Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 25

• 47 824
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Flowers Green Apple

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 20:40 от mery_poppins1

# 631
Дали има линк за гледане на руски език, който не изисква парола?

# 632
Моля ви следете постовете!Не са много за деня!Пуснете нещо ново, което не е пуснато!

# 633
Моля ви следете постовете!Не са много за деня!Пуснете нещо ново, което не е пуснато!

Извинявам се причиненото неудобство, Златина!
От телефона не ми излязоха тези снимки, сега ги видях от лаптопа.
При други случаи една снимка се повтаря по 3-4 пъти и е ОК.
Извинявам се за "нахлуването" във Вашата тема. За последно е !

# 634
  • Варна
Вики - без парола мисля , че няма.
От на Злати поста и моя, линковете са за различни групи, но сега проверих ,че превода е един и същ. Grinning

Мери - Rolling Eyes не се хващай за такива неща да се сърдиш. Hug
Вярно ,че на телефоните не винаги зарежда снимките. Ма това сега са дребни кахъри. Как ще ни оставиш хубавата група? Stuck Out Tongue Winking Eye Олмаз!

Аз пък какво ми щракна и си пуснах 29-та серия на ЗЯ. Много хубаво играе Севда и Онур и той. Доста време не ги бях гледала. Още ми харесват : ). Онур повече ми допада като Алихан, отколкото като Ферман.

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 21:16 от BVAR

# 635
# 636
  • Варна
Вики - супер.
На мен пък този линк не ми върви. И друг път съм го пробвала.

# 637
Относно снимката,може да не се вижда,но отгоре съм писала,че е от погребението на Надир!

Фрагмана

https://www.fox.com.tr/Mucize-Doktor

https://www.youtube.com/watch?v=78JEzBbuFgs

Последна редакция: чт, 20 фев 2020, 23:23 от Zlatina3

# 638
  • Варна
ЗЯ: Ясно как ще го приключат Надир. Аз ги мернах във ВК двете бивши Аргунки, но не разбрах, че снимката е от това събитие. Щом Халит е загубил всичко, трябва и Надир да е загубил. Или някоя катастрофа са му спретнали. Но дали успяха да се оженят с Йълдъз?
Сега първо Лейла ще излезе от сериала.Понеделник й е последна серия. И после е Надир. Simple Smile
Хубав ден! Flowers Hibiscus

# 639
И аз не съм видяла снимката. Добре, че писахте, иначе нямаше и да разбера за нея  Wink Тъй че нищо лошо или грешно не се е случило, напротив беше полезно Hug за мен Stuck Out Tongue Winking Eye
В новата версия няма индикации за редактирано или допълнено мнение , а ако е през мобилната версия и при по-дълго мнение като нищо да го пропуснеш ...

До сега нямаше погребение в сериала, което е рядкост. Напоследък си пускам Истанбулска невеста за фон, понеже имам по стечение на обстоятелствата абонамент за voyo (напълно ненужна платформа, но това е друга тема) и като гледам за напред, колко смърт предстои, се отчайвам... Извинявам се за отклонението. Flowers Bouquet

Hug

# 640
Момиченца , моля помогнете 😱
Защо не намирам забранената ябълка 67 епизод преведен на български ?!
Здравей!Все още не е преведен епизода!За това не го намираш!

Можеш да проверяваш на този линк,където се качват всички епизоди!

ЗАБРАНЕНАТА ЯБЪЛКА - ПРЕВЕДЕНИ ЕПИЗОДИ
https://vk.com/topic-113691288_37641924?offset=60

==========================================================================

хаштага за новия епизод  #sevmekgüzeldir - хубаво е да обичаш

Благодаря

# 641
Добро утро! Hug

Боби Hug,аз когато пуснах снимката беше от ТТ,рускините още не бяха я пуснали!

Марсия Hug,ами понякога цял ден никой не минава в темата,а тук се пише за 2 сериала-излизат снимки,фрагмани,преводи!Няма как да не редактираш!

ЧД

фрагманът с озвучка

ЗЯ

Приятен ден на всички! Flowers Four Leaf Clover

===========================================================================

Ами няма пост,а излезе рейтинга.....

Total / 1 / 15.30
Ab / 1 / 16.87
Abc1 / 1 / 17.00

▪ TOTAL:

1. #ЧудоДоктор -  15.30% (-0.83)

2. #ОднаждыВЧукурова - 13.01% (-0.01)

▪AB:

1. #ЧудоДоктор - 16.86% (-1.45)

4. #ОднаждыВЧукурова - 8.36% (-0.85)

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 09:53 от Zlatina3

# 642
Знам ли, какво да правя след толкова удивителни знаци Rolling Eyes
 Точно заради тях към Мери и писах... Уж да балансирам, а те се изсипаха и върху ми Laughing

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 09:55 от Marsia_K

# 643
Добро утро 💐 групичка,

Хайде и аз да се разпиша днес. ЗЯ - изгледах и 66 последниепреведен, начи съм в час вече за събитията. Сватба не се знае дали ще има, но поне погребение да имаме. Време ѝ ена Лейля да офейка, вече няма какво да покаже. Но Йълдъзка пак ще се развихри, дали от продажба на пярета ще напредне толкова или чрез помощ от Надир, предстои да видим.

Вече мога да започна и с ДЧ от там, където спрях, за да се ограмотя малко и там.

За сега лек ден от мен 😃.

# 644
ЧД-Рейтингът е паднал , започнаха с линията Али- Назлъ , която мен като разумен човек ме дразни . Тази така нааречена лИбов трябваше да я ''мотоляват '' до края на сезон 2 , а те още от 20 еп ...каква любов , к'ви 5 лева Joy
Трябва някаква динамика , някакъв екшън , даже и мед.случаи в последните 2 епизода бяха тегави ...
Онур е направил едни големи бузи и още малко няма да му се видят очите . Когато беше кльощав в края на сезон 1 на ЗЯ пак не ми харесваше , но сега ....да се стегне , външният вид е важен . В този ред на мисли и Чаатай е заприличал на чичко Grinning е с тези излишни килограми !
Злати , Плами Heart Heart Hug Hug
Боби Hug поразходих се из колажите ти в Контакта - ама много са хубави Flowers Hibiscus Kiss , но само в начлото , ще гледам да ги премина всичките Grinning
И чакам новата ЗЯ ! Искам нови , млади и красиви лица в сериала , че за мен веждатата Несрин , дъртата Шевал и задрямалата ''Лила '' не са първи красавици .

Последна редакция: пт, 21 фев 2020, 19:13 от Phillipine

Общи условия

Активация на акаунт