, но идеята на Боби е СУПЕР ! 
Видях при рускините един красавец , който щял да гостува .Това за ''Кемал '' пак е от тях - дали е вярно ....
ЧД - А Танер се е сгодил официално за Едже , предложил и е в Брюж
на сета .
.

- какви нелепи диалози.
Имаш чувство ,че ще й скочи там - това не е любов, това е демоснтрация на сексуално надмощие и тоя човек има психологически проблем и постоянно иска да демонстрира точно сексуално надмощие. И в Пълнолуние много притискаше Озге Гюрел.
целия вид на Джан в Птичката подчертаваше мачовското в него , което не ми харесва .Един мъж може да изглежда силен и нежен едновременно - това ми харесва . А за Деврим и Онур наистина не се разбра какво става , но аз не я харесвам особено в тяло - голяма дунда е , на снимките е хубава , защото се прави по-слаба . И е много млада за Онур .На него му трябва по-зряла и умна партньорка ,че има какво да ''пооправи '' в характера му
Той не страда от'' мачизъм '', ама ми изглежда доста недорасъл , иска да си остане вечното момче .
, прав е ! Това се отнася и за по-голямата част от американците .Коне с капаци с евтин бензин , заради който се водят войни в Близкия изток 

Боби
Гости 

Съмнителен е : )))
Съмнителен е : ))) 
Препоръчани теми