Професионални серии за коса 131

• 50 545
  • 790
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте момичета,

Иска ми се да пробвам малко продукти на Moroccan, обаче не съм убедена на какво точно да заложа предвид косата ми: гъста, дебел косъм, суха (с балеаж), боря фриз и се стремя да запазя естествените си къдрици. Не я суша - използвам ситлизиращия им крем за къдрици и я оставям да изсъхне.
Основно се чудя между Smooth серията им и тази за къдрави коси - притеснява ме дали smooth няма да ми отпусне къдриците? А относно тази за къдрави коси се чудя дали е достатъчно хидратираща/възстановяваща като другите...
Според мен за гъста, суха и с дебел косъм къдрава коса - задължително серия за къдрави коси, без значение дали на Moroccan или някоя друга. Хем ще укроти фриза, хем ще дефинира къдриците. Отделно повечето продукти за къдрави коси са без сулфати, за да не пресушават и без това по природа по-сухите къдрави коси.

# 646
Момичета, хидратора на Джойко с какъв шампоан го ползвате?

# 647
  • Пловдив
Поръчах си от Нотино комплект Kérastase Résistance Force Architecte на страхотна цена.
Спомням си, че тази серия е тежка артилерия, но пък чета много хубави отзиви.
Преди 3-4 години има травел шампоан, но нямам ясни спомени. А сега спешни ми трябваше протеин, защото се оказа, че всички продукти са ми хидратиращи и май прекалих с хидратацията.

# 648
Някой знае ли къде в Бургас могат да ми направят "Brazilian bond builder" терапия?

# 649
Здравейте, влизам с питане относно шампоан Loreal vitamino Color, какво е мнението ви, ползвала съм само Absolute repair, но имах ваучер за 10лв отстъпка в Емаг и се възползвах като поръчах шампоана Simple Smile

# 650
Момичета, хидратора на Джойко с какъв шампоан го ползвате?
С протеинов или балансиран с превес на протеин

# 651
Момичета, попаднах на https://www.zlatnaribka.com/olioseta-oro-del-marocco/oro-di-luce … -protein-cocktail Изглежда ми интересен продукт. Някой ползвал ли го е, може ли мнение?

# 652
  • Пловдив
Здравейте, влизам с питане относно шампоан Loreal vitamino Color, какво е мнението ви, ползвала съм само Absolute repair, но имах ваучер за 10лв отстъпка в Емаг и се възползвах като поръчах шампоана Simple Smile
Аз го използвам от 7-8 години. Не непрекъснато, но поне 4-5 шишета съм изразходила. В момента също имам едно.
Хубав шампоан е, нежен, не утежнява по никакъв начин косата.

# 653
Аз го харесвам. Лореалските шампоани след интенз рипер, който се затри, този го нареждам на второ място. Измива добре, дава страхотен блясък, не пресушава. Комбинирам го добре с всичко. Абсолют рипер е тежък(той ми е на трето място) и върви с протеин. Но витаминото е по-неангажиращ и лек. Ще ти хареса 👌

# 654
Сериозно се питам от рибката какво са продавали на черен петък ???Писах ,че двата ми шампоана Лалга са коренно различни-оказаха се коренно различни и при миене.Този ,който е гъст и кремав прави и страхотна пяна ,и косата е ултра мека....Този,които си взех на черен петък е бял и рядък като вода /то и затова замина за месец и половина-слагах по пълна шепа/
Вероятно ще ми кажете различни партиди-хубаво различни партиди ,но и кекс да правите,нали слагате едно и също съотношение на продуктите и кекса става винаги един и същ .Защо тогава питам се аз тази прехвалена Лалга не може да докара шампоана си един и същ,или просто е разреден с водица ,за да не се минат Рибоците,като продават с 30 процента отстъпка ????

# 655
  • Пловдив
Привет!Искам да ви попитам някой ползвал ли е тези 2 шампоана на Кевин Мърфи и ако да,какво му е мнението за тях?
https://www.arlen.bg/product/6206/uplatnyavasht-shampoan-za-sgas … g-wash-250ml.html
https://www.arlen.bg/product/6214/shampoan-za-obem-za-fina-i-boy … l-wash-250ml.html
Иска ми се да ги пробвам и двата,но вече нямам желание да купувам скъпи продукти,които след това се оказват нищо особено.

# 656
Сериозно се питам от рибката какво са продавали на черен петък ???Писах ,че двата ми шампоана Лалга са коренно различни-оказаха се коренно различни и при миене.Този ,който е гъст и кремав прави и страхотна пяна ,и косата е ултра мека....Този,които си взех на черен петък е бял и рядък като вода /то и затова замина за месец и половина-слагах по пълна шепа/
Вероятно ще ми кажете различни партиди-хубаво различни партиди ,но и кекс да правите,нали слагате едно и също съотношение на продуктите и кекса става винаги един и същ .Защо тогава питам се аз тази прехвалена Лалга не може да докара шампоана си един и същ,или просто е разреден с водица ,за да не се минат Рибоците,като продават с 30 процента отстъпка ????

Моят също е от Златна рибка и е купен на Черен петък. Еми гъст и кремав си е. Някакъв друг е проблема по-скоро. Може би в производителите. Едва ли рибката са го разреждали .

# 657
Пиши на рибката, да видим какво ще кажат те. Все пак не става въпрос за Балеа от 3лв

# 658
Пиши на рибката, да видим какво ще кажат те. Все пак не става въпрос за Балеа от 3лв

Абсолютно! Дали вината е в тях или не  -  няма значение! След като те са представители на продукта и те го продават - значи отговорността е тяхна!

# 659
  • by the sea
Моят шампоан Лалга е рядък също и е бял, но аромата е доста силен.
Трудно се пени, няма как да го сравня с предишен защото този ми е първи.
Балсамът е много гъст, направо е като маска изкарвам го като ровя с пръст в бутилката.
Та и аз имах съмнения точно какво съм купила, по принцип козметика при която се развърта капачката винаги ме е съмнявала,  всичко могат да налеят вътре продавачите.  За щастие съм доволна от ефекта им, нямам оплакване от това.

Общи условия

Активация на акаунт