Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 25

• 47 803
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
  • Варна
Дано, Фили!
Но гаранции няма : )
На комшиите им е трудно да се разгърнат с час и половина ; ))) те са свикнали да разтягат локуми.

А това е клипче на Серенай с Танер. Прегръща го на някакви награди. Много бяха готини в Квартала на богатите - сериалчето беше сладко и много добре направено.
https://vk.com/video-129812063_456241894

# 196
Добро утро! Hug Hug Hug

Боби HugФили Hug

ЧД
Вчера са пуснали новите снимки и озета
Mucize Doktor 18. Bölüm Galerisi

озета
Скрит текст:
18. Bölüm Özeti

Ali, Nazlı’yla geçirdikleri lunapark gecesini Ferman’la paylaşmak ister ama Ferman, Ali’nin teklifsiz samimiyetinden rahatsız olur; bir de üstüne asistanları kaytarırken yakalayınca herkesi sınav yapmaya karar verir. Diğer tarafta daha yeni ayrılmış yapışık ikizlerin durumu süratle kötüye gitmektedir. Asistanlar bir yandan Ferman’ın sınavına hazırlanır bir yandan ikizlerin durumuna çözüm bulmaya çalışırken Cerrahi Bölüm’ün maskotu, sekiz yaşındaki Betüş, hastaneye belki yirminci yatışını yapar. Ali’yle aralarında çabucak bir yakınlık doğar ve Ali onun ameliyatını bizzat yapmak ister. Ama önce Ferman’ın onun için özellikle zorlaştırdığı sınavı geçmelidir. Sonunda ikizler vakasında bütün çareler tükenir ve ekip korkunç bir seçimle karşı karşıya gelir: Bir kardeşin yaşaması için diğerinin ölmesi gerekir. Ama hangisi? Kim bu ölümcül kararı verebilir?

Mucize Doktor yeni bölümüyle Perşembe 20.00'de FOX'ta!
превод на руски ез.
Скрит текст:
Чудо доктор» 18 серия. ОЗЕТ👇🏻

▪Али захочет рассказать Ферману о прогулке с Назлы в Луна-парке, но Ферману не нравится эта излишняя искренность🗣😳 Поймав всех ассистентов вместе, он решает дать им задание📝

Состояние близняшек, которых разделили, ухудшается⚡ С одной стороны ассистенты пытаются выполнить задание Фермана, с другой -найти решение для близняшек🙏🏻🤪

В отдел хирургии поступает девочка 8 лет, Бетушь👧🏻🏥 И это, возможно, её двадцатый визит в больницу😱 Между ней и Али происходит сближение✨ Али хочет лично провести её операцию👨🏻‍⚕💪🏻 Но сначала он должен выполнить задание, которые Ферман подготовил для него в частности👌🏻

В конечном итоге, решение для близняшек не найдено!😑 Команда вынуждена сделать страшный выбор, ведь, чтобы жила одна из сестёр, должна умереть другая!😱🔥
❓Но кто из них должен умереть?😭 И кто сможет принять это смертельное решение?💣💥
ЗЯ
превод на руски ез. на 64 еп.
https://turkru.tv/zapretnyy-plod-64-seriya.html

Приятен ден на всички! Hug Hug Hug

# 197
  • Варна
Мерси Злати!
Взели награди Докторите! Hands Clap
Танер за главна мъжка роля и за Сериал на годината.
Хубав сериал направиха ; )

# 198
Мерси Злати!
Взели награди Докторите! Hands Clap
Танер за главна мъжка роля и за Сериал на годината.
Хубав сериал направиха ; )
Боби наистина много хубав сериал , като любителка на амер. докторски , понякога забравям ,че е турски .
Даже е много по-добър от американския Добрия доктор !
Радвам се за Онур ,че се снима в такъв супер проект . Надявам се и Севда да попадне в хубав сериал .Толкова е талантлива и сладка . Въобще ,Ябълката я започнах заради Онур , Еда и Севда . Онур е в най-добрия сериал в момента , Еда стана звезда с Йълдъз и ЗЯ е много успешен , само Севда остана , но мисля ,че и нейното време ще дойде .
Опитах се да гледам Рамо заради Мурат Й. , ама не ми се получава , не ми харесват такива сериали ...
А Замръзналото на Хилял Сарал много клиширано .Веднага ми напомни на Кара севда и малко на  АШК с Каан и с Хазал Кая заради любовния 4-ъгълник , който ще заформят .

# 199
  • Варна
Фили - Рамо и аз опитах, но не става.
А Замръзналото - съвсем нарочно си търсят ефекта от Карата, но ми се струва ,че ще направят удар и ще са успешни.
Довечера ще го видим : )

# 200
Фили - Рамо и аз опитах, но не става.
А Замръзналото - съвсем нарочно си търсят ефекта от Карата, но ми се струва ,че ще направят удар и ще са успешни.
Довечера ще го видим : )
Боби , ами Хилял с пълно право си седи на лаврите от Карата , но 4 ъгълника ми е малко Cold Sweat аз също ще надникна , ако не тази вечер , с превода през уикенда .Айча е много красива ,макар като актриса има да учи .В интернет сериала с Чаатай другата я отвя - Хазар Е  .Но Хилал умее да извлича най доброто , желая успех .Алперен е голям симпатяга и е приятел на Онур .Аз нали така ги започвам сериалите Stuck Out Tongue Winking Eye

# 201
Добро утро! Hug Hug Hug

Боби HugФили Hug,аз пък си гледам ''Рамо''! Wink Толкова време чаках Мурат да играе в сериал! Laughing

Днес е денят за среща с докторите! Party

Танер с наградата

Приятен ден! Hug Hug Hug

# 202
Хелоу дружки Пациентки на д-р Ферман Hug
Довечера ни очаква много хубава серия .
Но напоследък по време на рекламите много малко са коментиращите . Идвайте да си пишем и да си помагаме с превода  HeartGrinning
Злати Hug , аз също много харесвам Мурат , но нещо не ми хареса малко селския му образ , а и тези престъпни сюжети са ми малко Scream , но по-нататък казвай , ако стане много интересен Simple Smile

ЗЯ - като гледам тези змии ще побъркат горката Зерин , те си сменят съюзниците като носни кърпички Satisfied
Зерин да се връща в Щатите и там да си намери мъж, да не досажда на Зейнеп и Алихан Stuck Out Tongue
Аз много искам да върнат Севда , но само за малко , не искам да я върнат за постоянно и да я разделят с Алихан . Но като си помисля тя няма да ги изтърпи и един ден , най -много да се скара с Йълдъз до живот като я види какви ги върши и да избяга обратно  Stuck Out Tongue Winking Eye Но това няма да стане . Между другото спрягат името и за сериал с Еркан Петекая .

# 203
  • Варна
А Фили - къде с тоя дъртофелник (извинявам се, но не й подхожда възрастово) - по-добре не, освен ако не й е баща или чичо. . Нали и в Скъпо минало трябваше да играе, но се размина.
Аз съм на линия, ако коментираме, но малко по-трудно вдявам какво става. Диалозите са с по-сложен турски от "моя" : ))))

# 204
А Фили - къде с тоя дъртофелник (извинявам се, но не й подхожда възрастово) - по-добре не, освен ако не й е баща или чичо. . Нали и в Скъпо минало трябваше да играе, но се размина.
Аз съм на линия, ако коментираме, но малко по-трудно вдявам какво става. Диалозите са с по-сложен турски от "моя" : ))))

Боби , ама аз си мисля ,че просто ще участва , едва ли ще е двойка с този .Аз не го харесвам въобще . А някъде съм чела ,че не се целува с партньорките . Много лошо ми прозвуча - като липса на професионализъм . Това им е работата все пак . Сещам се за вица с циганката и гинеколога - ''Лелче , ама да беше се поизмила като идваш на преглед '' , а тя -,, Е , да си станал цветар а не п.......р '' Joy Stuck Out Tongue Winking Eye
По време на сериала подругите коментират и превеждат в Контакта в група '' UNIONPOPISFILM | TURKISH CINEMA и др. '' Аз каквото разбера сама ( знам мед. термините , които са м/ународни от опит с амер.мед. сериали ) , после на рекламата ги чета подружките и допълвам каквото не съм доразбрала , и съм доволна .

# 205
  • Варна
: ))))) Фили - хахахаахах вица е един път. Joy
Ще ги видя подругите. Аз понеже засядам на телевизора и не ми се чете, но може през телефона да ги видя.

Тази Неслихан - режисьорката на Ябълката е голя-я-я-моооо куку JoyJoyJoy
И тя се снима пак - този път без забрадка.

Тувана тука е много сладка:

Много влюбения и Рижка : ))))

От рускините ( не знам каква връзка има със снимката) - "За да си успял в работата, а не просто да се справяш, около вас трябва да има хора , на които да се доверявате." От доста време го усещам на практика аз това. А на днешно времe се намират трудно хора, на които да се довериш.

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 22:52 от BVAR

# 206
Аз Неслихан Й. съм я гледала 3 пъти в Ябълката - в епизода дето Зейнеп разбра ,че Алихан ''ще се жени ''за Лал , после забулената съседка , когато простакът с пистолет държеше ането , после в последния епизод на ЗейАл , когато им направи забележка на смеещите се момчета . Пак ли се е появила ?
Между другото тя май е лесбийка , или се лъжа ?
Да ви кажа от ранна възраст съм имала познати хомо - съученик , близък мой приятел ( макар той да беше опитал и двете ) и на наша учителка дъщеря ,( която много обичаше да ни гуши ). За това , когато пиша за различните ( визирам миналата седмица , когато се шегувахме с Онур ) не си мислете ,че съм против . Напротив , на мен ми стига човек да е  добър , не е важно кой с кого си ляга .

# 207
Привет!:HugHug

Вече трябва в новата версия да пишем!

хаштага...#biryolvar - #един път има (буквален превод) или има един път...има начин

ПП
Боби,Фили,за Еркан в ранните му сериали има сцени с целувки!''Любов назаем''/Sonbahar с Айча Варлъер,''Дила ханъм'' с Хатидже Шендил,''Памуковата принцеса''-със Сезин А.! После стана това  с Нургюл в ''Парампарча''!

Последна редакция: чт, 16 яну 2020, 17:48 от Zlatina3

# 208
  • Варна
Аз съм си ок , защото пиша само в новата версия.
Само емотиконите бяха по-готини в предишната.

Охооо, аз съм я изтървала Неслихан, знаех само за 1 път - забрадената.
Виж фрага Фили -тоя път ограе себе си : ))))) т.е. режисьор - цялата е там Joy

Мерси Злати! Hands Plus1

# 209
Боби, а аз помнех само два с режисьорката-забрадена и когато направи забележката!Първия съм го забравила!

линковете за онлайн гледане на ЧД

https://www.fox.com.tr/canli-yayin
http://www.netotv.com/foxtvturkiye-1
http://canlitvizle.com/canli-fox-tv-3
http://www.canlitv.legal/fox-tv-izle

линка,където има малко превод и коментари...
https://vk.com/unionpopisfilm?w=wall-158910545_218617

Приятно гледане!:hugs:HugHug

Общи условия

Активация на акаунт