Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 25

• 47 767
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Да , гладни кокошки сме Stuck Out Tongue Winking Eye , но идеята на Боби е СУПЕР ! Heart
Видях при рускините един красавец , който щял да гостува .Това за ''Кемал '' пак е от тях - дали е вярно ....
ЧД - А Танер се е сгодил официално за Едже , предложил и е в Брюж

# 151
  • Плевен / София
Фили, няма лошо и на мен ми се иска....Може да я пратят Зейнеп да роди в родината, а не в Америка.....

# 152
Фили, няма лошо и на мен ми се иска....Може да я пратят Зейнеп да роди в родината, а не в Америка.....
Точно така , да роди при д-р Ферман , който е братовчед на Алихан , за това си приличат Stuck Out Tongue Winking Eye

# 153
  • Варна
JoyJoyХАхахаха Гости Joy Hands Plus1 точно така стана с гладните кокошки Joy
Те и за други неща тука сме си писали и уж бяха ала-бала, но ги направиха.
Така ,че ще чакаме да видим.
А това за Сечо и Севда май вятър работа излезе. Писаници.

О рускините ли са творци, аз помислих ,че е официално инфо.

# 154
Не знам дали е имало нещо за кратко м/у Севда и Сечо или пък са заедно в момента и не казват , но определено искри прехвърчаха Grinning на сета .
Така както и м/у Онур и Еда за кратко се случи нещо м/у сезон 1 и 2 ( или в началото на 2 ) Не съм откачена сватовница като рускините , но почти винаги познавам Simple Smile .
Никой не си обяваява кратките свалки , вече , ако нещото прерастне в по-сериозно се разбира официално .

# 155
  • Варна
Фили : )  те такива симпатии при много се появяват.
Интересно - спряха да пускат Онур и Деврим заедно - ей там е интересно какво беше : ))))
Тоя мъж му е време да спре ергенството ; )

Божееее хванах сцена от Ранобудна птичка по нашата тв - ужас JoyJoyJoyJoy - какви нелепи диалози.
Много агресивно играе Джан, Демет беше червена, румена, зелена . .... Smiling Imp Имаш чувство ,че ще й скочи там - това не е любов, това е демоснтрация на сексуално надмощие и тоя човек има  психологически проблем и постоянно иска да демонстрира точно сексуално надмощие. И в Пълнолуние много притискаше Озге Гюрел.

А ето нещо, което сигурно сте видели ,че тия дни взривиха мрежите : )))
Направо им е разказал играта на Златен глобус водещия:

http://glasove.com/categories/istoriqta-na-1-snimka/news/riki-dz … LtBkAqIeZjZFP34js

Последна редакция: ср, 08 яну 2020, 23:31 от BVAR

# 156
Добро утро дружки Revolving Hearts
Боби Hug целия вид на Джан в Птичката подчертаваше мачовското в него , което не ми харесва .Един мъж може да изглежда силен и нежен едновременно - това ми харесва . А за Деврим и Онур наистина не се разбра какво става , но аз не я харесвам особено в тяло - голяма дунда е , на снимките е хубава , защото се прави по-слаба . И е много млада за Онур .На него му трябва по-зряла и умна партньорка ,че има какво да ''пооправи '' в характера му Stuck Out Tongue Winking Eye Той не страда от'' мачизъм  '', ама ми изглежда доста недорасъл , иска да си остане вечното момче .
Браво на Рики Grinning , прав е ! Това се отнася и за по-голямата част от американците .Коне с капаци с евтин бензин , заради който се водят войни в Близкия изток Rage
За това ли ''Оскарите '' ще се проведат без водещ ? Satisfied

# 157
Добро утро! Hug Hug Hug

Фили HugБоби HugГости Hug

Днес е денят на ЧД! Party
Започваме маратона със сериалите за новата година! Wink

от срещата в Бурса

събрани сцени м/у Назлъ и Али

https://www.youtube.com/watch?v=k22qr5TwICU&feature=emb_logo

ЗЯ
Enis Arıkan/Енис Аръкан ще играе ролята на гост-звезда в сериала заради канала на Зехра в ЮТуб...

Приятен ден! Hug Hug Hug

# 158
  • Варна
Привет!
Фили : ) Злати : )
Това не съм го разбрала ,че ще са без водещ ; )))) Оскарите
Уплашили са се : ))))

Да Онур не иска да признае ,че е пораснал , но няма накъде. Идва момент, когато трябва да почнеш да се държиш и по-зряло.

# 159
хаштага... #CesurOl - #бъди смел

# 160
Привет!
Фили : ) Злати : )
Това не съм го разбрала ,че ще са без водещ ; )))) Оскарите
Уплашили са се : ))))

Да Онур не иска да признае ,че е пораснал , но няма накъде. Идва момент, когато трябва да почнеш да се държиш и по-зряло.

И аз прочетох, че за втора година Оскарите ще бъдат без главен водещ. Адмирации за речта на Рики Джървейс, право в десетката е оцелил масата звездеещи се. Аз определено се бях подразнила на това движение Ме too.Всички се изкараха жертви, но как доброволно са приемали всичко заради миг слава!!!!!

Относно Онур оставам с впечатление, че " има нещо гнило в Дания"!

# 161
# 162
  • Варна
Перфект : )
наистина много хора живеят така сякаш са на друга планета - слепи и глухи, за това какво става с другите. Особено е лесно да се говори с лъскавата рокля / лъскавия костюм и пачките в банките и джоба.

Може и да има нещо гнило при Онур Wink Съмнителен е : )))

Аз съжалявам ,че няма онлайн превод на Докторите, но ще ги пусна да ми дрънкат.

# 163
  • Под звездите
Привет, момичета.
Тази вечер успях за онлайна. Благодаря на всички, които пишат в темата. Благодарение на вас съм информирана.
Приятно гледане, ако някой гледа онлайн. Злати, благодаря за линковете.

# 164
Перфект : )
наистина много хора живеят така сякаш са на друга планета - слепи и глухи, за това какво става с другите. Особено е лесно да се говори с лъскавата рокля / лъскавия костюм и пачките в банките и джоба.

Може и да има нещо гнило при Онур Wink Съмнителен е : )))

Аз съжалявам ,че няма онлайн превод на Докторите, но ще ги пусна да ми дрънкат.
Боби и Перфект , какво гнило в Дания ? Да не намеквате ,че е на другия бряг ? АЗ пък си помислих да не е мистър ''БИ '' Stuck Out Tongue Winking Eye
В групата в Контакта коментират и превеждат подругите
https://vk.com/unionpopisfilm

АЙДЕЕ , Гюлсум абла ще участва

Последна редакция: чт, 09 яну 2020, 20:09 от Phillipine

Общи условия

Активация на акаунт