Анестезията и клизмата не болят,не са и приятни, естествено,но няма никаква драма. Операцията беше по-малко от час ( д-р Гагова ),после те местят в стаята,таткото може да дойде и да стои при теб,носят ви и бебето. На обезболяващи си,няма абсолютно никаква болка,лежиш си и не усещаш нищо,странно е много докато упойката те пусне. Раздвижване на другия ден,аз се раздвижвах и преди да заспя,отново не боли,няма страшно. Връхна дреха е хубаво да си имате,стаите са топли,но все пак..аз си носех плюшено халатче и си ми влезе в употреба
Общо взето това е,няма нищо страшно
Анестезията и клизмата не болят,не са и приятни, естествено,но няма никаква драма. Операцията беше по-малко от час ( д-р Гагова ),после те местят в стаята,таткото може да дойде и да стои при теб,носят ви и бебето. На обезболяващи си,няма абсолютно никаква болка,лежиш си и не усещаш нищо,странно е много докато упойката те пусне. Раздвижване на другия ден,аз се раздвижвах и преди да заспя,отново не боли,няма страшно. Връхна дреха е хубаво да си имате,стаите са топли,но все пак..аз си носех плюшено халатче и си ми влезе в употреба
Общо взето това е,няма нищо страшно
за усещането по време на секцио,усещаш наистина дърпането,казах на анестезиолога и тогава ми сложи нещото,от което много готино се отнесох някъде другаде
Гагова идва няколко пъти,както и други лекари на визитация, всички са много обстойни и внимателни. От лекарите до санитарките,които идват да измият всеки ден. 

Когато толкова хора са ти гледали/ бъркали по най-интимните места, хъркането и изпускането на газове са далеч от притеснителни (поне за мен). Препоръчани теми