Той е стиснат..

• 19 543
  • 597
  •   1
Отговори
# 285
Хайде сега пък и използвачка стана момичето Joy
Защо!? Защото има нахалството да учи, работи и внася всичко изработено в общите пари Rolling Eyes
А първо, второ и трето не е толкова трудно да се направи за час-два, че и за по-малко Simple Smile

# 286
Мъж ли  каза използвачка?
От години са заедно и вероятно преди да наследи  момъкът метър квадратен.Въпросът и  е повече да се ориентира с кого си има работа.А на семейни начала дори без дете всичко е общо до степен да задоволява потребности поне.И знак как ще е нататък.Това не е прясно гадже  да го опознава и то нея  и да си лепят етикети.Надява се на повече, да.Няма  оправия  и това да,това ще си бъде човекът.Няма заедно едно семейство, използвачът в случая е той, дава  за себе си за храна минимума и ползва приятелство с екстри  като чистене и готвене.Да си плаща да види колко струва това.Ама ха...

# 287
Не е мъж, Боряна, жена е!
Знаеш, че жените сме по-гадни.

# 288
  • Paris, France
Joy Еми така си е. Пускаш си го под наем и наемаш друг малък, и си прибираш разликата.Какъв е смисъла да се буташ с още 5 човека на едно място .Аз съм бил на общежитие 4 години, после година точно в такъв апартамент, 4 стаи, всеки в по една. Голяма сбирщина беше.

За тебе е голяма сбирщина, а за мене беше голям купон. Най-веселите ми моменти, най-щастливите ми дни са минали точно в общежития, огромни къщи с по 10 спални, ведомствени блокове. Напускала съм по принуда. Зависи, разбира се, от хората, с които човек живее и от неговия характер. Не бих могла да деля стая с друг и обичам лично пространство, но съжителство с млади, танцуващи, сияещи, безгрижни, бездетни хора е идеалната за мене среда.

Може да харесва квартала, а другият, по-малък апартамент да е в квартал, който не му харесва. Ако наемат апартамент ще трябва да мести багаж, да обзавежда. Не е за всеки.

# 289
  • София /Абсурдистан
По-голямо нахендряне от това, здраве му кажи. Хем си в пренаселен кошер, хем слугуваш на мамин Мунчо. Я се изнасяй на общежитие, колко много млади хора си живеят така и без да слугуват на никого. И ако един мъж не може да поглези своето момиче, да и купи подарък, та било то и един шоколад,едно цвете, да я накара да чувства жена, обгрижвана и обичана, то за какво и е такъв мухъл.

# 290
Не сме по-гадни жените. Просто някои са  клиничен случай.

Авторке, ако на един мъж му е стисната душата, по-важни са му таратайките, апартаментите, 4те лева от теб, да знаеш, че ТОЙ е използвача и ако те набеждава, че ти си, то го прави за да не прогледнеш колко долен използвач е той.

# 291
Отново се включвам. За момент спрях да отговарям на всеки въпрос, защото се изтегли въпросът - исках да разбера дали това е нормално поведение или ме залъгват, а се стигна до въпроса кога се амортизира жената(?!?), което дори не искам да ги коментирам Grinning
На спекулациите колко души сме в един апартамент - ние двамата и още двама души. Използваме две различни бани. Подведох Ви с квадратурата на апартамента, за което се извинявам - всъщност е 136кв, а не 120 както бях казала. Съжалявам. Относно другият апартамент - той е по-малък (едностаен) и е далеч от центъра. Ние сме в южните квартали, а другият е в Студентски град.
Относно готвенето - когато казах първо, второ, трето нямах предвид гурме специалитети или някакви засукани гозби. Да кажем - супа, месо и салата, гарнитура и десерт, който винаги остава за 2-3 дни. И двамата сме непушачи и алкохол не пием.
Аз използвам градски транспорт, а той - личен автомобил. Понякога той ме кара до някъде, но трябва предварително да го моля и да му обяснявам защо точно имам нужда да стига по-бързо до там.
Не си спомням за други въпроси. Лека вечер Heart

# 292
Ама ти си оправно и икономично момиче,   с 1000 лв. двама души в София. Добре, добре, много добре. Ако някой ерген си търси жена в бг-мамата, тебе трябва да вземе. Да види тогава твоичкия как ще има първо, второ и десерт за толкова пари, като купувате и дрехи и други нужни неща от посочената сума. Simple Smile

# 293
Отново се включвам. За момент спрях да отговарям на всеки въпрос, защото се изтегли въпросът - исках да разбера дали това е нормално поведение или ме залъгват, а се стигна до въпроса кога се амортизира жената(?!?), което дори не искам да ги коментирам Grinning
На спекулациите колко души сме в един апартамент - ние двамата и още двама души. Използваме две различни бани. Подведох Ви с квадратурата на апартамента, за което се извинявам - всъщност е 136кв, а не 120 както бях казала. Съжалявам. Относно другият апартамент - той е по-малък (едностаен) и е далеч от центъра. Ние сме в южните квартали, а другият е в Студентски град.
Относно готвенето - когато казах първо, второ, трето нямах предвид гурме специалитети или някакви засукани гозби. Да кажем - супа, месо и салата, гарнитура и десерт, който винаги остава за 2-3 дни. И двамата сме непушачи и алкохол не пием.
Аз използвам градски транспорт, а той - личен автомобил. Понякога той ме кара до някъде, но трябва предварително да го моля и да му обяснявам защо точно имам нужда да стига по-бързо до там.
Не си спомням за други въпроси. Лека вечер Heart
Ясен и категоричен отговор -НЕ!
Ако ти е само за въпроса, по-добре пусни анкета. Мнооого ясно ще ти стане.

# 294
Понякога той ме кара до някъде, но трябва предварително да го моля и да му обяснявам защо точно имам нужда да стига по-бързо до там.
Close

# 295
Ама ти си оправно и икономично момиче,   с 1000 лв. двама души в София. Добре, добре, много добре. Ако някой ерген си търси жена в бг-мамата, тебе трябва да вземе. Да види тогава твоичкия как ще има първо, второ и десерт за толкова пари, като купувате и дрехи и други нужни неща от посочената сума. Simple Smile

С онзи 5к бюджет мога да си позволя пет като нея или една Сирена.... чакай да помисля кое е по-оферта Simple Smile
Иначе евала на момичето, дано момчето го оценява. Има си и такива скромни, където им е неудобно да тежат.

# 296

С онзи 5к бюджет мога да си позволя пет като нея или една Сирена.... чакай да помисля кое е по-оферта Simple Smile
Това не го разбрах?

# 297

Иначе евала на момичето, дано момчето го оценява. Има си и такива скромни, където гледат да не тежат.
Тъй като съм фен на Сирената - една Сирена е по-добре 😁

# 298
  • София
Колко харчиш за дрехи и козметика? И въобще как се разбирате да си купуваш такива неща?

# 299
Сирената и с по-малко от хиляда на месец е живяла в двойка, така че знам две и двеста, така да се каже. Въпросът не е в парите, а в отношението.

Общи условия

Активация на акаунт