Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 25

• 47 762
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро! Hug Hug Hug

Днес е денят на ЗЯ,но няма да има епизод!До другия понеделник! Peace

нова с Баръш

Поне в четвъртък ще си имаме нов епизод с ЧД!

Усмивката не пада от лицето му,откакто д-р Ферман се сдобри с Белиз...

На Назлъ й е трудно да приеме новите си чувства....

Разбирам сърцата на други хора, но не мога да разбера моето собствено...

Приятен ден и успешна седмица! Hug Hug Hug

# 136
  • Варна
Привет!
Има озет и снимки за Доктор Чудо - 17-та серия.

Пускам го като обща снимка за бърз преглед:

И текстче, който иска през гугъл да си го преведе.
Скрит текст:
🆕💥«Чудо доктор» 17 серия. ОЗЕТ👇🏻

▪ Получив от Демира советы в любви, Али впервые перейдёт к смелым действиями, но все обернётся вовсе не так, как ожидалось💪🏻😱

Белиз, которая наладила отношения с Ферманом, принимает решение направить деньги, полученные с благотворительного вечера, на благое дело💰🙏🏻 Кывылджим против этого решения и это война за контроль больницы начинается снова🔥

Танжу и Ферман вместе работают с сиамскими близнецами, но неожиданно возникает осложнение, которое рушит все планы⚡😱 Кывылджым, которая загнана в угол, приводит в действие свой самый сумасшедший план🎯 А у расстроенного Али на лице наконец появится улыбка!😉

# 137
Здравейте мили дами 🌷
Не ми остава време за гледане на филми 😥, но с удоволствие чета написаното от Вас. Благодаря Ви за споделените мнения.
И минавайки днес, реших да споделя едно удачно според мен сравнение Heart Eyes

Севда и Одри Хепбърн .
Спокойна вечер Ви желая Flowers Hibiscus

# 138
Привет! Hug

Боби HugСними Hug

Доктор Чудо 16 епизод.
Тук:» https://ok.ru/video/1625440389652
И тук» https://vk.com/video384415937_456239449

Благодаря на екипа! newsm51 newsm51

# 139
  • Варна
Хей wavey
има нов фраг на Ябълката
Зерин се появява наистина - с нова прическа е : )))
https://twitter.com/EkinciCanAli/status/1214246103195037696

Нещо не мога да разбера - дали наистина е Зерин или като някаква родственица се появява. Или си е загубила паметтна, ама нещо има .

Ахааа - значи Лила казва ,че има едно момче и Ендер , идвайки при Зерин казва - "Приятно ми е Зерин, аз съм Ендер, майката на Ийит." JoyJoyJoy Лоши хора, пак ще се гъбаркат с горката жена - Зерин. Ама ако Халит отиде при нея ще хлъцнат всичките JoyJoyJoy

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 21:23 от BVAR

# 140
# 141
  • Варна
Какво се присетиха всички днеска ; )))) и Докторите с фрагче : )

А по ФОКС ще почва нов сериал с Алп Нарвуз от 25.1. - този младеж кога му свърши другия сериал ,че почва нов?!? Bowtie
Имаше ли 1 месец почивка въобще?

Ябълката - превод на фрага.

Зеррин: - Халит няма да ме повика просто така, без нищо. Явно тук има нужда от моята дисциплина .
Лила: - Имам приятел.
Зеррин:- Кой е? Чий син е?
Ендер: - Приииивет☺ -Познавате ли се ? -Здравей ,Зеррин, аз съм  Ендер,майката на  Йигит.
Каква съдба има тази жена! Никак не може да се отърве от мен!
Лейля: - Ще защитя господин Халит от всички.
Йълдъз: - Преминаваш границите!
Йълдъз: - Ще поискам помощ от Надир.
Ендер: - Какво?
Лейля: - Докато искате да съм до вас ще се справя с всичко, което ми се случва.
Йълдъз: - Ще ми помогнете ли ?
Надир: - Първо бих искал да разбера какво искаш?
Йълдъз: - Халит трябва да ви види заеднос Лейла. Например,ако види Лейла през ноща в дома ви, тя няма да може да даде обяснение.

Последна редакция: пн, 06 яну 2020, 21:33 от BVAR

# 142
Добро утро! Hug Hug Hug

Боби Hug,за БГ превода на фрага!

ЧД

ЗЯ
Халит като не може да се справи с децата набързо ги изпраща в чужбина!Като,че ли нямат майки!Ето,че Зеррин се появи!С Ендер ще станат свати! Laughing

За други сериали....
Този с Алп Навруз(за който споменава Боби е ''Zümrüdüanka/Птица феникс'',ще се излъчва в събота по Фокс тв.!
тийзъра
Сериалът ''Рамо'' с Мурат Йълдъръм го изтеглиха по-рано!Започва другия вторник на 14 януари! Peace
фрагмана

И Сечкин започва нов сериал с Дениз Байсал(игра в ''Г-жа Фазилет и нейните дъщери'')
Скрит текст:
Приятен ден на всички! Hug Hug Hug

===============================

ЧД-фрагманът с руска озвучка

https://www.youtube.com/watch?v=kpt-SpMfQX8&feature=youtu.be

Последна редакция: вт, 07 яну 2020, 17:15 от Zlatina3

# 143
  • Варна
: )))) Мерси Злати.
Сечо и той бърз - намери си проект. Дано му провърви и да е по-дълъг.
Севда ще чакаме да видим какво ще направи.

# 144
Добро утро! Hug Hug Hug

Боби Hug,да някои бързо се включват в нов проект! Peace
Например Хюля Дуяр,която беше майка на Ипек/Севда я видях в новия сериал ''Домът,в който....''с Демет и Ибрахим Ч.!Пак е майка с дъщеря от махалата и сватовница! PeaceЕнгин Хепилери от летния ''Никой не знае'' след като го занулиха(а след няколко епизода и сериала направи финал),също се включи в този сериал! Peace

ЧД
Утре вечер ни очаква нов епизод! newsm10

ЗЯ
няма как фрагманът да не е в тренда... Laughing

Приятна сряда! Hug Hug Hug

# 145
Добро утро дружки Heart Eyes
Злати Hug
Аз гледах почти целия епизод на Домът ... и видях и ''майката '' на Ипек , и Енгин Х .в него . Когато гледам сериал първо го започвам заради актьорите , после вече заради сценария . Не знам дали този Домът ... ще е хубав , ама аз Демет не я харесвам визуално въобще , но е талантлива , а Ибрахим ( когото харесвам много като мъж ) с този голям мустак ми прилича на чичак Scream ...
Радвам се ,че Сечкин си намери нов проект , дано му провърви . А Аксой да върне Зейнеп в Ябълката за няколко серии , за  малко свеж въздух Grinning и добрина . Като нищо могат да измислят ,че Алихан е много зает с бизнеса в САЩ и я е изпратил да нагледа тук делата му . Радвам се ,че кучките имат успех , явно на комшиите им се гледат удари под кръста и интриги Rolling Eyes Впрочем и сериалът на Сечо , ако е римейк на ''Подли камериерки '' би трябвало да е в този дух  на интриги и подхлъзвания .
ЧД - тази история за влюбването на Али и Назлъ много ме дразни .Просто фантасмагории и измислици не ми се гледат . Мисля ,че избързват .Първо трябваше да ги направят близки приятели ( което пак би било трудно за един аутист пък бил той и със Савант синдром ), Али да се отпусне повече и чак тогава . Всъщност той най се отпусна с Ферман ( и обратното ) . Не знам как ще го измислят , дано рейтингът се задържи , защото идват Вавилон с цяло съзвездие любимци , Рамо с Мурат Й. ( аз мисля да го погледна ) с любимата на комшиите мафиотска история , идва Студът на Хилал Сарал с новите любимци Алперен и Айча ( пак бих надникнала , но много Кара севда ми напомня от фрага , дано не се е самоимитирала Хилал Satisfied ) . Също така тур. д-р Хаус добре върви , да не стане прекалено много медицината в дизитата Stuck Out Tongue .

# 146
  • Варна
: ) Да и аз видях майката на Ипек, но забравих да пиша.
АА Фили - кое й е талантливото на Демет? Играе по един и същи начин. Имитира  Дениз Чакър - като двойчика й е. На мен не ми хареса как играе по-сериозна роля. Да се прави на идиотка й се получава, но в тази по-сериозна роля на мен не ми хареса.  И филма ми се струва не особено добър.

Могат да върнат Зейенп, ама дали Севда ще иска?

# 147
: ) Да и аз видях майката на Ипек, но забравих да пиша.
АА Фили - кое й е талантливото на Демет? Играе по един и същи начин. Имитира  Дениз Чакър - като двойчика й е. На мен не ми хареса как играе по-сериозна роля. Да се прави на идиотка й се получава, но в тази по-сериозна роля на мен не ми хареса.  И филма ми се струва не особено добър.

Могат да върнат Зейенп, ама дали Севда ще иска?
Боби Hug аз малко съм я гледала като комед. актриса , но се спрвяше добре . И ми хареса в 1 еп как игра .Дениз от Листопада не съм я гледала и не я помня как играеше ... Но и на мен ми се стори тегав сценария - много нищета , пак насилие , грозновати актьори ...Обаче въобще не знаем дали тур.зрители  пък няма да го харесат , тях трудно може човек да ги  разбере .Аз няма да го гледам .
А за Севда просто си ''чешем '' езиците Grinning , макар ,че знае ли човек ...

ЧД -Керем Бурсин с нашата д-р Ела

ЗЯ - Я вижте кой идва като гост - звезда пак !

Последна редакция: ср, 08 яну 2020, 12:13 от Phillipine

# 148
  • Варна
Фили - ето почнаха да ги връщат : ))))) един по един.
Мисля ,че има шанс и за Зейнеп, че защо не и Алихан.
Нищо не му пречи да се весне за 1 -2 серии Wink
Още повече ,че той се снима и за Фокс .

# 149
  • Плевен / София
Фили - ето почнаха да ги връщат : ))))) един по един.
Мисля ,че има шанс и за Зейнеп, че защо не и Алихан.
Нищо не му пречи да се весне за 1 -2 серии Wink
Още повече ,че той се снима и за Фокс .

Гладна кокошка просо сънува..... Joy

Общи условия

Активация на акаунт