Защото са комплексирани кокошки. Накъде гледа мъжът ми, и изобщо всеки мъж, с който съм била, си е било тяхна работа. С достатъчно самочувствие на хубава жена съм, за да се стресирам от другите хубави жени. Радвам им се, даже и аз им се усмихвам.

Да не би просто да си говорят и гледат в очите, докато ходят, а ти да мислиш, че причината е в друга жена респ. заради теб? Непрекъснато се разминавам с жени; ако трябва да гледам другия до мен в очите само заради това, няма да ми остане миг за поглед другаде. Нещо не ми се вярва теорията ти. Или може би имаш предвид, че мъжете оглеждат другата жена и след това придружителката им ги гледа в очите, за да им покаже, че е ядосана. Това ми се струва по-приемливо.

Аз мога да те гледам в гърдите и без нуждата да съм се надвесил челно срещу тях.
Аз мога да те гледам в гърдите и без нуждата да съм се надвесил челно срещу тях.
ок за конструктивната критика, ама това буди само агресия, хубаво, че типаж с типаж се намира, а не си го изяждате от другата страна