СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 11

• 53 928
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
5,6 с. Е ,видя се сърдечна дейност,днес чхг беше 31000???

# 436
Това е чудесно. При някои жени ЧХГ расте доста бързо. Явно си забременяла с по-ранна овулация. Щом има вече ембрион със сърдечна дейност, не виждам за какво се притесняваш. ЧХГ вече не те интересува. Лека бременност.

# 437
Здравейте!
Искам да попитам как ви се струват тези стойности и по- скоро прогестерона. Ще пускам втори чхг в понеделник.
Имам една БХ преди няколко месеца и сега  съм малко притеснена дали всичко ще е наред.
Редактирам се, понеже се усетих , че нищо съществено не съм написала 😀 На 08.05 ми беше последната менструация, овулация между 20-22.05 и днес сутринта имах бледа втора черта на първи ден закъснение.

Последна редакция: пт, 05 юни 2020, 23:39 от Sansevieria

# 438
Sansevieria, инвитро ли прави или естествена бременност и на кой ден е правено изследването? Моят прогестерон в деня на ЗЕТ на ЕЦ с овулация беше около 20 ng/ ml, 9 дни след това с ЧХГ 199, прогестерона беше 30 ng. Слагах х 1 кринон гел и 2х2 дуфастон орално. Според мен вземи допълнително прогестерон, ако нямаш включен. Може и утрогестан. Успех!

# 439
Малага, естествена бременност, горе си редактирах поста- първи ден на закъснение ми е. Нямам включен прогестерон, тепърва ще запазвам час при нов АГ. Аз съм с тромбофилия и доц. Русев ми беше казал да не приемам дуфастон, ако се налага прогестерон- до 200( забравих мерните ед.) но от утрогестан или кринон гел.

# 440
Не знам с кои фактори на тромбофилия си, знам за терапията на доцента, но прогестеронът е пазител на бременността, ако е нисък е опасно. Аз съм в 13 седмица и продължавам с допълнителен прогестерон, слагам инжекции клексан, до 8 г.с. бях и на Аспирин Протект. Ако искаш пиши ми, за да не се отклоняваме от темата.
Аз споделих моите резултати на прогестерона за ориентир.

# 441
  • Варна
Според мен при тези референтни стойности и на първи ден закъснение си е съвсем наред. Доколкото имам някакви познания трябва да е около и над горната граница за лутеалната фаза, а при теб е така. Сигурно ще расте още в следващите дни.

# 442
Здравейте, нова съм тук и за първи път пиша.Направих си тест в деня на менструацията (04.06) сутринта, с първа урина. Теста беше с висока чувствителност express test и веднага се появи втора черта. На 05.06 към 18ч си направих шуър чек и имаше бледа втора черта. Понеже не мога да чакам и нямам търпение да разбера какво се случва днес си пуснах кръвен тест и резултата е 62 mIU/ml. Моля, споделете мнение.
Да добавя малко повече информация- цикълът ми е 28 дни и винаги е редовен, като по часовник, предполагаема О ( от приложение на телефона) беше на 21.05. Правихме опити преди О през ден и в деня.

# 443
  • Варна
Ами три положителни теста имаш, какво мнение да изразим, освен, че очевидно си бременна? Изчакай 10 дни и иди на преглед за потвърждение.

# 444
Да, права си. Може би прекалено се вглъбявам и трябва да се поуспокоя. Притеснява ме това, че имам болка ниско долу в корема, точно като предменструална и напрежение в гърдите. Надявам се да е нормално.
Благодаря за отговора Simple Smile
Ами три положителни теста имаш, какво мнение да изразим, освен, че очевидно си бременна? Изчакай 10 дни и иди на преглед за потвърждение.

# 445
  • Варна
Да, напълно нормално Simple Smile Ако болката в корема стане много неприятна пий но-шпа.

# 446
Здравейте момичета! Имам въпрос за 48 часа чхг-то ми много малко се е покочило- от 1718 на 2235, според вас има ли нещо притеснително в това?

# 447
Здравейте момичета! Имам въпрос за 48 часа чхг-то ми много малко се е покочило- от 1718 на 2235, според вас има ли нещо притеснително в това?

Според мен, е бавно покачването. Колко ти е закъснението?

# 448
Вчера, когато пусках чхг-то закъснението ми е било 5 дни, само, че забравих да спомена, че са правени в различни лаборатирии(вчера го пуснах в клиниката, в която ми правиха процедурота, защото така го изискват)

# 449
  • до най-прекрасния мъж
Повтори в една и съща лаборатория през два дни, за да си спокойна. По принцип не е ОК да се следиш на две различни места, може единият резултат да не е много точен.

Общи условия

Активация на акаунт