СТОЙНОСТИ НА ЧХГ - тема 11

• 53 951
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
няма смисъл да повтаряш теста  - Beta HCG е ниско 0,24 - няма бременност. Виж отдолу в референтни стойности е записано до 5, и над 5 и т.н.

# 406

Здравейте ,нормална ли е тази стойност на 2ри ден закъснениее .Бях спокойна ,докато не прочетох за биохимичната бременност.Имам съвсем леки болки в гърдите и съвсем леки ниско долу.
Теста е положителен, запишете час за преглед пине за след седмица за да се види плоден сак поне, а ако ви се чака  запишете за след 2 седмици тогава ще чуете и сърце, успех. Аз съм имала биохимична, вас кое точно ви притеснява в случая?
Багодаряя ♥️ Притесни ме ,че продто прочетох за нея 😁 Ии се уплаших,че тези стойности са ниски,но днес пуснах повторни ии чакам резултата в 14:30 .

# 407

Здравейте ,нормална ли е тази стойност на 2ри ден закъснениее .Бях спокойна ,докато не прочетох за биохимичната бременност.Имам съвсем леки болки в гърдите и съвсем леки ниско долу.
Теста е положителен, запишете час за преглед пине за след седмица за да се види плоден сак поне, а ако ви се чака  запишете за след 2 седмици тогава ще чуете и сърце, успех. Аз съм имала биохимична, вас кое точно ви притеснява в случая?
Багодаряя ♥️ Притесни ме ,че продто прочетох за нея 😁 Ии се уплаших,че тези стойности са ниски,но днес пуснах повторни ии чакам резултата в 14:30 .
Дано всичко е наред, чакам да се похвалиш след малко ❤️

# 408
fiuuuuuu, трябвало е да изчакаш до утре, на 48 часа се гледат резултатите. Може днес да са се удвоили, но е много вероятно и да не са и тогава пак ще се филмираш 😃

# 409
fiuuuuuu, трябвало е да изчакаш до утре, на 48 часа се гледат резултатите. Може днес да са се удвоили, но е много вероятно и да не са и тогава пак ще се филмираш 😃

Всъщност теста е от 30ти (Събота) ,трябва да са се удвоили .Но сигурно пак ще си намеря причина ,все пак съм дева 🤣 Стискайте палци 🤗

# 410
Аааа, това е друго нещо. 😁 Стискам палци!

# 411

Здравейтеее!
Първи резултат(30.05) :
95,29 mIU/ml до 1
Втори резултат (02.06) :
309.90 mIU/mo до 1
Май всичко е наред 😁🤗🤗

# 412

Здравейтеее!
Първи резултат(30.05) :
95,29 mIU/ml до 1
Втори резултат (02.06) :
309.90 mIU/mo до 1
Май всичко е наред 😁🤗🤗
Хайде честито, чудесен резултат, лека бременност ❤️❤️❤️❤️❤️

# 413

Здравейтеее!
Първи резултат(30.05) :
95,29 mIU/ml до 1
Втори резултат (02.06) :
309.90 mIU/mo до 1
Май всичко е наред 😁🤗🤗
Хайде честито, чудесен резултат, лека бременност ❤️❤️❤️❤️❤️
Благодаря мноого за отделеното времее ♥️♥️♥️♥️

# 414
  • София

Багодаряя ♥ Притесни ме ,че продто прочетох за нея 😁 Ии се уплаших,че тези стойности са ниски,но днес пуснах повторни ии чакам резултата в 14:30 .
Дори и при по-високи стойности мое да се окаже биохимична.
Стойностите може да нарастват и в един момент да “тръгнат назад” и пак да се окаже биохимична.
Ако някой иска да се притеснява, ще си намери повод

# 415

Багодаряя ♥ Притесни ме ,че продто прочетох за нея 😁 Ии се уплаших,че тези стойности са ниски,но днес пуснах повторни ии чакам резултата в 14:30 .
Стойностите може да нарастват и в един момент да “тръгнат назад” и пак да се окаже биохимична.
Така е .Да се надявам ,че всичко ще е наред ,сайта е полезен и се радвам,че го намерих ,въпреки че не знаех за тази биохимична бременност.

# 416

Така е .Да се надявам ,че всичко ще е наред ,сайта е полезен и се радвам,че го намерих ,въпреки че не знаех за тази биохимична бременност.
Хич не дей го мисли сега, като няма нищо такова в момента, радвай се на хубавата новина, злобните коментари ги подминавай и недей хич се притеснявай

# 417
  • Варна
Може ли да цитирате злобен коментар? Видях адекватни съвети, злобата... Май е в нечие въображение.

# 418
Резултат от днес 96, онзи ден беше 165. Преди да излязат резултатите доктора беше категоричен за кюретаж. Сега ми се иска да ми се размине при условие че спада. Мислите ли, че е добра идея. И какво беше това?

# 419
Резултат от днес 96, онзи ден беше 165. Преди да излязат резултатите доктора беше категоричен за кюретаж. Сега ми се иска да ми се размине при условие че спада. Мислите ли, че е добра идея. И какво беше това?

Според мен не се налага кюртаж в такъв случай. Скоро ще ти дойде и цикъл даже. Обсъди и с друг доктор ако трябва.

Общи условия

Активация на акаунт