Пътят на честта - Тема 9

• 40 613
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia

Последна редакция: вт, 18 май 2021, 23:26 от Doli

# 661
Няма как да е Марианка, тя отдавна ги оплю повече и от нас 😂

# 662
Гледам че има известия по темата и си казвам, какво пък се вънуват с този "потънал кораб", а като влязох помислих, че коментарите за нов сезон са майтап, а то има и снимкови доказателства. Изумително!
Я припомнете, стана ли ясно кой уби Оги?
И да знаете с нищо няма да ни изненадат, не им вярвате Simple Smile - бозавото палто на Силвето и дългите чорапи с късия панталон на Ивайло Simple Smile

# 663
Оги го уби Димитър.

# 664
Чета тая сутрин, че Марияна Попова се жалва от високите такси в частните детски градини в София. 650 Евро. И иска държавата да регулира заплатите на работещите в тях 🤣. Явно вече и в Плевен не са. Дали има общо с филма? Може, като е поогладняла, да е размислила.

# 665
Дано Ивайло да не рецитира в продължението и дано Силвето да промени еднотипната си игра.А дано,ама надали...

# 666
Те друго не могат, така че предстои рецитация, мяукане и лиготия. Време беше пак да се посмеем, макар че без патоса на Сиро блендера няма да е същото!

# 667
Важно е тук да бъде интересно,а нека сценаристката и други актьори да се взимат на сериозно.

# 668
Докато стопля кой беше Блендера... Добре, писахте за Марияна Попова.

# 669
Новият "злодей" много ще ви допадне според мен. Ако и него оплюете ви признавам Simple Smile) не е хейт..просто всеки си има мнение Simple Smile

Новият злодей изглежда ужасно пред камера. Като прибавим слабия сценарий и съмнителните му актьорски качества става страшно.

# 670
Новият "злодей" много ще ви допадне според мен. Ако и него оплюете ви признавам Simple Smile) не е хейт..просто всеки си има мнение Simple Smile

Новият злодей изглежда ужасно пред камера. Като прибавим слабия сценарий и съмнителните му актьорски качества става страшно.
Така ли? Аз си мисля, че е много красив мъж и камерата го обича. Вие за кой говорите, че не разбрах?

# 671
Я минете на лични, за да не разберем случайно кой ще е новият злодей! 😆

# 672
От известно време камерата не го обича. За един разнороден талант иде реч.

# 673
  • Велико Търново
Е... MariyaYana, то и Вие за кого говорите никой не разбра

А BigCityNights просто прави първите стъпки към признаването  Satisfied

# 674
Е, то е ясно за кого става дума.

Общи условия

Активация на акаунт