Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 61

• 56 609
  • 763
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Мъча от доста време да свърша крема за ръце на Балеа с лимон и мляко. Жалко за хубавия му аромат, но като крем за ръце хич не става. Няма да взема повече крем на Балеа за ръце никакъв.

Аз от ето този съм доволна, постоянно си го купувам и не е скъп. На работа държа един и една тубичка вкъщи.

# 121
Ооо, комплекти на Ревлон за 10лв - спирала за очи + молив за вежди. Няма как да пропусна Heart

п.с - Аз хубаво се зарадвах, обаче пише, че тази оферта ще е в определени обекти. Къде мога да видя кои са?

Последна редакция: чт, 02 яну 2020, 15:19 от blondyberry

# 122
Вече го има качен в някои сайтове за брошури и промоции.

https://www.promooferti.com/%d0%bb%d0%b8%d0%bb%d0%b8-%d0%b4%d1%8 … 83%d0%b0%d1%80-3/

# 123
Ходих днес на проверка в Лили...ъъъ, да видя има ли нещо ново и интересно.
Ами няма. Някакви нови спирали мернах - на Мейбълин и Флормар. Заредени са новите палитри на Аура (които са почти копия на Худа) - по 20лв са, пробвах 2-3 матови цвята от тестера и ми се сториха доста добри като пигментация. Брокатите не са като Худините, по-евтинджос изглеждат, но не са лоши в никакъв случай.
Някой скоро пита за база за сенки - в момента е намалена тази на Катрис. Не знам дали е нова, не съм я мяркала май до сега или просто не съм обръщала внимание.
Като цяло, ако сте тръгнали на лов за намаления - надежда всяка оставете и за харчене се пригответе.
Повечето намалени продукти (особено декоративната козметика) не са от вървежните и добрите.
Иначе Нивеа, Микса, Лореал (маски, флуиди, миц.води) са с намаление, но тях винаги може да си ги намерите на тези цени Grinning

# 124
  • Варна
Здравейте, някоя от вас пробвали червилата и спиралата на Лореал в колаборация с Карл Лагерфелд?

# 125
Спиралата е като Paradise, само опаковката е различна.
Червилата са хубави, но там по-скоро зависи дали ще ти хареса цвят. Иначе усещане и консистенция са като тези в златните гилзи.

# 126
  • Бургас
Червилата са много хубави, задължително ги вижте на живо обаче ,аз харесах само един цвят за себе си.Другите са твърде смели за мен.

# 127
  • Варна
Тези двете харесах аз.
Но не чак толкова, че да ги купя, понеже подобни нюанси имам много

Скрит текст:

# 128
И аз тях харесах. Купих си по-тъмното и много си го харесвам✌🏻

# 129
Аз си взех палитра на Аура от новите и ми харесва

# 130
  • Варна
Аз си взех палитра на Аура от новите и ми харесва

Коя?
И аз обмислям една, сподели как се държат цветовете при носене.

# 131

Доволна съм, цветовете са много наситени, не разпрашават, издържат, а аз съм с мазен и паднал клепач.
Металическите сенки са мн.приятни , идеални и за през деня, защото може да се дозира блясъка, чрез наслагване.
Доволна съм.В магазина ги тествах на място на ръката си и веднага ме грабнаха.

Последна редакция: пт, 03 яну 2020, 13:24 от ДХ3

# 132
Да ви споделя че съм разочарована от палитрата на Революшън. Нямам база в момента и ги нося без нея, но с флормарската четворка от новите например, нямам оплаквания, а Революшъна се сливат в едно петно, и накрая имаш една мазаница по очите.
Като открия базата на Никс, ще видя как ще е.

# 133
  • Варна
Много добре изглеждат, ДХ3!
Мисля, че точно тези цветове харесах и аз, те всъщност са две палитри с топли цветове и две със студени, нали?

# 134
Много добре изглеждат, ДХ3!
Мисля, че точно тези цветове харесах и аз, те всъщност са две палитри с топли цветове и две със студени, нали?
https://www.aura.co.rs/
Да, но другите три са прекалено ексцентрични за мен Simple Smile  ,макар да са красиви.

Общи условия

Активация на акаунт