Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 61

• 56 549
  • 763
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте, в София ли е този магазин за паралелен внос?
И на мен ми направиха впечатление, колкото и да се стремя към минимализъм тази година Sunglasses Открих ги в Чист дом, имат и онлайн магазин:
https://chistdom.com/bg?page=0&category=20&brand=68
Но гледам, че не са съвсем същите, така че Бубанка да уточни Blush
Иначе чакам поредния "чудодеен" серум с безплатната доставка от Notino..
https://www.notino.bg/delia-cosmetics/professional-face-care-man … liceto-i-shijata/

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 08:59 от Анонимен

# 271
да, от чист дом е кремът
онлайн и в различните реални магазини понякога има разлики в нещата, които предлагат

# 272
Гледайте срока на годност на козметиката в Чист дом. Ако изобщо е възможно да се разбере нещо.
В Лили гледахме за срока на годност една избелваща паста за зъби, жената от персонала извади някакви листовки от вътре с обяснения на кодовете, и пак не можахме да разберем.

# 273
Взех си от ДМ този Японски крем с напомпващ ефект, произведен в САЩ(?!?).
Някой ползвал ли го е? Мнение?

# 274
Взех си от ДМ този Японски крем с напомпващ ефект, произведен в САЩ(?!?).
Някой ползвал ли го е? Мнение?

Ползвам го в момента, много ми харесва, хидратира чудесно, не мазнее, ако се слага под грим не прави кир ефект. Съвсем маалко лепне в първият момент когато се нанесе, но бързо попива.

Някой знае ли къде освен в Елитис (София) се предлага козметиката на Impala? Днес бях там, но всички моливи са отваряни и пробвани и не посмях да си взема. Писах им във ФБ и ми казаха, че дистрибуторът им се намира в Илиенци база 1, но не знаят кой магазини зареждат.

Последна редакция: пт, 10 яну 2020, 15:16 от Анонимен

# 275
https://www.impalaonline.com/
поръчай онлайн, над 30 лв доставката е безплатна

# 276
  • София
Някой знае ли къде освен в Елитис (София) се предлага козметиката на Impala? Днес бях там, но всички моливи за отваряни и пробвани и не посмях да си взема. Писах им във ФБ и ми казаха, че дистрибуторът им се намира в Илиенци база 1, но не знаят кой магазини зареждат.
vnnndln, провери и квартални магазини за козметика, някои от тях предлагат Импала.

# 277
Сега чакам една пратка от notino.В нея има кремове и серум на Neutrogena.
Сподели как са като хидратация като ги пробваш,сравнени с Биотен хиалурон?

# 278
  • Бургас
Yana.GG , когато искам да изхабя бързо някоя маска я използвам за крака, ръце, примерно за краката от коленете до глезените, за ръце от китките до лактите и свършват доста по-бързо. Отделно може да мажеш деколте и шия .

# 279
  • Бургас
Сега чакам една пратка от notino.В нея има кремове и серум на Neutrogena.
Сподели как са като хидратация като ги пробваш,сравнени с Биотен хиалурон?
Днес дойдоха,те са по-скоро гел кремове и за този сезон мога да ползвам само серума под крем,но ще запазя и серума,и двата крема за лятото,ще ги държа в хладилника и ще разхлаждат много приятно.Косистенцията е леко хлъзгава,силиконова,но не ми направи кир ефект.Със сигурност е в пъти по-добре от Виши 89,но просто за моята кожа не са за сезона в момента.Ще чакат да се затопли.

# 280
Някой пробвал ли е козметиката на фаберлик?

# 281
Тези не бяха ли някаква руска фирма, подобна на Ейвън и Орифлейм? Ако не бъркам нещо, но ако са те, проявих някакъв интерес, обаче така и не стигнах до покупка, макар да съм чела, че руската козметика имала добри качества. Ама ако са от този клас на горните две, тепърва да почна експерименти с тях, при все че имам добри попадения от Ейвън основно и си ги ползвам с удоволствие (особено нощният ми крем в момента, който е техен и ми е много любим!), ми се струва нерентабилно. Та, ако прочета добри отзиви, може би ще проявя по-сериозен интерес.

# 282
Момичета, препоръчайте ми добър сух шампоан Thinking Гледам, че Batiste са намалени и в Лили, и в ДМ. Но от години не съм си слагала нищо подобно на главата Joy

# 283
Ами точно от тях ти препоръчвам да си избереш.

# 284
Батисте са най-добрите в дрогерийте!

Общи условия

Активация на акаунт