СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 11

• 53 549
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Момичета , пуснах ново .Резултата е 64 . Вече не знам какво да мисля ,дори и да отида на лекар не съм сигурна ,че ще успее да види нещо .
Със сигурност няма да се види нищо при такова ниско ЧХГ.

Колко време след последното ЧХГ го пусна?

Иначе, да, ясно е че е рано още за да се види нещо, но момичето е със 7 дни закъснение, ниско все още ЧХГ, което расте бавно и със зацапване! Затова беше съветът ми за консултация с лекар!

# 316
Точно след 48 часа . Понеделник съм на лекар и аз смятам ,че не е добре кървенето на такъв етап и такива ниски стойности на чхг. Надявам се да няма проблеми ,поне нямам болки за момента ,но да не казвам пак силна дума .
Благодаря Ви.

# 317
В такъв случай, ЧХГ продължава да расте много бавно. Трябва да следиш нещата изкъсо.

# 318
Здравейте,последен цикъл 15.04
Вчера пуснах чхг и е 83.
Овулация усетих на 14ти ден.
Добре ли е резултата според вас?
Ще го повторя утре

# 319
Моето беше 79 на 4-5 ден закъснение.
Важно е да се направи още веднъж изследване и да проследиш как се покачва.
Вчера пуснах чхг и е 83.
Ще го повторя утре

# 320
Не виждам никакъв смисъл да се изследва ЧХГ, ако жената няма някакви гинекологични проблеми или предишни аборти.. Положителен уринен тест е достатъчен, за да покаже дали сте бременна, а щом сте писнала и кръвен вече сте повече от сигурна. Ако нямате кървене или някакви сериозни оплаквания няма никакъв смисъл да пускате ЧХГ няколко пъти. Щом сте "усетила" овулацията, това означава, че е субективно и тя всъщност може и да е била по-късна и имплантацията да е станала по-късно от колкото мислите. Ако всичко е наред запазете си час за АГ за потвърждаване на бременността в 5-6 г.с.
Моето беше 79 на 4-5 ден закъснение.
Важно е да се направи още веднъж изследване и да проследиш как се покачва.
Вчера пуснах чхг и е 83.
Ще го повторя утре

# 321
Djenna, благодаря, но е много неприятно като се започнат едни лекции защо се пуска кръвен. Попитах конкретен въпрос-дали за срока, който съм дала, чхг-то е добре или зле като стойност(с ясната мисъл, че тук доктори няма). Ти не виждаш смисъл, но аз за себе си виждам. Или да ти обясня колко неуспешни имам и т.н.
Ако можете да дадете съвет-чудесно. Ако ли не-не виждам смисъл от упреци.
Хубава вечер и успех на всички

# 322
По таблицата която е в темата сте на 3-4 седмица следете си резултатите и когато станат над 1000 вървете на доктор . Ако имате някакви болки и кървене пак .

# 323
  • София
И 100 неуспешни бременности да има изследването на ЧХГ не помага

# 324
Но някой лекарства.. Вливки и инжекции помагат. И ти Нандин го знаеш добре, предполагам.
Форума няма нищо общо с преди години. Жалко за което.

# 325
Изчакай и си пусни ново ЧХГ .Аз намерих добри съвети нищо че при мен не завършиха добре . Но не съжалявам че се допитвах до форума .Успех ти желая дано всичко е наред .

# 326
  • Варна
Но някой лекарства.. Вливки и инжекции помагат. И ти Нандин го знаеш добре, предполагам.
Форума няма нищо общо с преди години. Жалко за което.
Ако има нужда от терапия първият и най-важен, който трябва да се уведоми и чието мнение има значение е на следяшив гинеколог, а не на някакъв форум. Очевидно тук не става дума за това. Въпросът е, че пускане на чхг ей така без нужда само натоварва повече - ама сега това добра стойност ли е, ама що расте бавно, ама що расте бързо... Не носи никакво успокоение и никаква гаранция. Иначе стойността в случая изглежда добре, ама какво от това?

# 327
Стойността е съвсем нормална, като за преди закъснение.

# 328
10.05 - 83
12.05-280

Започнах си  назначената терапия. Днес е 28ден от цикъла. Надявам се това удвояване на 27часа да не е лошо и така.

Последна редакция: вт, 12 май 2020, 15:39 от Cvetno-cvete

# 329
Не, не е лошо. Идеално е. Притеснително е бавното удвояване.

Общи условия

Активация на акаунт