Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 25

• 47 870
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Фили, Злати Hands Plus1
И аз гледам да не оставям сериал като съм го почнала. Но вече не остава време за всички и някои от тук от там ги поглеждам или през 2-3 серии Joy Joy Joy . А като излезе нещо ново интересно и трябва някак да се вмести.

Вавилон си заслужава да се гледа.

Докторите - нормално е да има и спадове. Още повече ,че те имат доста комфортна преднина и този спад не им е толкова критичен.
Боби Hug ама спадът е много голям този път , за мен това беше най-тъпия епизод до сега Fearful
Дано се поправят

# 556
Привет! Hug

Фили Hug Боби Hug

ЗЯ
Тъй като рейтинга се повишава се пише,че ще има 4-ти сезон...WinkGrinning
.....рускините са пуснали снимки от РД на Йълдъз....

зад кадър от сета Еда и Шевал

тук е и втория режисьор Фехми Йозтюрк

Приятен следобед! Hug

# 557
  • Варна
Нема страшно Фили! : )))) Пак ще го качат.

Ахахаххаха ако има 4-ти сезон Ябълката ще изтрепят всички.
Ще ни мъчат още значи Joy

# 558
  • Плевен / София
Нема страшно Фили! : )))) Пак ще го качат.

Ахахаххаха ако има 4-ти сезон Ябълката ще изтрепят всички.
Ще ни мъчат още значи Joy
Joy

# 559
  • Варна
Рускините са писали, че  е официално, че ще има 4-ти сезон на Ябълката!

# 560
ЗЯ - ако в 4 ти сезон вкарат един хубавец за Йълдъз , пак почвам да го гледам Grinning

# 561
  • Плевен / София
Рускините са писали, че  е официално, че ще има 4-ти сезон на Ябълката!
Чак да не повярваш. Бях отписала  сериала след напускането на Онур и Севда.
ЗЯ - ако в 4 ти сезон вкарат един хубавец за Йълдъз , пак почвам да го гледам Grinning
И аз също.

# 562
  • Варна
Гости : )
Наистина не е за вярване.

Още снимки пуснали от следващата серия.

Хубавка е Еда

И на тия им се получи семейството.

Misc BombMisc BombMisc Bomb

Милите душички - братче и сестриче.

# 563
  • Плевен / София
Гости : )
Наистина не е за вярване.

Още снимки пуснали от следващата серия.

Хубавка е Еда

И на тия им се получи семейството.

Misc BombMisc BombMisc Bomb

Милите душички - братче и сестриче.

През лятото ще трябва да изгледам 3 сезон на ЗЯ

# 564
Добро утро! Hug

А така ще си имаме 4-ти сезон на ЗЯ! Wink Вчера,когато писах още нямаше офицално потвърждение!Как ще се откаже Фатих Аксой! Grinning Цяло лято какви  ще ги измислят СЦ! И Чукур май ще има 4-ти сезон!Ако ДП имат 2-ри сезон,понеделника си остава същия!За Жестокия Истанбул не знам ще има ли др. сезон! Само Вуслат свършва!

Пуснали са и останалите снимки- Боби Hug
ето и озета
Скрит текст:
69. Bölüm Özeti

Halit, Leyla’nın hamile olmasının şaşkınlığını yaşarken, Leyla kendini Halit’in çocuklarına kabul ettirmeye çalışır. Nadir, Yıldız’ı kazanmak için elinden geleni yapar ve bunun için Ender’den yardım ister. Yıldız’ın Leyla’nın hamileliğini öğrenmesi, yanlış bir karar almasına sebep olur.

Yasak Elma yeni bölümüyle Pazartesi 20.00'de FOX'ta!

превод на бълг. чрез Гугъл
 Докато Халит е изненадан, че Лейла е бременна, Лейла се опитва да се наложи на децата на Халит. Надир прави всичко възможно да спечели Йълдъз и моли Ендер за помощ. Научаването на Йълдъз за бременността на Лейла я кара да вземе неправилно решение....(Явно ще приеме предложението на Надир да се омъжи за него)....

ЧД
Това е било пуснато вчера от официалния акунт на сериала послучай Св.Валентин....

Приятна събота на всички! HugFlowers Four Leaf Clover

# 565
  • По света и в нас.
Привет момичета.
Щом Надир напуска сериала,а Йълдъз взима грешното решение да се омъжи за него,ето от къде ще се сдобие с акциите на Аргун холдинг.Smirk

# 566
  • Варна
Здравейте ! wavey  Hug Flowers Cherry Blossom

Биби - натам насочват нещата, да.
Дали ще го гътнат или просто ще й препише всичко и ще замине на някъде? Той иска да отмъсти на Халит и това е добро отмъщение - да го направи зависим от Йълдъз - хахахаахха.
А Ендера? - Тя нали остана без акции и беше във фирмата покрай Надир. Там какво ще се случи сега?

Много симпатични снимки с двойки от Докторите Grinning Hands Clap

# 567
Децата на Халит се привързаха доста към Йелдъз напоследък, особено покрай бебето. Зехра покрай известността си, клиповете и всичките ѝ глупости прекара доста време с Йелдъз, а  тя я подкрепи в изявите ѝ- нещо, което винаги ѝ е липсвало. Подкрепяше и Лила за Ийт, а и не само. С Ерим винаги е била мила и заинтересована към проблемите му. Общо взето се грижеше за тримата по нейния си начин и те свикнаха с нея. Може и обич да има Simple Smile

# 568
  • Варна
Марси - да, като се погледне общата картина, наистина децата получиха подкрепа от Йълдъз. Тя винаги ги защитаваше пред Халит и гледаше да смекчи нещата. И никога не е правила подмолни неща срещу тях да ги злепостави. Както например Ендер правеше със Зехра, а то това така и не се разбра.
А от Халит само крясъци получават тия деца, колко са неблагодарни, колко бил разочарован и т.н.

Йълдъз е много интересен образ като поведение. Хем е хахавел, хем търси справедливост за всички и добрина.
Малко с Лейля се поуля обаче. Това скубане на коси. ... Relieved

# 569
Привет, дружки!

Благодаря ви за споделеното!

Изгледах най-после „Ябълката“ и да споделя някоя мисла…
Този епизод ми беше доста интересен.
Семейството на Халит досега беше като една разбита команда, изглеждаха като хора, които просто живеят заедно. Всеки със своите проблеми и с един общ – страха от Халит. С действията си той постигна феноменален двоен успех. Накара децата си да се обичат и подкрепят и да съберат сили да му се опълчат, а от друга страна обедини бившите си жени в общ отбор срещу самия него.
За последното много важна е  и ролята на Йълдъз.  Тя даде живот на тази къща, в която човек просто можеше да умре от скука.

Всъщност Йълдъз е първата от четирите жени на Халит, която сама инициира развода и това буквално го вбесява. Той тотално изпусна контрол върху живота си. А Йълдъзка е просто великолепна в своята наивност и глупост. Но пък тя е добър човек и с течение на времето успя със своите си средства да се пребори за любовта на децата на Халит. Спечели си тяхната подкрепа и постепенно ги вдъхнови и им даде сили и те да се опълчат на баща си и да отстояват тов, в което вярват.  В това отношение им беше добър пример.  Което си е направо революция.

Вече смътно си спомням нещата от първи сезон на „Ябълката“, но се сещам за онзи брачен договор, който Йълдъз сама инициира и накрая подписа, без да го прочете. Какво ли пише в него и дали няма да извадят някой скрит коз оттам? Халит тогава беше възхитен от нейната честност и безкористност , та всичко е възможно.

Да видим сега как ще излезе Надир от сериала. Не вярвам да го убият, нито пък Халит има капацитет да го прати отново в затвора. Аз вече споделих тук едно мое предположение, което смятам че отива на натюрела на този герой. Надир е тук заради отмъщение. Затова ще докара Халит до фалит и с това мисията му е изпълнена. С предложението за брак към Йълдъзка тотално ще го побърка, а после ще остави акциите от фирмата на Йълдъзка и ще се оттегли. Така отмъщението му ще е двойно. Лейлята ще избяга с 200 км. в час от Халит, а жените отсега нататък той ще ги гледа само на картинка. И стигаме до онзи момент с Халит клошаря и Йълдъзка в лимузината. Прекалено много искам, нали?

Дотук добре, ама ако има наистина трети сезон, какво ли ще мъдрят в него? 

Сигурно може да се измисли, знам ли… Пък може и нови герои да вкарат и стари кирливи ризи да извадят от архива.
Дано най-после намерят на Йълдъзка някой млад мъж и да преживее истинска любов. А дано, ама надали…
Лейлята я направиха крайно противна и меркантилна. Нали уж само искаше да си отмъсти на Йълдъзка. Направи го, прелъсти мъжа й и ги разведе. Да беше изритала Халит и да се оттегли с достойнство. А тя иска да стане следващата фалшива корона на главата му. Патка, та дрънка. Не вярвам в тази бременност, според мен е отчаян ход да го задържи, като видя че е тотално охладнял към нея.

Обаче вижте как градират емоциите ни. Много кучки, много нещо, но така подреждат нещата, че една от тях винаги ни е най-противна. Помните ли колко отвратителна беше Ендер в началото, а сега на моменти дори чувстваме емпатия към нея и често ни разсмива. После беше Шахика като една различен вид кучка. Сега и Лейлята успя да ни накара да я намразим. А Йълдъзка много ефирно успява да се придвижва сред всички тях, без да се омърси много и запазвайки своята идентичност.

А накрая на серията с Ийит с тая стройна мулатка направо ни разбиха. Той, че често постъпва импулсивно и глупаво е ясно, но това ми дойде в повече. Дожаля ми за Лиленцето, но пък си представих реакцията на Ендера при вида на кандидат снахата и ми стана едно такова весело…. Циркът е пълен.

Но стига съм философствала, защото ме чака „Доктор Чудо“. Прочетох мнения, че серията е била леко скучна, но сигурно е така на фона на последните две, които бяха много интересни и динамични. Аз в четвъртък геройски заспах по средата на серията, но не от скука, а защото бях много уморена. Ще видим как е.

Хубава събота, момичета!

Общи условия

Активация на акаунт