Скарахме се заради свекървата:(

• 16 819
  • 575
  •   1
Отговори
# 465
Момичета, късно се включвам в темата и не очаквах толкова много страници с отговори. Благодаря ви за мненията, подкрепящи ме, както и укоряващи ме:)
 Четейки ви намирам за себе си решения и надежди....Оказа се,че свекърва ми все още не си е тръгнала и е още при приятелката си. Мисля, че й е ок там. Но вече не смея да питам мъжа ми за нея. Отношенията ни с него, обаче никога няма са бъдат същите. Тя му е майка и той винаги ще е зад нея. В това,естествено няма нищо лошо. Но за мен по- важното е,че видях другото му лице и не знам дали в бъдеще той може да ми бъде опора. Нещата тръгват надолу. Всеки бърка, аз осъзнавам грешката си,но ако той не ми даде втори шанс, то няма смисъл да си говорим повече. Това е всичко.

# 466
А между другото,свекърва ми се чувства прекрасно още след като я изписаха беше така. Нищо не я боли, пътува си даже сама. След операцията не се наложиха никакви допълнителни грижи,тя не е на легло. Там,откъдето е,при брата на съпруга ми,има големи проблеми със семейството му. Явно не иска да се прибира там,че ще я подкарат да им слугува. Тук вече нещата малко отиват в друга тема, няма да задълбавам. Аз мога да простя,човек съм. Но мъжът ми едва ли,може би е било кръвна обида за него. За съжаление, това се получава понякога....

Последна редакция: пн, 23 дек 2019, 05:47 от lisa_sf

# 467
Във всеки пост,който пишете има нещо много вярно. И походно легло исках да й купим и на надуваем дюшек да спим,но те казаха не. Детето е голямо,на 10 е и на 1 легло тримата спахме,беше кошмар...Нямаше да издържим толкова дълго. А относно моите родители и роднини. Ами явно е въпрос на възпитание от тяхна страна,защото са изпадали в такива ситуации,но никога не са искали да ни пречат.

# 468
Съпругът ти е мухльо.
Тук сигурно ще се намерят майки на подобни мухльовци, които да те убеждават, че проблемът е в теб, а и заради детето трябва до живот да слугуваш на съответния...
Не трябва Simple Smile
След няколко години детето ще си поеме по пътя, а ти ще останеш с това недоразумение, на което изобщо не можеш да разчиташ...

# 469
Лиза, аз изобщо не смятам, че трябва да се оправдаваш в тази ситуация. Поне според мен си направила много повече от необходимото и ако мъжа ти и майка му бяха хора, щяха да го оценят и да ти бъдат благодарни, а не да ти се връткат и цупят.

Той няма какво да ти дава втори шансове. Ти си тази, която трябва добре да си помисли дали след всичко което си понесла и изтърпяла за да е добре майка му и спокоен той можеш да му дадеш втори шанс предвид отношението и неуважението, които той ти засвидетелства.

Майната й на тази конкретна ситуация, но той поставя други хора над теб и детето ти, готов е да жертва удобството и спокойствието на семейството си заради явни капризи на друг човек. Дори и този човек да е майка му, за мен не е редно и аз бих си направила равносметка дали искам да продължа с точно този човек.

# 470
Babri добре го е казала.
Станалото станало. Свекървата май не иска да се връща в нейното си населено място.
Всяко зло е за добрo.

# 471
Виж сега, не съм прочела цялата тема и  не те упреквам, понеже има всякакви хора и разбирания.
Според моите, да направиш подобно нещо и то с болен човек, е адски грозно. Особено за роднина на половинката си.
Това показва страшен егоизъм, поне за мен. И бих се замислила що за човек имам до себе си. Бих спряла да те уважавам тотално, а там идва началото на края.
Никога не постъпваш така с болен човек, ама никога. Аз ако съм, ако трябва ще спя и на пода.
Така е човешко.
А до съфоромките, които изляха гняс, да ги попитам. Ако беше ваша майка и нямахте пари за хотели и походни легла, щяхте ли да натирите жената  у прЕателка? Особено ако беше по желание на мъжо. Щеше да стане ОЛЕ-МАЛЕ.
Но има всякакви хора. Аз се радвам за себе си, че родителите ми поне са ме възпитали да бъда човек и не съм от тоя тертип. Поне за тея неща. Но всеки си има кусурите.

# 472
  • София
Не са искали походно или надуваемо легло?
Не знам какво си очаквала от дърт човек, който няма нищо против и да е настоява да спи с майка си на едно легло. Да те поздрави, че ѝ посочваш вратата? От какво е оперирана свекърва ти, ако не е тайна?
И не пиши последователни постове, че ще те изтрият. Слагай всичко в един.

# 473
Не й се връщало при брат му? Разбирам...
Момичета, за вас нечувано, но в блока на родителите ми живеят в гарсониера мъж, жена, детето им, свекърва, свекър и куче. За някои хора мама спокойно би могла да заживее с младите, в случая - за нея и сина. Rolling Eyes Бурната му реакция показва това.

# 474
Виж ти развой... Е защо пък са отказали походно легло, това звучи странно...

Това ще да е митичната форумска свекърва, която се прави на болна, настанява се у младите и държи да спи на едно легло със сина си, дето от години служи за еталон в свекървенската тема.

Поне авторката с един замах се отървава от нахална свекърва и негоден льохман.

# 475
За какво да ти дава втори шанс - да приберете свекървата, за да не се връща при брат му ли?

# 476
Във всеки пост,който пишете има нещо много вярно. И походно легло исках да й купим и на надуваем дюшек да спим,но те казаха не. Детето е голямо,на 10 е и на 1 легло тримата спахме,беше кошмар...Нямаше да издържим толкова дълго. А относно моите родители и роднини. Ами явно е въпрос на възпитание от тяхна страна,защото са изпадали в такива ситуации,но никога не са искали да ни пречат.
Нали съпругът ви спеше със свекървата на дивана?

# 477
Нищо не разбрах, мама и син настоявали да спят заедно при наличието на опция за спане отделно в същото жилище?
Звучи меко казано странно, да не кажа нещо повече.

Всъщност за какво ти е този, след като живее в твоето жилище и не работи, пък на всичкото отгоре предпочита да спи с майка си, нежели с тебе?

Ми да си вземе Мама под мишница и да се изнесат на квартира - ще я плащат с пенсията й (ама надали). Да не стане така, че мъжът ти и майка му да се нанесат трайно у нейната приятелка? Едва ли жената го е планирала точно така.

# 478
Нищо не разбрахте. Laughing Мама ще върти домакинството, жената ще носи пари. Всичко е уредено!
Ама все пак не ми се връзва... как ще правят секс? Или за това си има нещо навън?
Леле, как се настроих подозрително отведнъж... Rolling Eyes

# 479
Момичета, късно се включвам в темата и не очаквах толкова много страници с отговори. Благодаря ви за мненията, подкрепящи ме, както и укоряващи ме:)
 Четейки ви намирам за себе си решения и надежди....Оказа се,че свекърва ми все още не си е тръгнала и е още при приятелката си. Мисля, че й е ок там. Но вече не смея да питам мъжа ми за нея. Отношенията ни с него, обаче никога няма са бъдат същите. Тя му е майка и той винаги ще е зад нея. В това,естествено няма нищо лошо. Но за мен по- важното е,че видях другото му лице и не знам дали в бъдеще той може да ми бъде опора. Нещата тръгват надолу. Всеки бърка, аз осъзнавам грешката си,но ако той не ми даде втори шанс, то няма смисъл да си говорим повече. Това е всичко.
И за миг ли не допускаш, че той също е видял другото ти лице-жестока, коравосърдечна, егоистка, НЕхуманна?И че му е трудно да те погледне пак с обич?
Ако той беше натирил майка ти, болна и оперирана, ти щеше ли да си луда от любов по него?Или щеше да го обявиш за егоистичен льольо, който мисли САМО за собствения си задник и комфорт?Точно както си направила ти?

Общи условия

Активация на акаунт