Отговори
# 75
Франсоаз, заглеждат ли те?

# 76
  • Пловдив
Задаваш неудобен въпрос. Simple Smile Важно е и кой точно се заглежда.

# 77
Ревност ?
Не днам какво друго ги кара да гледат мъжете си.

# 78
  • Пловдив
 Ревността не е ли вид страх, несигурност в себе си?

# 79
  • волно калдъръмче
Ревността е нещо нормално, когато е в граници.  Мъж, който се зазяпва, ептен пък не може да се контролира.

# 80
Мъж ли е - на къса каишка. Захитряват гадините, крачка напред/назад и пак се зазяпват.
Simple Smile
Не разбрах само - в чии граници трябва да е нормата.

# 81
На жената, естествено. Simple Smile

# 82
Мъж ли е - на къса каишка. Захитряват гадините, крачка напред/назад и пак се зазяпват.
Simple Smile
Не се ли подразбира?
Нормите в една двойка,трябва да са в граници определени от двамата парньори.
Ако на единия не му пука,а другият пък зяпа нон стоп по чуждо и си живеят щастливо,значи това е тяхната норма.
360°  гледка..Няма драма.

# 83
  • волно калдъръмче
Simple Smile
В моите, разбира се.

Нямам нищо против мъже с увиснали ченета. На мен не ми пречи да изглеждат нелепо. А кой би взел насериозно подобен мъж, е съвсем отделна тема.

# 84
  • Пловдив
Мъже, внимавайте със заглеждането по чужди жени, че да не отнесете някой шамар... Smiley

Скрит текст:

# 85
Сигурно пак ще бъда анатемосан, ама и аз обичам да гледам хубави жени по улицата. Което си е хубаво, си е хубаво и радва окото. И все пак гледам, но не пипам.
Е може и да пусна някой коментар пред моята, ама тя ми е свикнала на глупостите и не се връзва, пък и аз не и права проблем ако хвърля по някоя поглед и тя. Все пак очите са за гледане и не разбирам жените, които искат мъжете им да са като коне с капаци. Както и не бих понасял скандали за хвърлен случаен поглед. Да уточня, има разлика между нахално зяпане дълго време и хвърляне на поглед за кратко.
При положение, че не давам други поводи за ревност, да ми се правят проблеми от такова естество, ще имаме сериозни проблеми от друго естество.

# 86
Хаха, няма, няма. Похвалвам те. Разбрана жена имаш, браво! Simple Smile

# 87
  • София
И аз съм за гледането и дискретното обсъждане.

# 88
Май не успях да схвана темата.
Двойка се размнава с Жребчо и жената гледа мъжа в очите си?
Двойка се разминава с някаква жена и Жребчо върви след тях и подслушва?
Двойка се разминава с готина жена и Жребчо вместо да сваля готината мацка, слуша тъпите препирни на двойката?

Но без да знам за какво точно е въпросът, да отговоря по принцип: ако в парка вървим с мъжа ми ( пък и без него) и някоя срещу нас вее свободно пуснат бюст, бих я гледала в очите може би с не по-малко забавление от това на ММ.

# 89
  • Най-красивата страна
Защо някои жени гледат мъжете си в очите,когато се разминават с други жени?
1..Смятам,че е много просташко един мъж да върви с жена и да заглежда демонстративно   всяка преминаваща девойка .
2.Такива жени са ревниви и с ниска самооценка.

Защото както Мунчо гледа преминаващите девойки,така и жената може да заглежда батковци или солидни чичковци.

Общи условия

Активация на акаунт