Професионални серии за коса 131

• 50 537
  • 790
  •   1
Отговори
# 615
Какво очакваш да прави? Аз стоя с еластисайзър поне два часа,а по-често и спя с него. За каква коса говорим? Комбинацията еластисайзър и след него миене с лалга ми е любима.

Суха в краищата и с мазни корени на черта (в смисъл че не е накъсана в краищата). Тънък косъм но гъста. Описанието на нещата които прави са направо нереални а ефекта като на бикновенна маска с която мога да седя и 5м 🙄 очаквах да е толкова магически колкото и пише... А да седя два часа или цяла вечер абсурд да издържа 😂 Иначе от ампулите Лалга съм супер доволна и даже ги използвам по често от еластисайзъра😁👌 Чудя се да пробвам ли с по силния следващия път но не смятам че ми е толкова изтощената косата и ме е страх да не се омазни още повече в корените🤷

# 616
  • София
Вчера стоях с еластисайзър о икновения 3 часа, измих с Архитект и сложих маската на Ланза Кератин, след което крем дисциплини за къдрици. Резултата е ужасна коса 🤬😀. Никакви къдрици акто хората, половината висят, също стърчат фризита, като косата ми рядко е фризи...
Иначе Ланза има страхотен аромат, и докато нанасях и разресвах, косата ми беше жилава и имаше данни да се оформят хубави къдрички, но...
А днес сутринта направо е ужасно положението. Представете си сресана къдрава коса на сухо 🙄.
Ще опитам да кача снимка след малко.

# 617
  • Варна
aliasbarbara
 Разочарованията идват обикновено от прекалени очаквания. Дори и профи козметиката не постига всичко от раз. Не ти трябва екстрийм. Той е за изрусени,изгорени,много малтретирани коси. Еластисайзър е чудесен продукт,но описанието му е малко пресолено. Уау ефект има само когато е с крещящи нужди,каквато твоята очевидно не е.

Мишчица пресолила си супата май доста  Laughing За пръв път ли ползваш маската? Тежка е,а с еластисайзър преди нея още повече. Правя тая комбинация,но на моята коса,която е доста третирана и нещата са ОК.

# 618
  • София
Принцесо, дам за първи път ползвам маската. Ето колажче от няколко снимки, краищата са увиснали, косми хвърчат... Кичурите, които са ми отстрани до ушите са ми почти прави 😡. Май ще се опитам да я врътна с четката на ровента и да изправя цялата🙄.

# 619
Какво очакваш да прави? Аз стоя с еластисайзър поне два часа,а по-често и спя с него. За каква коса говорим? Комбинацията еластисайзър и след него миене с лалга ми е любима.

Суха в краищата и с мазни корени на черта (в смисъл че не е накъсана в краищата). Тънък косъм но гъста. Описанието на нещата които прави са направо нереални а ефекта като на бикновенна маска с която мога да седя и 5м 🙄 очаквах да е толкова магически колкото и пише... А да седя два часа или цяла вечер абсурд да издържа 😂 Иначе от ампулите Лалга съм супер доволна и даже ги използвам по често от еластисайзъра😁👌 Чудя се да пробвам ли с по силния следващия път но не смятам че ми е толкова изтощената косата и ме е страх да не се омазни още повече в корените🤷

Слагаш ли го близо до корените? При мен няма омазняване, въпреки че попринцип бързо ми се омазнява, просто третирам само дължините с него. Още нещо при мен първия път имаше  уау ефект, но постепено с времето намалява. Както каза принцесата, явно нямаш чак такава нужда и ти е добро състоянието на косата.

# 620
Момичета, имам въпрос - олаплекс 3 и еластайзъра (имам и нормалния и екстрийм) взаимнозаменими ли са? Знам че по описание имат сходен ефект, но се чудя дали да ги редувам или да ползвам само едното докато не свърши и да мина на другото.
Олаплекса само 1 път съм ползвала, на чиста влажна коса, под шапка и загрята със сешоар, седях повече от час. Резултатът не ме беше впечатлил, тогава много ми хвърчеше косата, сега най-накрая разбрах че е от много хидратация.

# 621
  • Варна
 Не не са взаимозаменяеми Олаплекс 3 и еластисайзър.
 Олаплекс 3 е домашната грижа след стъпки 1и 2 действа като тях или с други думи дооправя кератиновите връзки. Работи вътре в косъма и няма козметичен ефект видим.
 Еластисайзър е дълбокохидратиращ продукт,който има в себе си и еластин/протеин грижещ се за еластичността/.

# 622

Слагаш ли го близо до корените? При мен няма омазняване, въпреки че попринцип бързо ми се омазнява, просто третирам само дължините с него. Още нещо при мен първия път имаше  уау ефект, но постепено с времето намалява. Както каза принцесата, явно нямаш чак такава нужда и ти е добро състоянието на косата.

Не е особено добро можеби от скалата от 1до 10 ако 1е много зле а 10 перфектна моята е 5-6 ...и то от както използвам стиймпод от половин година. Преди това даже беше 2 😁просто очаквах да е нещо повече от нормална маска а даже е по зле ...иначе го слагам от ушите надолу но от шапката с която седя и се стича малко и по скалпа но не винаги 😁

# 623
  • Варна
 А пробвала ли си Еластисайзър с по-хидратиращи продукти след него  newsm78? По протокол на производителя след него се мие с хидратация. Това с протеиновито миене е изключение от правилото и го правим тия с малтретирани коси,които искаме едновременно хидратация и протеин на едно миене.
 Руса-мама ще излезе права,че подвеждам хората в случая,но когато пиша винаги дебело подчертавам,че говоря за моята коса,която е изрусена и с огромни нужди от протеин и хидратация едновременно.

# 624
Някой случайно да следва curly girl method,  да изкаже мнение и продукти които използва.

# 625
Здравейте мамчета не знам дали е за тук моят въпрос , но ще го задам...Използвам маска за коса с мед и кокосово масло , но на скоро разбрах , че на кокосовото масло му е изтекъл срока🧐 просто не съм обърнала внимание и как мислите дали да си продължа да си правя маски или ще бъде вредно?Благодаря Hug

# 626
Нищо му няма на маслото най-вероятно, тези срокове в повечето случаи са заради законовите изисквания. Виждаш ли някаква разлика, ако не не виждам проблем.  ( все пак става дума за коса, не го консумираш )

Да попитам какво количество масла добавяте към еластайзъра ? И какви.
В момента имам Марула, Коросово, Какаово, Рициново ( но не ямайско ) и Шеа - препоръки кое/кои/колко да ползвам. Че обикновенния еластайзър нещо ми идва слабичък.... Не знам откакто си правих балеажа с Олаплекс, и на следващото миене сложих 3ката косата ми стои една суха, наектрезирана, стърчат от всякъде едни косъмчета, и ужасно се заплита. Възможно ли е Олаплекса да не е за моята коса ?

# 627
Серум за цъфтящи краища с конопено и арганово масло 118 мл Marrakesh Endz Split End Mender & Preventer

Справя ли се с накъсаната коса и дали утежнява с тънък косъм съм.

# 628
  • Варна
 Casual рицин и марула,но не прекалявай. И да не ги нагърмиш в кутията  Laughing смеси за едно мазане да не окепазиш всичкия ако не ти хареса.
 От Олаплекс се очаква да предпази косата,от тройката да минимизира евентуални щети. И двете нямат козметичен китосващ еект. Силно се съмнявам косата ти да не се разбира с него или поне ще си първия известен ми случай  Laughing

# 629
Момичета ,утре ще се боядисвам и мисля днес да измия косата с ДПШ ,обаче след него никакви маски ,балсами, финишини,кремове и термозащити ли не трябва да слагам?
Ще бъда като разплетена къдрава кошница в главата 🤣
Искам да пробвам дали така ще се задържи повече цвета на косата ми .
Досега никога не съм се боядисвала без да е имало нещо по нея и на около 2 семица започва да излиза този гаден червеникав  отенък.

Общи условия

Активация на акаунт