Проблем с мъжа ми, дайте мнение, моля

• 22 456
  • 379
  •   1
Отговори
# 135
В 21ви век, мъжът да си гледа семейството е старомодно и неактуално. Всички жени се бият през гърдите за еманципация и равенство...
За мен няма проблем, които колкото иска да дава. Въпросът е, че трябва да е доброволно и осъзнато. Да кажеш на някой в прав текс, че трябва да ти дава пари, независимо причината си е дразнещо. Никой не ти е длъжен, ама никой.

И майчинството е 80% от брутната заплата, което си е нетната заплата!

# 136
"В 21ви век, мъжът да си гледа семейството е старомодно и неактуално."

Hahahaha...

# 137
По принцип 400лв за часовник да дадеш, трябва да имаш фетиш за часовници. Не виждам как под 800-900лв може да си купиш хубав часовник.
Аз от друга страна мога да си купя от 2000лв часовник, но не го правя, защото децата ми са тинейджъри и сърце не ми дава. По добре без часовник, от колкото с  някакъв боклук.

# 138
Че кое му е старомодното? Да не би мъжете да са почнали да раждат и кърмят? Да не би да отсъстват наравно с жените от работа при болни деца, да не би да се занимават с тях по няколко часа дневно? Говорим за любимите им отрочета, продължението на скъпоценните им гени, се пак.

Абе, я да ме светнете, защо са тия часовници? Нямате ли си телефони?

# 139
В 21ви век, мъжът да си гледа семейството е старомодно и неактуално. Всички жени се бият през гърдите за еманципация и равенство...
За мен няма проблем, които колкото иска да дава. Въпросът е, че трябва да е доброволно и осъзнато. Да кажеш на някой в прав текс, че трябва да ти дава пари, независимо причината си е дразнещо. Никой не ти е длъжен, ама никой.

Добре, че хората са различни. На някои им е кеф да дават и да правят неща за другите - жени/мъже, деца, родители.
Няма такова нещо като да не сме длъжни. Добре е да си помагаме и да ни е приятно от това.

Мъжът на авторката, ако не го държиш здраво за топките, съвсем ще се разлигави.

Къде му е бил акълът, като е е*ал, аз да попитам.

Сапфир, винаги нося часовник. Просто ми харесва.

Но на българина е крайно време да му стане ясно, че скъпите коли, дрехи и аксесоари са за престиж и вървят с позиции в бизнеса и обществото.
Няма нужда Грую от Люлин да е с 400-лева часовник!

# 140
A тя длъжна ли му е от своите пари да нацепи стотинките, да измисли меню и да му го сервира? Нали...никой никому не е длъжен - може да си купува храна само за себе си и да храни детето. Или ако той й казва, че е длъжна да дава сили и време за бебето? Или то това си е женска работа, тя нищо не е, не изморява, нищо не струва...

# 141
Авторката споделя, че го прави защото така е възпитана. Никой не я кара на сила!

# 142
Пак почнаха с това никой на никой не е длъжен. Ами тя ръката не длъжна да мие другата. Ами, може и да не е, ама е по добре и за двете ръце да се мият една друга. Същото е при хората, като се съберат стават като един, няма мое, няма твое.
И това щом на сега при двойката не върви смятай какво ще стане по нататък.

# 143
Авторката споделя, че го прави защото така е възпитана. Никой не я кара на сила!
Хаха, не я карали значи!
Ами да пробва иначе, да видим дали няма да има недоволни.

# 144
абе Димитрова, аз какво пиша-ти какво четеш. Казах да заделяш пари ЗА СЕБЕ СИ, не за детето, не за къщата. Къде прочетохте, че поемал всички разходи- аз разбрах водата(прим. 20-30лв), стълбището(10лв) и тока(30-40лв). Понякога телефона-30лв. Значи, около 100лв месечно. Отдели и ти толкова, купи първо на бебе каквото е нужно, а с остатъка(какъвто няма да има) кажи, че ще ядете. Що се пънат тук некви мъже в женски тела да говорят?!Какво е това "кой за каквото е учил", само жените със заплати над 3к ли могат да раждат?! Той ако изкарва 3к да си купува часовници, а вкъщи 100лв да оставя, що за глупости и най-вече защо жените с уж такова мислене не са се хванали с тия мъже? Прави впечатление във форума, че ок. 10 профила пишат разумни неща, останалите....леш!

# 145
Кой плаща ток 30-40 лв.?!?! Нашия е поне 200. То с 40 лв не можеш банята да си стоплиш, камо ли в на детето стаята да е горещо за спане...
И всички мога да раждат, ама да си правят сметката. Жена, която държи на себе си, няма да чака от мъжа си. Както и мъж, които държи на себе си, няма да чака от жена си!
И да, които за каквото е учил. Като не можеш да вадиш пари, не държиш сметка на другите дето вадят къде да ги харчат!

Хаха, не я карали значи!
Ами да пробва иначе, да видим дали няма да има недоволни.

Ами да пробва де! Кой я спира?

# 146
  • Варна
Отново счетоводни анализи. Стига. Отношението му какво показва? Не го привлича сексуално. Не го вълнуват нейните нужди, желания. Но мисля, че двамата нямат общи емоции, цели и планове. Не са семейство, а двама съжителстващи . Тя ли ще му отваря очите за разходи, грижи и задължения? Държа авторката да ми отговори на поредния въпрос, за емоциите им преди детето. Ако са липсвали взаимност, любов и споделено общуване в началото, тя няма какво да спасява или гради .

# 147
Пънк,

Когато двама души са в семейство с общо дете, те си държат сметка един на друг. И не са "другите", ами са двамата - заедно.
Ако си с такова мислене, че в едно семейство никой никому не е длъжен, ами наистина по-добре не се занимавай. Не ставаш за тази работа.

# 148
Възможно е да има любовница. Говори с него, поискай му обяснение и бъди категорична и настоятелна. Без да се притесняваш му кажи всичко, което ти е на душата. Що за връзка е това 4 мес. без секс..

# 149
Възможно е да има любовница.

Нали? Има нова тръпчица момчето.

На колко години са авторката и бащата?

Общи условия

Активация на акаунт