topic=1163569.msg39849277#msg39849277
....
[/quote

Да. Бих казала само - внимание към човека, не шанс на връзката, защото няма как да има връзка без първото.
Не се наемам с анализи и прогнози, нито отделяне на норма от патология, но за мен  на бившите затова им се казва бивши. Дет се вика, и деца да има, не е задължително да са мост Wink
Да, бившите са си бивши. Грешката на автора е, че доброволно се е поставил като буфер между жената и уж бившия й. Знаел е от самото начало какво е положението. Дали ще остане в него, изборът си е негов.

# 107
  • София
Жив да го ожалиш, че всяка седмица бие път. Защо го бие този път? Защото е много влюбен, защото много я уважава? Кой вярва в това?
Аз вярвам.
На какво се уповава и вярва жената....

# 108
прочетох само 1-ва и 8-страница. Аз с бившия от преди....много години ще станат вече съм си много близка. Виждаме се често, пишем си, разчитам на него(човешки, не за пари/услуги). Не бих прекъснала контакт заради нова тръпка от друг град. Обаче, за тези години нито един не покани другия на коледно парти и подобни. Може на РД/НГ ако сме компания. Дори на море не отидохме заедно(с общи приятели), защото някак със стаите щеше да се получи конфузно.

# 109
На 8ми ноември бившият й имаше имен ден и пак я беше поканил. Тогава имахме отново уговорка с нея и ми каза,че ако не се била разбрала с мен щяла да отиде на празника му ден.

# 110
Вие как решавате кое е връзка и кое не е връзка? За чужди отношения? От коя среща се брои за връзка, и от колко метра разстояние?
Тука една анонимна изтормозена  женица си е обяснила всичко. Несериозният настоящ не ѝ давал ли заявявал ли нещо си (намерения, май), че да приключела с бившия. Друга пък, другаде недоволства, че с настоящия била само приятел и връзката се изчерпала. Един колега над година ходи като дрогиран, щото не знаел има ли или няма връзка с жена, която не оставя мъжа си, докато не е сигурна, че с новия ще ѝ се получи  Simple Smile
Ми, айде, разберете се със себе си кво точно искате, и от кого. Ако не става, питайте в темата за неподходящия.
Wink

# 111
Здравейте, мъж съм на 35 и ...
Скрит текст:
от два месеца имам връзка от разстояние с жена която още в началото ми заяви, че до съвсем скоро е имала сексуална връзка с мъж. С него са се били разбрали, че щом в живота на един от двамата се появи сериозен човек те прекъсват връзката си. Още в началото тя беше категорична към мен, че няма да спре да контактува с него защото той е много добър приятел и го приех за нещо нормално. Виждаме се един два пъти седмично, но с течение на времето това, че той всеки път й пише как си? Какво правиш? Започна да не ми е приятно. Знам, че са били заедно около 3 4 години, все си мисля,че е нормално да поддържаш някакъв контакт с бивш ако сте приключили връзката нормално и той наистина е добър човек, но всеки ден чатене ми идва в повече. Този уикенд трябваше да отидем някъде заедно, но разбрах, че в събота съм на работа и ще мога само в неделя да отидем някъде. Тя ми каза, че е поканена от бившия на коледно парти в събота и, че ще отиде с него а в неделя ще трябва да се наспи. Не съм от хората които забраняват и за това й казах да направи това което иска, е тайно се надявам, че няма да отиде а ще каже да сме заедно някъде. Не знам как ще реагирам ако тя отиде,но лично то чувствам като да ме пренебрегва и то заради бившия. Вие как мислите, нормално ли е това поведение, все си мисля, че един от двамата все още има чувства?

Айде бе! На 35 бил! Ако си на повече от 15,  то аз съм ватман в Нджамена!

# 112
Доказателство ли искаш? Освен да ти снимам личната си карта?

# 113
  • Насред хаоса
Разбира се, че няма да се втурне да го види. Защо трябва да се втурва за мъж?
Тези, които не се познават много, но се вземат бързо - или се търси майка/баща на нероден Петко, защото биологичния часовник тиктака, а умът - не, или единият търси къде да си свре главата или са твърде смаяни, за да се предпазват. Е, има и %, където наистина им се получава. малък процент.
И кое пък толкова му баламосва? Щеше да е баламосване ако му правеше големи влюбени очи и му обясняваше, че досега него е чакала, тъй като той е най-най-най...
Сам си се баламосва, но е срещнал такава, която не се връзва.
Глупости. Все си мисля, че като човек е в началото на нови отношения, най не можеш да го спреш да е с другия.
Като е "защо трябва да се втурва за мъж", защо се е втурнала към бившия? А в случая с бившия се познават от дълго време, ама не са стигнали до нещо сериозно, нали? И щом отскоро познавала другия, не трябва да му дава шанс? Ами добре, ама нека му каже. Защото си е баламосване да караш другия да вярва, че има надежда за сериозна връзка и в същото време да не се откъсваш от бившия, а уж сте приключили, нали.
Я си представи партньор, с когото отскоро сте започнали връзка, и той ти казва как всичко е сериозно, докато не пропуска случай да чати с бивша и търчи, щом тя му свирне, зарязвайки теб. Много ще ти е готино, дума да няма.
В случая май тя ще излезе най-баламосаната заради собствената си глупост - заради бившия ще пропусне нова връзка с човек, който иска повече от секс, а първият ще продължава да си я привиква като кученце и да управлява живота й, както той иска. То бива, бива, ама толкова глупост в 34-годишен човек не бива.

# 114
Не й е чиста работата. Не се унижавай... Кажи й, че и ти имаш среща с бившата, ще празнувате Нова Година заедно Simple Smile

# 115
  • София
На 8ми ноември бившият й имаше имен ден и пак я беше поканил. Тогава имахме отново уговорка с нея и ми каза,че ако не се била разбрала с мен щяла да отиде на празника му ден.

Ох, страшни глупости са това. Защо просто не й заявиш директно какво мислиш и как се чувстваш? Я колко добре ти се получава тук! Уважавай се малко повече, един живот имаш! Hug

# 116
  • Terra incognita
И според нея ти трябва да припкаш от щастие, задето не е отишла на имен ден на бившия, а е остана с теб? Уау, каква невероятна чест ти е оказала. Малко така звучи. Боже, Боже. Някои жени се взимат твърде насериозно в ролята на единствени и незаменими.
Храни те с трохи, дръж се на положение.

Последна редакция: ср, 18 дек 2019, 08:48 от VickyTaylor

# 117
Buffalo22, съжалявам, че сте в такава ситуация. Изключително неприятно е най-вече за Вас. Абсолютни глупости са това, че ѝ диктувате какво да прави, че имала личен живот. Да, има, но ако той ще е свързан с друг мъж, за какви отношения между Вас може да се говори тогава. Харесвам много съвета на Уейв. Бих направила точно така на Ваше място. Отдръпнете се, покажете ѝ, че не Ви е приятно такова общуване. От реакцията ѝ ще разберете дали има смисъл да продължавате да се виждате.

# 118
Определено доверието между вас куца - изяснете си чувствата и се разберете. Или приемаш една ситуация, или казваш "Не съм ОК!" - и стигате до договорка.

# 119
  • София
Жив да го ожалиш, че всяка седмица бие път. Защо го бие този път? Защото е много влюбен, защото много я уважава? Кой вярва в това?
А защо тя не бие този същия път? Има начини и без книжка.

Общи условия

Активация на акаунт