Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 61

• 56 607
  • 763
  •   1
Отговори
# 135
Да ви споделя че съм разочарована от палитрата на Революшън. Нямам база в момента и ги нося без нея, но с флормарската четворка от новите например, нямам оплаквания, а Революшъна се сливат в едно петно, и накрая имаш една мазаница по очите.
Като открия базата на Никс, ще видя как ще е.
И аз се оплаквам от тях. За евтините става дума Re-loaded. В кутията са много красиви,  обаче при ползване - мале, мале. Слаба пигментация, изобщо не се блендват, накрая стават точно като едно петно. Имам Affection, Provocative и Visionary. Само с последната ми хареса как се нанесоха цветовете и не се сляха, но колкото и да наслагвах, едва се забелязват, отново много слаба пигментация.

Последна редакция: пт, 03 яну 2020, 17:43 от kati_v

# 136
Аз има тази и е супер. Пигментирана, лесно нанасяне, преливане. А да не говорим за брокатените сенки. 😍

# 137
# 138
Аз съм много доволна от палитрите на Революшън, но имайте предвид, че аз съм с много светла кожа на лицето и с нормален клепач ( не е прекомерно омазнен). Никога не съм използвала база за сенки, но нямам и нужда. Може би ще пробвам, защото приятелка ми каза, че специално сенките на Революшън са много по-различни когато се използва база. В момента съм в търсене на хубава спирала за вежди.

# 139
Леми точно за тази палитра отзивите не бяха добри, аз имам палитрите в колаборации и са с много добро качество.

# 140
Еми, на тази най-много ми харесаха цветовете, късмет. Кои са палитрата в колаборация?
Взех и тази, но не съм я пробвала:

Последна редакция: сб, 04 яну 2020, 09:10 от Lemy

# 141
Тази спирала е намалема в Лили, дали е добра? Търся дължина, с мн късички мигли съм

# 142
Много добре изглеждат, ДХ3!
Мисля, че точно тези цветове харесах и аз, те всъщност са две палитри с топли цветове и две със студени, нали?
https://www.aura.co.rs/
Да, но другите три са прекалено ексцентрични за мен Simple Smile  ,макар да са красиви.
Тези палитри лимитирана серия ли са?

# 143
Aloha ме изкушават мен, но 20 лв. за тази палитра няма да дам. Ще я чакам на намаление. Stuck Out Tongue Winking Eye
Относно палитрите на Революшън - и моите клепачи не са мазни и ползвам сенки без основа без никакъв проблем, но такова чудо не ми се беше случвало. Ето, днес бях доволна, нищо че трябваше доста да наслагвам, за да се видят сенките. И без това ми трябваше съвсем лек грим. Но 4 часа по-късно сенките ги нямаше. Нито на горния, нито на долния клепачи, просто бяха изчезнали, само малко от розовото личеше, и то ако се вгледаш много старателно. Това не ми се беше случвало, а аз по принцип купувам сравнително евтини сенки.

# 144
Минах през Лили да видя сенките на Аура, те едни малки хартиени палитрички, 20 лв някак не ми се връзват за тях. И цветовете и комбинациите не ми допаднаха.
Моята кожа е суха, не бих казала, че клепача ми е мазен.

# 145
Да ви похваля мини гъбките от ДМ, даже май са ми доста по-удобни от големичките. Цената им е 7 лева и някакви стотинки.

Днес си взех тази основа от Alverde реших да я пробвам просто на чисто лице дали мазнее или попива. Доволна съм от резултата, но тепърва ще я тествам под фондьотен. Нещо ужасно за мен са миризмите на продуктите на марката - това мирише на невен. Persevere

# 146
  • Варна
Честита Нова Година, момичета! Искам да попитам дали някога в ДМ са намаляли хидратиращият гел крем на Hada Labo? Много искам да го пробвам, изобщо не ми е спешен и се чудя, дали има смисъл да чакам да го намалят или направо да го купувам? Smiley

# 147
  • Пловдив
Hada Labo и аз я следя, много ми е любопитно😊

# 148
  • Бургас
Аз като бях последно не бяха намалени, всъщност май не съм ги виждала намалени.И аз съм си набелязала дневният крем и околоочния.

# 149
  • Варна
Именно, хвърлила съм му око от около месец-два-все на редовна цена си стои. Та се чудех дали изобщо някога са го намаляли Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт