Добутахме до последната 10-ка в страниците от темата. Бях се притеснила ,че ще откараме със зимната тема до лятото

Но имаме шанс до края на сезонната зима да я свършим

Плами, Танита : )
Да на Ийит не му дават много екранно време и за това трудно може да се развие образа.
Искаше да събере майка си и баща си, за да направят нещо за него. Да ги тества дали са склонни да се жертват за него. Като идеята му беше само да им види реакциите, а не наистина да се събират. Но те пък решиха да опитат наистина. И така се завъртяха нещата. Мисля ,че добре им се получи. Дано сега Ендера да се промени покрай добрината на Кая. Някак си са ми симпатични Кая, Ендера, Ийгит и Ерим. Хубаво семейство се получава и доста естествено играят : )))))
Изобщо Ендера успя да събере около себе си голяма чета. Като се добави и брат й. Полека изтегли от Халит хората. Йълдъз ще дръпне другата половина. И така ще си остане сам Халитко.
Някакви вихри има около Тувана и Онур. Тя се изцепила на премиерата. Рускините пуснали клипче ,но с повторение на реакциите им и е станало голям смях.
Онур такъв поглед смразяващ вади ,че да не си му на прицела : ))))
Нещо не са им се получили отношенията на професионално ниво.
Тази Тувана ще се окаже не много читав човек. Или твърде много се е повлияла от ролята на Лейяла : ))))))
Ама май добре ,че излиза от сериала.

четеш ми мислите .Тъкмо прочетох при подругите . Ама тази доста тъпа кифла излезе .Значи още преди премиерата , когато рускините писаха ,че са се отписали един от друг , са били прави ,че има нещо . Аз не виждам какво имат да делят ... Но тя не може да се пребори с недоволните фенове , а и в момента Онур е всеобщ любимец . Аз си мислих ,че с префасонирания си външен вид прилича на куха лейка , но се оказа ,че си е такава 
Наистина погледът на Онур е убийствен .