Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 61

• 56 604
  • 763
  •   1
Отговори
# 150
Честно казано, аз използвам сенките на Revolution доста често. При мен са доста пигментирани и лесно се преливат. Ползвала и съм и по-скъпи марки, тези съко не са никак лоши. Ползвам си ги паралелно с тях.

Никога, обаче, не са се смесвали в едно петно. Предполагам, че тук има значение вида на грима. Аз правя все едно и също на очите и може би затова не забелязвам.

# 151
Според мен зависи и от основата под сенките. Аз използвам коректор. 

# 152
Честита Нова Година, момичета! Искам да попитам дали някога в ДМ са намаляли хидратиращият гел крем на Hada Labo? Много искам да го пробвам, изобщо не ми е спешен и се чудя, дали има смисъл да чакам да го намалят или направо да го купувам? Smiley
Това ли имаш предвид?
Скрит текст:
Въобще не си давай парите. Представи си нещо като гъста, лигава вода. Ефект Zero!

# 153
Въобще не съм съгласна с мнението на Calabaza!
Аз съм много доволна от хидратиращата емулсуя на Хада лабо, попива много бързо; кожата след нея се усеща хидратирана и гладка, няма кир ефект. Много добър резултат се постига в комбинация с крем-гела на марката. Аз също съм набелязала околоочния и това ще е следващата ми покупка.

# 154
  • Варна
Честита Нова Година, момичета! Искам да попитам дали някога в ДМ са намаляли хидратиращият гел крем на Hada Labo? Много искам да го пробвам, изобщо не ми е спешен и се чудя, дали има смисъл да чакам да го намалят или направо да го купувам? Smiley
Това ли имаш предвид?
Скрит текст:
Въобще не си давай парите. Представи си нещо като гъста, лигава вода. Ефект Zero!

Не, имам предвид този продукт.

# 155
Момичетa, виждали ли сте този коректор на Max Factor и въобще продава ли се у нас? Има такъв фдт, но коректор...
Скрит текст:

# 156
  • София
Има го , не е лош.

# 157
Някой използвал ли е тези капсули за очи и има ли доволни?

# 158
~Étoile~, благодаря, а озаряващ ли е както е описан?

Бенчита, да, аз ги купих. Доста са мазни и на мен една капсула ми идва много за двете очи само за околоочна зона. Тя стига за цялото лице сякаш... Не ми харесаха особено.

# 159
Аз ги харесвам тия капсули, водят се околоочни, но една наистина стига за цялото лице. Хубави са, но повече харесвам сините хидратиращи. Те са супер, попиват бързо и мазнеят определено по малко от останалите. Те и капсулките с витамин С са ми фаворит.

# 160
Тези не, но ползвам нощния концентрат (лилавите) и розовите с лифтинг ефект. Доволна съм и от двата вида, ползвам ги след серум и преди нощен крем и наистина мазнеят, но попиват бързо и сутринта лицето ми не е мазно на пипане, а много меко. Кожата става сочна и напомпана. Не знам от серумите на Ordinary, капсулите или крема (или съм си нацелила комбинацията, защото ги започнах почти по едно и също време ), но фините линии край очите ми се позаличиха, чак ми е странно като се гледам в огледалото. Grinning
Със суха кожа и фини линии и първи бръчки съм.

# 161
  • София
~Étoile~, благодаря, а озаряващ ли е както е описан?

Не бих казала, но не е сух, не се впива, ако не се прекали с количеството.
Средно покривен е.

Някой купи ли околочния от новата серия на Биотен?
Аз взех само серума за сега, но още не съм го пробвала.
Мислех цялата серия да взема, ама реших да не избързвам, а и състава им е толкова дълъг, че ме домързя да чета Joy

# 162
Благодаря, момичета. За този с вит. Ц, знам че много го харесвате.. проверявам във всяко ДМ покрай което мина, но не мога да намеря и това е 😆  Имам едни почти незабележими линии, които адски ме дразнят и каквото похвалите взимам и мажа под очите.. 😞

# 163
  • Пловдив
И аз харесвам околоочните капсули на Балеа. От известно време ги ползвам и като приключа една опаковка, взимам веднага следваща ☺. Определено хидратират много добре, оставят в началото леко мазно усещане,  попиват и оставят кожата хидратирана. Слагам околоочен крем след тях.

Последна редакция: нд, 05 яну 2020, 22:54 от marzeliva

# 164
  • Асеновград
И аз си бях купила сините капсули за лице на dm овлажняващи май се водят, но много мазно това нещо бе, аз съм с мазна кожа и хич не ми харесаха като усещане 😂😂но ММ ги намаза, той е със суха кожа и за него бяха супер!

Общи условия

Активация на акаунт