Той е стиснат..

• 19 540
  • 597
  •   1
Отговори
# 540
Мислиш ли, че няма да има тормоз да й измъкне парите? Или той да спре да плаща хептен, особено за децата, и да я остави да поема повече? Или дори да я "глоби" наем, щото той нали "подсигурява" жилище.

# 541
  • София
Едва ли взима само 2000. По-скоро не й казва колко взима, че да не му мрънка на главата какво да й купи Laughing иначе с наеми от 2 ап. + заплата на управител на магазин или собствен бизнес (не разбрах какъв е точно?) едва ли само 2к изкарва.

# 542
За свекървата още нищо не знаем, но от сега надушвам, че колкото и да се пъне да се доказва момичето и капка уважение няма да получи.

# 543
Силно подозирам, че тя не е наясно с действителния размер на дохода му.
Подарък или не, финансовите му активи са факт.
И нейните финансови дефицити - също.
Ясно е, че той активите си не желае да споделя с нея.
Ако тя иска да си реши дефицитите, или да го сменя с по-ларж (ако допуснем, че има необходимите качества, което някак ме съмнява, защото самочувствието/липсата му на едно момиче се изгражда в годините поради определени нейни обективни достойнства/липси), или да се стяга и да печели сама.
Реално няма други опции.

# 544
Едва ли взима само 2000. По-скоро не й казва колко взима, че да не му мрънка на главата какво да й купи Laughing иначе с наеми от 2 ап. + заплата на управител на магазин или собствен бизнес (не разбрах какъв е точно?) едва ли само 2к изкарва.

Което ме навежда на мисълта, че си е мизерник, защото от едни пари нагоре човек малко отпуска и за душата.

# 545
Не видях нищо за собствен бизнес.
Но някой да ми мънка за това и онова....
Да се върне при майка си, на нея да мрънка.

# 546
Лори, малко ще и е непосилно с идеята да стане учителка, да изкарва тоя бюджет. Но пък спокойно може да си намери почасова работа като детегледачка вечер, за да изкарва за заветното сирене и да има за червило.

# 547
  • София
Просто майките на момченченца виждат в авторката лошата хала, която яде паричките на сладкото детенце.
Иначе няма обяснение защо от дърти жени се втълпява, че не е ценна, че не е достатъчно атрактивна, че той винаги ще си намери друга будала като нея, че вече си търси, че е мастит бизнесмен. Ми това си е същото леко смачкване, което и той й е вменил.

# 548
  • София
Което ме навежда на мисълта, че си е мизерник, защото от едни пари нагоре човек малко отпуска и за душата.
Определено е такъв. То само на заплата /обикновена, средна или ниска/ да беше, с тези наеми пак ще върва достатъчно лев, че след храна и режийни да остава за някоя глезотойка и парА за трошене по гаджето. Ама нъц.
В общи линии тя иска да си запълни нейните финансови и имотни дефицити с неговите приходи и имоти, а той е надушил тези намерения и ги орязва до дъно, та чак залита в другата крайност - да определя каква спирала (по-евтина)да си купела OMG и да живеят като на общежитие 100 човека.

# 549
Защото има вариант да се махне от лошото момче.

# 550
Интересно, ако аз бях с мъже, само за да им взимам парите и да си гледам настрани - това какво ме прави? Супер гадна използвачка.

А ако мъж си е взел наивна девойка и се държи все едно е чужд, като му изнася - това какво е, ако не използвач?

# 551
  • София
Инвеститор.
В собствения си егоистичен кеф.

# 552
  • София
Те взаимно си се използват, всеки за собственте си цели.

# 553
Не взимам страна.По подразбиране съчуствам на момичето.
Но ако апартаментите са наследствени, само той ли е наследника? Ами ако има брат, сестра и тя и/или те /като не ги ползва, иска наем. И дали са наследствени по документ, или са на мама и тате, които си седят на село, с малки доходи и очакват пари от имота, в който са си вложили всички доходи през годините? Въобще има неизвестни за неговата стиснатост.
Пак казвам, че и съчуствам, но всичко ли ни е казала?

# 554
Интересно, ако аз бях с мъже, само за да им взимам парите и да си гледам настрани - това какво ме прави? Супер гадна използвачка.

А ако мъж си е взел наивна девойка и се държи все едно е чужд, като му изнася - това какво е, ако не използвач?
А ти не им ли ги вземаш? Или?

Има много неизвестни! Дори не е ясно това чудо за 4лв толкова скъпо за него и толкова евтино за нея.

Общи условия

Активация на акаунт