Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 25

• 47 759
  • 737
  •   2
Отговори
# 120
  • Варна
Hug
Фили, Дъгичке , Злати, Вики, Плами и всички, които минавате Christmas Tree
Вярно е, че беше хубава година. Имахме хубави преживявания със сериалите и с това , което си пишем тук!
Хубаво е ,че ви има в групата! Heart

Е - Онур си е заслужил хубавото място! Hands Clap Убавец : )))

Весело и хубаво да ви е, къде и да сте!

Christmas TreeChristmas TreeChristmas Tree

# 121

Добро утроо!

Да ни е честита Новата 2020 година!
Бъдете здрави,усмихнати и щастливи!

Севда празнува...

Онур на път за Барселона със своя приятел...

Прекрасен празничен ден!

# 122
  • Варна
wavey
Да ни е честита 2020!
За много години, момичета! Да се радваме на живот и здраве , и много щастливи дни!
Обожавам концерта от Виена! Без него все едно не е дошла НГ! Grinning

# 123
Добро утро! Hug Hug Hug

Боби Hug

Севда

ЧД
нови на Онур от Барселона...

нов епизод на 9 януари...

ЗЯ
нов епизод на 13 януари,някъде писаха,че ще е на 6 януари...ще видим

Приятен ден на всички! Hug Hug Hug

# 124
Здравейте момичета Heart Eyes
За много години ! Heart Flowers Four Leaf Clover
Злати Hug , Онур както винаги в мъжка компания на международни забавления Smile
Слава Богу след 1 седмица ще имаме епизод на ЧД , миналата година чакахме Ябълката 3 седмици .
Понеже бях 10-ина дни почивка през свободното време си преглеждах ЗЯ ( не само ЗейАл моментите ) , много неща даже преоткрих , наистина много хубав сериал , питам се коя ли бг ТВ го е закупила ( ако е вярна информацията ) .

# 125
  • Варна
Привет момичета!
Злати, Фили Flowers HibiscusFlowers Hibiscus

Тийзер с превод на рускините към игралния филм на Онур и Тувана - Тежък романс.
Прехвърлили дата на премиерата от 28.1 на 14.2 - по обясними причини : )))) - Деня на влюбените.

Не знам кой линк ще се отвори при вас, за това пускам 2:

https://vk.com/video-132999259_456245045

https://vk.com/dizimedya?z=video-132999259_456245045%2Fa34e24411 … l_wall_-132999259

Така е Фили - като се гледа после се виждат и други неща . Определно е един от хубавите сериали Ябълката.

Еда споделила ,че се е справила с излишните килограми, които натрупала заради стреса благодарение на Шевал.

# 126
Фили HugБоби Hug

Хайде на фрагмана....

https://www.youtube.com/watch?v=L7mGXabFgUQ&feature=emb_err_watch_on_yt

===========================
с озвучка

https://www.youtube.com/watch?v=wcW23T6c6ns&feature=youtu.be

================================
със субтитри

https://www.youtube.com/watch?v=xtolL2A2Z1g&feature=emb_logo

Последна редакция: чт, 02 яну 2020, 19:50 от Zlatina3

# 127
Мили дами, Честита Нова Година! Здраве, обич и успехи!

# 128
Добро утро! Hug Hug Hug

Забранената ябълка 62 еп. - БГ субтитри
https://ok.ru/video/1394431756862
https://cloud.mail.ru/public/Scqb/4nBoiEE1U
и в Контакта-https://vk.com/club113691288?z=video240632932_456239846%2Ff02e31 … l_wall_-113691288

Запретный плод 63 серия - русские субтитры
http://great-tv.tv/turetskie-serials/zapretnyj-plod-yasak-elma

63 еп.-ЗЯ с руска озвучка
https://vk.com/sesdizi?z=video-160927600_456242006%2F38a497a7ede … l_wall_-160927600

Онур се връща в Истанбул...

ЧД- от фрагмана...

Приятен ден на всички! Hug Hug Hug

# 129
  • Варна
Много за кратко май беше Онур в испанските земи : )

Благодарности за превода на ЗЯ на Вили! bouquet

Лейля да видим каква ще й е ролята.

# 130
Добро утро! Hug Hug Hug

Боби Hug,за Онур-мъжка компания какво да правят! Wink А и ЧД ще има нов епизод на 9 януари,така че трябва да започнат снимките по-рано за следващия! Peace

Севдичка

ЧД

ЗЯ
Еда със севгилито Буурахан Тунджер

Шафак

Бусе/Лила

Приятна събота на всички! Hug Hug Hug

=====================

Севда си има ново котенце-Каспър...

=============================

Пуснали са новите снимки ....

Mucize Doktor 17. Bölüm Galerisi

=========================================================

Ами няма пост...чаках...чаках...

ЧД
ето и озета
Скрит текст:
17. Bölüm Özeti

Demir’den aldığı aşk taktikleriyle Ali, Nazlı’ya karşı ilk kez atak oynamayı dener ama bu çok fena ters teper. Öte yanda Ferman’la arası düzelen Beliz, bağış gecesinin hasılatını bir hayır işi için kullanmaya karar verir. Kıvılcım buna karşı çıkınca hastanenin kontrolü için savaş yeni baştan başlar. Tanju ve Ferman yapışık ikizlerin vakasında birlikte çalışırlar ama beklenmedik bir komplikasyon bütün planı suya düşürür. Köşeye sıkışan Kıvılcım en çılgın planını yürürlüğe sokar. Ve gözünü karartan Ali, sonunda bir teşebbüste bulunur.

ЗЯ
Фатих Аксой ще снима филм с ГГ Еда Едже...
Скрит текст:
Fatih Aksoy'dan yeni bir film geliyor!
Başrol kadın oyuncu belli oldu bile. #YasakElma dizisinde Yıldız karakterine hayat veren #EdaEce filmde başrol olarak sevenlerinin karşısında olacak.

Приятна неделя! Hug

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 09:08 от Zlatina3

# 131
  • Варна
Привет!
Злати благодаря!
Отнесох се вчера и забравих да пусна пост. Pensive

ЗЯ
Имало снимки зад кадър и май Зерин щяла да се върне, но не е ясно дали не са отпреди.

Ендера нямало да позволи да се говори ,че мъжа й имал любовница. Горката : )))) Като взима чужди мъже все, какво очаква? Макарче този път не беше нейна инициативата за поредния й фиктивен брак.

На Еда й се отвори парашута - нека да си има и тя филм : )

ДЧ
Имат номицаии за Златната пеперуда.
Дано да спечелят.

Пожеланията на Онур за НГ
« Искам тази Нова година да донесе само мир и любов. Да бъдем по-разбиращи и свободни. Пожелавам 2020 година да ни донесе само щастие! »

# 132
Здравейте дружки и през 2020 ! doh

Макар и със закъснение, Честита нова година!
Здраве ,щастие и късмет за всички вас!

Напоследък съм заета с друго /превода на „Атийе“/ и поизостанах и със сериалите и с новините за тях, но почвам да наваксам.

Изгледах последния епизод на „Ябълката“.  И тъкмо го приключих и излезе бг превода, та се прецаках. Затова за „Доктор Чудо“ съм решила да изчакам бг превода, нали тази седмица няма серия, та става. Защото удоволствието да гледаш на собствения си език е по-голямо.

Между другото, кога ще има нов епизод на „Ябълката“? това ми е убегнало. Ако е утре, много ще се радвам.

Нашите герои продължават да ме забавляват, въпреки уникалните простотии, които вършат.
Най-после на Кая му стана ясно каква кучка е собствената му сестра. Досега тя все успяваше да го върже на фльонга с лъжите си, но този път не се получи. Само засега, защото пак е на път да го размекне. И интересно как Кая изобщо не се ядоса на сина си, нито го попита защо е постъпил така. Можеха поне да поговорят за това. Защото да бутнеш майка си в морето не е нещо дребно, тя едва не умря. А той дори не знае за влиянието над него на кучката Шахика.

На Ийит много му харесва да бъде син на такъв прекрасен човек, но като един мишок крие истината за миналите си грешки от него. Не разбирам защо, Кая със сигурност ще прояви разбиране.  Но сега, когато между тях вече има изградена връзка и доверие, той ще бъде много разочарован. Много е интересно как ще реагира. А и кой знае още какво ще се случи преди да разбере…

Целта на всички жени в този сериал рано или късно се оказва Халит. Ще кажеш, че е някой супер мъж. Laughing Ще го докарат до инфаркт всички дружно в скоро време.

Да видим сега дали Лейля ще стане поредното попълнение в любовната биография на чичко Халит. Очевидно рязко промениха образа й в движение и я пратиха в отбора на кучките. Изобщо, последната й постъпка е доста нелогична. Разбирам, че е разочарована и отчаяна от постъпката на Йълдъз, Ендер и двамата глупаци, които дружно я предадоха, но да се обърне за помощ точно към Шахика ми дойде малко в повече. Жената, която пред очите на Лейля отрови една маса народ и е способна на абсолютно всичко. Прекалено бързо й паднаха задръжките на Лейля сякаш. Всъщност, да не избързвам да я съдя, може така да извъртят нещата, че да ни изненада хода на събитията.

Сега и Зерин се е върнала в сериала.
Може би Лилето ще й изреве, че баща й я отпраща и не иска да се разделя с любовта си и тя ще си дойде експресно. Не е лошо да вземе с нея и Зейнепка за едно гостуване,какво ще кажете Grinning?
Интересно е също дали Зерин ще хареса кандидат-зетя.
Бивш бедняк, макар и син на Ендер и Кая. Интересно ще е.

Тувана пък, освен актриса и певица, се изявява и като писателка. Написала е книга. Заглавието е странно и ми е трудно да си го преведа от руски. Нещо като “И двете обичаме мен“. Обложката е интересна, но какъв ли е жанра? Малко ми напомни за нашата пишман писателка Зехра…

Радвам се на новината, че Фатих Асой ще снима филм с Еда Едже като главна героиня. С ролята си в „Ябълката“ тя наистина направи скок в кариерата си и напълно заслужава да получи главна роля. Тя всъщност е участвала в доста филми, но в поддържащи роли и аз именно в тях я харесах. Много е забавна. Пожелавам й успех и да й изберат един симпатичен партньор.

Нашият Хакан/Ахмет е голям сладур в "Херджая".
Чак снощи гледах последната серия и си умрях от смях с него.
Такъава симпатична откачалка е, дано намести чакрите на лудата Ярен. И да го гледаме поне няколко серии.

Засега толкова от мен.
Ще гледам вече да се вясвам по-често.
До скоро, дружки! Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 133
Привет! Hug

Боби Hug

Дъга Hug,не си прецакана със ЗЯ! Wink Последният преведен на БГ е 62 еп.,а на руски ез. сме до 63 еп.,напред в темата съм пуснала линковете! Peace
Новият епизод ще бъде излъчен на 13.01.! Peace

Екипът на ЧД са били на посещение в Асоциацията за аутизъм в Бурса! Peace
Скрит текст:
Mucize Doktor ekibi Bursa Otizm Derneği ziyaretindeydi.
Ето снимки от ТТ

Танер и Едже

# 134
  • Варна
: )
Злати : )
Дъгичке wavey
Ийит крие, защото е пъзльо : )))) и защото СЦ не смогват да напишат смислени неща за всички образи. Много герои има.

Направиха два отбора - Йълдъз-Ендер и Шаика-Лейля. Не им се играе добри момичета JoyJoyJoy
Само Зейнеп устояваше на лошотията и интригите.

Севда и Сечо : )

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 17:56 от BVAR

Общи условия

Активация на акаунт