Той е стиснат..

• 19 532
  • 597
  •   1
Отговори
# 480
Преди всичко не са я научили да гледа практично на живота и да не разчита на никого.

# 481
  • София
Още е малка и глупава и всеотдайна и влюбена.....
И все пак...

# 482
И аз не бих се учудила. Такива от толкова притеснения да не се минат накрая попадат на някоя, която така ги увърта, че трижди съжаляват като се усетят, но е късно.

Не, че има лошо да се пести, но това момче цени парите си и спестяванията си повече от приятелката си и това не е ок.

# 483
Още е малка и глупава и всеотдайна и влюбена.....
И все пак...

Без последното.

# 484
  • София
Е, освестила се е, но още го ОБИЧА. Сигурна съм Grinning

# 485
Не го обича. Седи там, щото не иска да се бори сама в живота.

# 486

E, тя друго написа.

# 487
  • София

E, тя друго написа.
Да си е събрала партакешите, да се е напила, изтрезняла, изревала и да е забравила. Не да пише в БГ мама.

# 488
  • Paris, France
Това, което Сапфирът написа е много правилно. Момчето най-вероятно не иска да е с нея цял живот. Тя какво прави там тогава?

Казваш, тя има повече нужда от него, отколкото той от нея. Ами не е така. Тя вкарва 100% от заплатата си за общия им бюджет, което му позволява да си спестява повече. Освен това, коя друга би се хванала на такава прецаквация. И питаш защо остойностявам секса. Ами, това момче, за да зариби някоя трябва да я заведе някъде - на бар, на ресторант, на кварталното кафе. Сегашната му приятелка му излиза не евтино, ами и на печалба, ако трябва да съм по-груба. За да си хване нова ще му се наложи на младия инвеститор да откъснне от душичката си поне 4лв.  

Обаче, и да я зариби някоя, няма да му е лесно да я задържи в условия, където ще съквартирантства с още 2ма, уж отделна баня, ама общ хладилник, общи части, постоянно съобразяване и на всичко отгоре да го търпи да прави изцепки в магазина и да й прибира заплатата, за да може после да я кара да се моли за паста за зъби. Не, че момичето е идеално, но това момче не го виждам.

И на златотърсачка няма да може да сколаси. 2 коли има, ама таратайки, 2 апартамента, ама живее в хола, заплата що годе, ама я кътка и за паста за зъби се стиска.

Ти мислиш като жена - в даване на всичко. Той мисли в брой левове, долари, евра. Момичето дава 100%, но с нейните 450лв парите не са много. По тази логика е по-удобно за мъжа да и бие шута и да намери жена с два апартамента, която печели по 2 бона месечно. Тогава и 30% да си дава в общия бюджет, мъжът пак ще е в по-добро положение, защото няма да му мрънка за паста за зъби и червила.

Да, за да зариби нова трябва да е щедър и да извежда. Нищо не пречи на авторката да излиза със зарибители. Мъжете са най-щедри докато свалят.

Кое му е трудното със съжителството с още трима човека, единият от които е гаджето? 4 души живеем в по-малък апартамент, със само една баня и ме сме умрели. Двама от душите са мусещи се тийнове, на които често светът им е крив. Ако не може да се разбере с възрастни, зрели съквартиранти как ще гледа един ден деца?

Всеки се простира според чергата си. Мъжът цепи стотинката, защото момичето не тропа крак и не се изнася. Ако две три жени го напуснат поради стиснатост, а бас, че ще развърже кесията, както някой по-напред писа.

# 489

E, тя друго написа.
Да си е събрала партакешите, да се е напила, изтрезняла, изревала и да е забравила. Не да пише в БГ мама.

Не може да се напие. Няма пари. Дава си цялата заплата и после за всяко нещо иска разрешение.
Абе като бях дете и са ми давали възрастните пари по поводи, никой не ми ги е пипал. А тук говорим за възрастен човек.

# 490
Някак не ѝ вярвам на авторката, че за всяко нещо иска разрешение.

# 491
Доколкото разбрах, тя има достъп до общата каса, защото си ВЗИМА оттам. После обаче гаджето я пита какво и за колко пари си е купила. Ми може да иска да я научи на малко финансова дисциплина, ако й липсва такава. Все пак е малка, само на 22 години е. И пак повтарям: като не й изнася, никой не я е вързал за парното.

# 492
Има тънка разлика между финансова дисциплина и контрол. Тя може като тегли чертата, пак да излезе за периода дисциплинирано харчене. Но той иска микромениджмънт, да я следи на всяка покупка. И си мисля, че не само е свързано с финанси, а и да няма усещане за свобода. То си е и вид контрол срещу изневяра. Особено ако не дава и гримове да купува...

# 493
  • София
Иска й се, ама не й стиска.

# 494
Доколкото разбрах, тя има достъп до общата каса, защото си ВЗИМА оттам. После обаче гаджето я пита какво и за колко пари си е купила. Ми може да иска да я научи на малко финансова дисциплина, ако й липсва такава. Все пак е малка, само на 22 години е. И пак повтарям: като не й изнася, никой не я е вързал за парното.

Стига , това е отвратително. Да даваш отчет какво си си купил и за колко пари, все едно си на 5 години. На 22 години, след 4 години студентство, не би трябвало някой да те учи на финансова дисциплина,

Общи условия

Активация на акаунт