Скарахме се заради свекървата:(

• 16 822
  • 575
  •   1
Отговори
# 480
Вие не четете,а си правите свободни съчинения.Пише,че тримата са спали на едно легло и е било кошмар.

# 481
Пишеш, че свекърва ти се чувства чудесно и след операцията няма нужда от никакви допълнителни грижи, а смяната на превръзките?
Спали сте и тримата на едно легло? В първият пост не споменаваш такова нещо. Трудно ми е да повярвам, че син и майка отказват походно легло и дюшек и предпочитат да се тъпчат по двама-трима на легло.
Свекървата, която се чувства прекрасно, няма нужда от грижи и дори сама пътува, все още е в приятелката си, защото? Не иска да се прибира, защото семейството на другия й син ще я впрегне да слугува?
Тоест, това за нея е вид почивка, престоят й тук, така ли?
Разбрала си, че мъжът ти не може да ти бъде опора? Според мен е точно обратното - той е видял, че на теб не може да разчита.

# 482
Вие не четете,а си правите свободни съчинения.Пише,че тримата са спали на едно легло и е било кошмар.

Явно отначало е било така, а после са се разделили всяка мама с детето си.
За мен е необяснимо защо детето не беше настанено на един надуваем дюшек и да се приключи. Последвалото решение е меко казано необичайно.

# 483
Е, в началото писа, че мъжа й и свекървата са спали на леглото-диван в холокухнята, което се явява и родителска спалня...та не можела сутрин да си ползва кухнята/хола.Осезаемо й е пречено на сутрешното каЙВе.
Чудно, сега след като е изгонила свекървата, що не се радва на спокойствието си и необезпокояваното от никого кафе?!

# 484
Интересно ми е откога са с този мъж, който е пастрок на детето, доколкото разбрах?

# 485
Не разбрах авторката какво щяла да прости? Че са й ограничили кафепиенето?

Не стига, че е егоист, ами и нагла. Тя видяла истинското лице на мъжа си, моля ви се!

# 486
Бас държа, че свекървата е искала да спи при детето с мотива, че няма да пречи. И че първо са пробвали варианта свеки да е в детската, а те тримата на диванчето, ама детето е на десет, няма как да се съберат, затова накрая се е стигнало дотам мамин златен да спи с мама на дивана.
Lorelada, питаш за секса. Имам бивша колежка, живяха много години със свекър и свекърва в малко двустайно апартаментче. Детето им спеше при тях в стаята докато стана студентка, в другата стая свекъра и свекървата. Питала съм я за секса, свекърът и по едно време стана някъде пазач и през вечер отсъстваше, та през вечер детето спяло при свекървата. Ама апартаментът си беше на свекърите и никой не им е крив, че те така и не се изнесоха. Наскоро я видях, свекърът и свекървата починали и дъщерята се преместила в тяхната стая. Ама тук апартаментът си е на авторката, нормално е да иска да се чувства спокойно в дома си и подозирам, че гостуването се е проточило не по–малко от месец, може би и повече.
Тези, които обвиняват авторката, колко от вас са се грижили за болен дълго време и знаете ли колко е трудно?! Обаче в случая май става въпрос просто за нежелание на свеки да се прибере.

# 487
ОК, значи пастрок, безработен, нанесъл се в готово софийско жилище и предпочита да спи с майка си на едно легло, отколкото със завареничето в една стая....все по-красиво.

Аз да съм на авторката, нямаше да горя от желание да заема мястото на Мама му след нейното заминаване. Да не стане така и той да трябва да си търси някой приятел да го приюти?

# 488
  • София
Аз вече нищо не разбирам. Кой къде и защо е спал, свеки оперирана ли е, има ли нужда от грижи или от приятелка за чашка, зъл девер се намеси и категоричен отказ от допълнително легло. Ми добре!
П. С. Даски, душице, не се крий и ела дай акъл.

# 489
Бас държа, че свекървата е искала да спи при детето с мотива, че няма да пречи. И че първо са пробвали варианта свеки да е в детската, а те тримата на диванчето, ама детето е на десет, няма как да се съберат, затова накрая се е стигнало дотам мамин златен да спи с мама на дивана.
Lorelada, питаш за секса. Имам бивша колежка, живяха много години със свекър и свекърва в малко двустайно апартаментче. Детето им спеше при тях в стаята докато стана студентка, в другата стая свекъра и свекървата. Питала съм я за секса, свекърът и по едно време стана някъде пазач и през вечер отсъстваше, та през вечер детето спяло при свекървата. Ама апартаментът си беше на свекърите и никой не им е крив, че те така и не се изнесоха. Наскоро я видях, свекърът и свекървата починали и дъщерята се преместила в тяхната стая. Ама тук апартаментът си е на авторката, нормално е да иска да се чувства спокойно в дома си и подозирам, че гостуването се е проточило не по–малко от месец, може би и повече.
лкта, Тези, които обвиняват авторкакоо от вас са се грижили за болен дълго време итрудно?! Обаче в случая май става въпрос просто за нежелание на свеки да се прибере. знаете ли колко е
Седем години семейството ми се грижихме за болната ми свекърва.И през ум не ми е минало да я оставим сама или да я изгоним.Трудно е,но е част от живота .

# 490
  • Варна
Няма никакво значение кой къде е спал. Явно свекървата използва превръзките след операцията като предлог да не се прибира при проблемите, които я чакат. После сигурно и други предлози щяха да се измислят, докато не остане за постоянно при тях.

Лиза, плюй си в пазвата, че си се отървала от това съжителство. На твое място щях да посоча вратата и на мързеливеца, който се цупи и се чуди дали да даде втори шанс да си лежи на дивана, а ти да опъваш каиша.

# 491
Да, и ние се грижихме за болната ни баба с години и тя спеше в детските ни стаи заедно с нас, децата. Не е отишла да спи в леглата на зетя и снахата. Това е някак противоестествено.
Аз се чудих как всички ги е обзело масово мозъчно затъмнение, та да не измислят такова просто решение като походното легло, но се оказва, че мама и син настоявали да си спят в едно легло. Ами ОК, да се вземат, щом се обичат толкова.

# 492
Да, и ние се грижихме за болната ни баба с години и тя спеше в детските ни стаи заедно с нас, децата. Не е отишла да спи в леглата на зетя и снахата. Това е някак противоестествено.
Аз се чудих как всички ги е обзело масово мозъчно затъмнение, та да не измислят такова просто решение като походното легло, но се оказва, че мама и син настоявали да си спят в едно легло. Ами ОК, да се вземат, щом се обичат толкова.
Написала е кой къде е спал в пост 467.

# 493
Мъхъм, а в първия си пост е написала ето това:
С мъжа ми спаха на единственото легло- диван в хола. А аз всяка сутрин не смеех да вляза в кухнята да не ги събудя.
Последно, кое от двете?

# 494
Синът и бабата отказали всякакви други варианти, освен да спят заедно на дивана, а след последните разяснения и коментари,  се предполага и завинаги.

На мен не ми се вярва много, ама щом сте рекли... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт