Скарахме се заради свекървата:(

• 16 971
  • 575
  •   1
Отговори
# 210
  • Варна
На мен пък ми е интересно как се навива да изнесе майка си, а в следващия момент се извърта на 180 градуса и започва да кове жена си.

# 211
  • Варна
Не знаем какви са фактите. Обикновено всеки иска да е в дома си . А тя е желаела да е с най- близкия си, в чужд град.  Не знаем и каква е била операцията. Стресът обаче влияе изключително зле на възстановяването. Моят дядо получи инфаркт  от притеснение, че го изписват ( изритват) ненадейно от болница. Предстоеше Нова Година и персонала искаше купон. За минути последва втори инфаркт . Препоръчаха ни да си го приберем ,за да почине в домашна обстановка. Сняг, виелица не им пука. Живя още година, въпреки че го бяха отписали.

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 22:45 от Viviana91

# 212

Приятелката не е проявила инициатива да я приеме, което е основното.
А, е знаела за операцията и къде е отседнала.
Не прочетох такова нещо в постовете на авторката. Дали е знаела?

# 213
Не знам защо си мислите, че пребиваването в приятелката задължително ще е рай? Ако тя първа й звънне и я покани е едно, но по спешност да се настани ей така човек е съвсем друго. Особено ако не са си чак толкова близки. Може приятелката да е мила три дни и после да й писне. То най-близките й дълго не я траят, защо се очаква външния човек да много по-гостоприемен?

# 214
На мен пък ми е интересно как се навива да изнесе майка си, а в следващия момент се извърта на 180 градуса и започва да кове жена си.

Ами как, мадамата е извадила коза - Жилището е мое и аз определям. И той е замълчал.
Ето ти, вариант.

# 215
Абе аз все още се чудя защо мъжът е спал с майка си  Laughing
Ами защото сигурно жената е спала в леглото на дъщеричката с дъщеричката заедно. Кой да отиде друг и въобще в каква друга конфигурация да се разпределят.
Сръдливото синче дори едно походно легло или надуваем матрак не е осигурило. Колкото и тесен да е холът, все можеха да наместят временно някакво легло там, на което да спи детето. А бабата сама в детската стая.
Тогава пак щеше да е тясно и неудобно, но много по-нормално и търпимо! Сега измисленият вариант е някакво малоумие направо.

Ама защо си мислите, че жената е захвърлена по спешност при приятелката. Или приятелката е насилена да я прибере!? И как точно си го представяте реално - обаждат се на въпросната жена и й съобщават, че Х пристига у тях!? За разлика от Абсурт, съм убедена, че приятелката е знаела за операцията и още от самото начало бабата е била поканена да отседне при нея, но тя се е запънала да е при сина си. Дали от неудобство да я притеснява, дали от страх (най-вероятно) и желание да е при сина си, но ето, получило се е неудачно и неудобно за всички.

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 22:25 от птица

# 216
Не знам защо си мислите, че пребиваването в приятелката задължително ще е рай?
Никой не твърди, че ще е рай, а че там ще е по-приемливо отколкото в консервата със сардини, в която е била настанена свекървата. Предполага се още, че приятелката е с акъла си и ако нямаше желание да я приеме, не би го направила. Или вече имаме версия как снахата е опряла пистолет в челото на приятелката да приема свекървата?

# 217
  • София
Скрит текст:

Приятелката не е проявила инициатива да я приеме, което е основното.
А, е знаела за операцията и къде е отседнала.

А възможно ли е свекървата да е разчитала да остане у сина си и да е казала на приятелката си, че има къде да спи? Дори и приятелката да е проявила инициатива...

Повярвай ми, не!
Няма нормален човек, жена особено, оперирана, да се натиска да спи със сина си на едно легло, дори и да беше дете, а той е голям мъж!
Ти за ненормални ли ни имаш, майките на момчета?
Все едно, баща ти да го оперират и той да иска да спи с теб на едно легло........
Как ви разждат акълите такива абсурди, наистина не мога да разбера!?

Уиш, на този свят приятелите се броят на пръсти.
Мислиш ли, че тази, която ще приеме  приятелката си след операция, няма да знае, че е оперирана и че е при снахата и сина си?
Ти поне имаш здрава логика и не се чудиш колко е 2+2...

Последна редакция: сб, 21 дек 2019, 22:20 от absurT

# 218

Няма нормален човек, жена особено, оперирана, да се натиска да спи със сина си на едно легло, дори и да беше дете, а той е голям мъж!

Обаче,точно тази жена спи със синчето на един диван и през ум не ѝ минава да му каже да извади 50 лв за един надуваем матрак.

# 219
  • Варна
Ама се е навила. Че и за доста време. Значи не е нормална, така ли? Или е нямала уста да си каже, че това не е приемливо?

Леле, тая снаха ще излезе архизлодей  някакъв. Първо е наплашила мъжлето, че домът е нейния и той ще й върви по гайдата, после е взела страха на свека дотам, че тя не смее да гъкне седмици наред. Тц тц тц...

# 220
Не мисля, че закупуването на надуваем дюшек или походно легло изобщо са били обсъждани. Нали предполагат престой от над една седмица.

# 221
  • София

Обаче,точно тази жена спи със синчето на един диван и през ум не ѝ минава да му каже да извади 50 лв за един надуваем матрак.

Това, къде го прочете, че съм го изпуснала? newsm78

# 222
  • София
15 стр. нищим случая.
А авторката изчезна - сигурно се е сдобрила с мъжлето и сега се гушкат.

# 223
  • Варна
Може. Нали теренът е свободен вече 🤭

# 224

Това, къде го прочете, че съм го изпуснала? newsm78
В първия пост на авторката:
С мъжа ми спаха на единственото легло- диван в хола.

Общи условия

Активация на акаунт