Професионални серии за коса 131

• 50 614
  • 790
  •   1
Отговори
# 510
  • Deutschland
Има ли доволни от Лореал Nutrifer? Косата ми е нормална към суха, много гъста, с дебел косъм. Търся антифриз ефект и гладкост. Не мога да прикача снимка, услугата е временно недостъпна 🙄

# 511
Аз онзи ден го поръчах от Нотино и ще мога да изкажа резултати скоро, но не възлагам надежди. Косата обаче е повредена, не нормална.

Последна редакция: ср, 08 яну 2020, 10:41 от Петя Танева 604618

# 512
Слаба серия що се отнася до Ш и Б, единствено М може да я пробваш. Имай предвид, че тази серия е без силикони. Моята тънка третирана суха коса не се повлия. Нетретираната тънка суха коса на дъщеря ми също не я хареса.
Има ли доволни от Лореал Nutrifer? Косата ми е нормална към суха, много гъста, с дебел косъм. Търся антифриз ефект и гладкост. Не мога да прикача снимка, услугата е временно недостъпна 🙄

# 513
  • Deutschland
Благодаря ви. Шампоан и маска поръчах

# 514

Тази серия е лека и е по-скоро за нетретирани коси. За увредени коси си трябват силикони, за да "замажат" положението... Smile

Някой питаше по-горе за маската на Лалга.. Заслужава си...
Аз си мисля добра комбинация е протеинов шампоан на Ланза + маската на Лалга... На Лалга шампоана е по-скоро хидратиращ, на мен не ми се отразяват хидратиращи шампоани - замърсяват бързо скалпа, вземат обем и плътност и въобще имам чувството, че не измиват добре косата. Може би са за наистина силно изтощени и супер сухи коси. На Ланза с бял чай е също хидратиращ поне за мен....

# 515
Е да, ама нали трябва и хидратация от време на време или редуване с тежките протеини?

# 516
  • София
Nia7777, благодаря! Мисля да пробвам с Nature power, ти ползвала ли си тяхното масло за растеж на косата, най-вече ме интересува дали няма да ми омазни и без това мазните корени и тънката коса?

# 517
  • София
Аз не съм доволна.Блондинка съм.
Скрит текст:
Случайното ми откритие е това:Gliss Ultimate Repair маска с моментален ефект

Абсолютно съживяване на косата-мека,жива.Купих си еднократна доза от Лили.Със сигурност ще повторя и ще търся голяма опковка.То май не е за тази тема,но все пак да споделя.

# 518
Nia7777, благодаря! Мисля да пробвам с Nature power, ти ползвала ли си тяхното масло за растеж на косата, най-вече ме интересува дали няма да ми омазни и без това мазните корени и тънката коса?
Аз стоя с него по няколко часа преди да се измия, после мия два пъти и то с безсулфатен шампоан и нямам никакъв проблем, аз също съм с мазни корени и тънка коса. Като ефект мога да кажа, че виждам значително подобрение в растежа, слагам и по краищата и се отразява добре и на тях. Минусът е , че при мен свърши бързичко, но аз изобщо не щадя продукт и мацам смело Grinning

# 519
  • Deutschland
Значи, отказвам се от Лореал. Косата ми е третирана. Препоръчаха ми Дисциплин на Керастаз за заглаждане и антифриз и ще взема него. Ще рискувам

# 520
Момичета, поръчах това чудо Grin https://makeup.bg/product/30829/ ползвали ли сте нещо от тази марка?
Магика, и аз харесвам черната серия на Глис, по-точно шампоана, както и  от зелената - за блясък мисля, че беше, макар че не са професионални, добре изглеждаха върху косата ми.

# 521
Значи, отказвам се от Лореал. Косата ми е третирана. Препоръчаха ми Дисциплин на Керастаз за заглаждане и антифриз и ще взема него. Ще рискувам

Дисциплин серията макар и за изглаждане, не дава гладкост на косата, да не говоря, че на мен лично ми докарва фриз... Smile

Мога да ти препоръчам лилавата серия на Лoреал Liss unlimited ш+м, олиото също ми харесва... Но си трябва и някакъв финиш, защото без такъв косата не става гладка и без фриз....

# 522
  • Deutschland
Лунна пътека, за съжаление серията я няма в Дъглас тук, а онлайн не мога да пазарувам (картата ми не може да прави онлайн плащания 😶). Дъглас ми е най-удобен и май само там ги има профи продуктите в града.

# 523

Ползвах преди години на Лoреал Liss unlimited. Харесваше ми, но трябваше да си мия косата всеки ден, защото ми омазняваше много корените.След като я изсушавах със сешоар без четка ми ставаше права, гладка и я чувствах много плътна.И определено не се начупваше от влажно време, както имаше в описанието. Аромата беше много хубав.

# 524
Лунна пътека, за съжаление серията я няма в Дъглас тук, а онлайн не мога да пазарувам (картата ми не може да прави онлайн плащания 😶). Дъглас ми е най-удобен и май само там ги има профи продуктите в града.

Тогава виж за серията Лореал  lumino contrast, също моя много любима серия... Серията им за боядисана коса Vitamino Color също е хубава, една идея по-слаба от другите две и по-хидратираща. Аз ги редувам.... Sparkling Heart

Общи условия

Активация на акаунт