Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 25

• 47 785
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
Привет! Hug

Плами Hug Фили Hug

Новите снимки за 70 еп. на ЗЯ....малко са,но това е за сега....

озета на турски ез. не е пуснат  на сайта...

колажите са от ТТ...

тези малко са неясни...пуснати също в ТТ

ЧД
кадри от епизода

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 17:30 от Zlatina3

# 646
  • Варна
Злати Hands Plus1
Благодаря за новостите! Flowers Hibiscus
Ти добре си ги взела от ТТ, но аз сега нямам толкова възможност да следя нещата. Доста след като си ги пуснала и ти и рускините ги гледам и на мен ми идват по едно и също време така Innocent
А специално за тази снимка, така се случи ,че първо отворих ВК-то и само го превъртях и я мернах без да чета нищо. И реших ,че пак нещо са се събирали тия  двете кадъни : ) А тук не съм видяла надписа, нещо ми е убегнал.

Наистина , че до сега не бяха давали погребения тука. Странно , че са решили да включат и това. Ама може без да го показват много , много да мине. Те имат такъв навик.

Да ви кажа с кеф си гледам старите епизоди на ЗЯ - вчера не можах да се отлепя Joy уж пуснах нещо за малко, а се отнесох. Липсват ЗейАл на тоя сериал и това си е. И в тия серии, дето гледах пак са им намалили сцените.

Марси JoyJoyJoy Wink
Радвам се, че пишеш.

ООО Фили, отдавна не съм правила нищо. Благодаря ти - там има солидно количество неща Joy
Нещо напоследък не ме вдъхновява никой. Харесват ми някои сериали, но не чак толкова ,че да правя и колажи.
За рейтинга си имала предвид Докотрите : ), писала си ЗЯ.  Поспаднал им е рейтинга, да. Нещо Танер взе да ми идва в повече на мене. Малко са ми досадни сцените с него вече. Иначе за Назлъ и Али - всеки има право на щастие. Ако тя го разбира и може да се нагласи към него, и го приема такъв какъвто е - защо не? Когато е с него се държи по-зряло. Иначе около Ферман е като детската градина : ))))

А хахах - много точно си описала на ЗЯ коконите.

Поне са пуснали някакви снимки, да има малко. А не като преди - как ни оставяха без нищо.

# 647
Признавам , и аз си гледам старата Ябълка със ЗейАл с голямо удоволствие .Напоследък са ми интересни сериите след 25 епизод когато са разделени ,защото тях най малко съм гледала .Не знам дали сте забелязали ,но Онур е много хубав в този период - нито кльощав , нито наедрял ,.прическата мy също Grinning ,а Севда просто разцъфтя Heart

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 21:39 от Phillipine

# 648
  • Варна
Да , Фили - забелязах и аз : ))))
Бяха почнали да й правят по-хубаво косата и е много нежна Зейнеп.
Онур е нагласен много добре. Отива му е да бизнесмен.

# 649
Права си Боби за ЧД за любовта - всеки да си избира кой и как да обича .Не съм гледала с букви още ,ама нали имаше озвучка ,Адил като разговаряше с Назлъ ми заприлича на сводник ,сякаш я убеждаваше да е с Али .Ох , знам ,че това е дизи и СЦ  правят всичко , ама понеже героинята ми харесва ,мисля ,че е несправедливо спрямо нея .И Ферман се уплаши от малкото му отклонение към нея ,и той за да е спокоен му се ще Назлъ да е с Али .За него това би означавало пълна забрана заради Али и съответно - спокойно живуркане с Белиз ,без проблеми , емоции или страст . За това предпочитам интересни случаи и малко екшън отколкото тези сладникави любови .Доста неподходящи впрочем Confused

# 650
Добро утро! HugCoffeeTea

Боби Hug,хванах ви аз ,ама нейсе! Wink Излязох виновна като се обадих!

Фили Hug

И на мен ми липсват....Two Hearts

ЧД

Фрагманът със субт.
https://vk.com/turkishtuz?z=video168651858_456239472%2F0e295e75d … _-146971059_11521

ЗЯ
Озетът още се бави,въпреки че пускат по 3-4 изречения!

Приятна събота ви желая! Hug

=======================================================================================

Когато няма пост и редактира,пускам дълга двойна линия!Надявам се нея е виждате! Wink

Пуснали са в ТТ останалите нови снимки за 70 еп. на ЗЯ

след приемане на предложението за брак

Шахика на Лейля ли звъни?

Халит след новината за загубите...

На линка е пуснат озета,но не разрешават да се копира!На сайта на Фокс още не е качен за да го копирам!
https://1001dizi.net/dizi-ozet-yasak-elma

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 13:54 от Zlatina3

# 651
Здрасти Момиченца,

Злати, Фили, Боби Flowers Hibiscus
                                                    Първо днес е задушница, нека всички починали да почиват в мир и спокойствие,
                                   нека Бог да им прости.
                                                    Какво друго да кажа освен, че и на мен както и на вас ЗейАл много ми липсват.
                                    Колко пъти прехвърлям 1-ви и 2-ри сезон на ЗЯ, ако кажа, че се връщам към тяхната
                                    любов безброй много пъти в никакъв случай няма да е преувеличено. Страхотни артисти,
                                    с харизма и уникален професионализъм. Каквото и да пиша все ще е малко, направо се
                                    влюбих в тях и никога няма да ги забравя. Онур действително е малко наедрял, но за мен
                                    си е този Алихан, който ми преобърна душата, а Севдичка напоследък я гледам колко се е
                                    разхубавила, като една розова пъпка, нежна, благородна и много харизматична. Иначе
                                    сериите си ги въртя почти непрекъснато и вече ги знам почти наизуст. Те ме накараха да
                                    преживея неща, които отдавна бях забравила, но дремеха някъде в гънките на душата ми.
                                    На никой след тях любовта не се получи Игийт и Лила, не можаха никого да убедят в
                                    чувствата си дори и себе си,даже понякога всичко беше доста елементарно. Дъртия
                                    пиргиш Халитко и Лейля бяха ми направо смешни.Колкото и да ми е неприятно да го
                                    призная при Кая и Ендер най-добре се получи, някак си има един баланс и спокойствие в
                                    отношенията им, наистина ме накараха да повярвам, че в младостта си много са се
                                    обичали.
                                                       ЧД Не можах много подробно да гледам последната серия, но разбрах , че тя не
                                    беше толкова емоционална и интересна като предишните. По повод любовта в този се-
                                    риал нея просто я няма, явно наблягат не на нея, а на медицинските случаи. Някак си
                                    любовните взаимоотношения не са изградени детайлно, а седят като недовършени.
                                    Аз също като Фили не виждам как ще се породи връзка между Назлъ и Али. Смятам, че
                                    ако има такава тя ще му стане мед.сестра, въобще трудна работа.Останалите връзки са
                                    неубедителни, за Ферман и Белиз мога да кажа, че не им се получава, може би съм субек-
                                    тивна, дали не търся Зейнеп? Като знам какво може да бъде с Онур/той знае как да го
                                    изиграе/ как да ми хареса с тази Белиз, тя се чуплези там, но не става.

Момичета, дано не съм ви досадила със съжденията си, но днес имам бабин
Stuck Out Tongue Winking Eye                                    ден, Пършинга спи сега и аз използвам да ви пиша, но стане ли съм до там.
                                                       Желая ви приятна почивка в почивния ден.Smile

# 652
Привет, дружки!

Хубава разоговорка сте си направили, изчетох ви с интерес.

Най-после от екипа на "Ябълката" им се откъснаха няколко изречения озет за 70 епизод.
Много се стискат, значи...

Ендер прави всичко възможно да накара Халит да се съмнява в Лейля.
От друга страна Шахика решава, че Лейля повече не може да й бъде полезна и решава да се избави от нея.
Йълдъз ще получи предложение за проозводство на ябълковото й пюре и това напълно ще промени живота й, докато неправилните решения, които взема Хали ще доведат империята му към крах...

Повтарям тази снимка, за да споделя колко е красива тук Йълдъз с розовия костюм. Направо цъфти.
Сигурно е вече в ролята на бизнесменка.
Много ми допада факта, че сама ще си спечели парите и няма да разчита на Надир или друг чичко паричко, за да се замогне. Любимка ми е тя и много се веселя с нея.
Интересно как ще нулират Надир. Това не го очаквах, но поне се надявам да е нещастен случай, а не някое убийство.

Рускините пишат, че ще имаме нов персонаж - Бюлент.
Какъв ли ще е пък този?

Присъединявам се и аз към носталгията към Зей Ал.
Рядко има такава химия в сериална двойка и сигурно скоро няма да видим такава.
Затова смятам, че ние сме късметлии, че ги гледахме цели два сезона с голямо удоволствие.
Признавам си е аз, че колкото и да ми е нитресен и любим сериала "Доктор Чудо", Алихан продължава да ми е любимия образ на Онур Туна. Аз по принцип избягвам сравненията между образи, актьори, защото в повечето случаи са некоректни,  но това е усещането ми на този етап, което може и да се промени, знам ли...

Хубава събота, дружки!

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 15:39 от * Дъга

# 653
Ааа виждам аз, виждам. Вече и очила имам, та нищо няма да изпускам Laughing
Зя:
Следя Еда в инстраграм и ми прави впечатление, колко се наслаждава на работата с малкия бебок. Много са благи на снимки и сторита, но пък и той е голям бонбон. Няколко скрийншота - в случай, че ги повтарям, то това сладурче заслужава да се вижда редовно Wink
Скрит текст:

И Шеввал Trollface
Скрит текст:

# 654
Таня Hug Hands Plus1

Дъга Hug,благодаря за озета и инфото! Flowers Hibiscus А този новия актьор-Фарук Барман/Faruk Barman съм го гледала в ''Дъщеря ми''(в ролята на лекар),но беше без брада и сега едва го познах! Grinning
Скрит текст:
С

кратки видеа,от където са снимките ,пуснати от Марсия Hug ....
Şevval Sam YE set
https://vk.com/feed?q=%23YasakElma&section=search&z=vide … -158229374_348923

Eda Ece,Kuzey Gezer
https://vk.com/feed?q=%23YasakElma&section=search&z=vide … -158229374_348923

=======================

ЧД

Последна редакция: сб, 22 фев 2020, 17:55 от Zlatina3

# 655
  • Варна
: ))))) Здравейте!
Хахаха Злати Grinning излови ни да!

Много грее Йълдъз, много!
Ще стане бизнесдама.
И на мен ми допада това ,че ще си направи сама богатство, а не благодарение на Надир или Халит.

Марси, Танита, Дъгичке Flowers Hibiscus

Чудни снимки на Онур. Хубавее, ама за кого? Само за феновете ли? Да си намери гадже : )))) и да се ожени!

# 656
Добро утро! Hug

ЗЯ...

Приятна неделя! Hug

# 657
Еда

С малкият бонбон

Някой вече е семеен Wear Ring

# 658
  • Варна
Привет!
Онур с любимеца е симпатична снимка.

Сватбените новни радват : ) Да са щастливи!

От днес има писано ,че към ябълката ще се просъденият двама нови герои - Доне , ще се играе от İncilay Şahin ( жена е) и този, за който писаха и по-рано - Фарук Барман ще бъде Бюлент.

От посления спрян сериал на Севда. Сечкин почва в нов сериал. Римейк на "Подли камериерки" (Hizmetçiler).

# 659
Добро утро Момичета,:hibiscus:

Еда наистина цъфти и тя се е разхубавила. Доволна съм, че ако сама си
                             направи парите ще е много добре, защо да разчита на тия дъртаци около нея за мате-
                             риалния си конфорт. Винаги съм я харесвала, въпреки игричките й, пък тя е любимка на
                             СЦ, които винаги намираха начин да я оправдаят и лъснат образа й.
                                                      Благодаря ви за споделеното, за снимките , инфото и постовете ви. Довечера
                              ще гледаме ли кино? Дано се класирам, че имам ангажимент, може да изпусна озета,
                               но за серията ще бъда тук.

Желая ви един хубав ден макар и мрачен.Hug

Общи условия

Активация на акаунт