Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 61

• 56 551
  • 763
  •   1
Отговори
# 255
Околоочен на Ревюел, в Лили търси

# 256
  • Бургас
Да,и на Ревюел хидратиращите околоочен и нощен са хубави,но тях ги ползвах през лятото,за зимата са ми леки.
Околоочноят е гел,може да се държи в хладилника и е много приятен в жегите.

# 257
  • Асеновград
Момичете, имам въпрос? Не знам дали има някоя като мен, луда фенка на маските за лице, но съм се затрупала с маски за лице, какво правите вие ако си купите маска за лице и не ви хареса или няма да я ползвате?? Жал ми е да хвърлям, не са много скъпи но все пак? Вече започнах да купувам тези еднократните на балеа, и тях си ги ползвам, само че имам много от маските в тубички и бурканчета които просто не ми харесват толкова, а и нямам нужда дори и да са хубави...от желанието ми да си слагам маски ще се докарам до плюшкин, с много от козметиката ми е така, чак ми е гадно че имам толкова неща които не ползвам... подарявам на приятелки но пак имам излишък...

# 258
  • Пловдив
Аз слагам да шията и деколтето😊

# 259
Момичете, имам въпрос? Не знам дали има някоя като мен, луда фенка на маските за лице, но съм се затрупала с маски за лице, какво правите вие ако си купите маска за лице и не ви хареса или няма да я ползвате?? Жал ми е да хвърлям, не са много скъпи но все пак? Вече започнах да купувам тези еднократните на балеа, и тях си ги ползвам, само че имам много от маските в тубички и бурканчета които просто не ми харесват толкова, а и нямам нужда дори и да са хубави...от желанието ми да си слагам маски ще се докарам до плюшкин, с много от козметиката ми е така, чак ми е гадно че имам толкова неща които не ползвам... подарявам на приятелки но пак имам излишък...
Аз съм пускала неща в темата за размяна на козметика.

# 260
  • Deutschland
Подарявам. Събирам неща, които не съм ползвала и като ида в България ги нося на съседското момиче.

# 261
  • Асеновград
Аз съм пускала неща в темата за размяна на козметика.
Не знаех че има такава тема! 😱😱

# 262
  • Бургас
Маска може да се сложи на стъпалата,на ръцете,на шията и деколтето...
На мен най-приятно ми е да ползвам лист маски през лятото,а през зимата ползвам маска в бурканче.
Имам и аз една маска на Нивеа,мазнее и нищо не прави за лицето,ще отиде на табанчетата.

# 263
  • Асеновград
Маска може да се сложи на стъпалата,на ръцете,на шията и деколтето...
На мен най-приятно ми е да ползвам лист маски през лятото,а през зимата ползвам маска в бурканче.
Имам и аз една маска на Нивеа,мазнее и нищо не прави за лицето,ще отиде на табанчетата.
аз имам и отделно маска за стъпалата Grin

# 264
  • Бургас
Аз не купувам нищо за стъпала и ръце,което не ми хареса от кремовете или маските за лице,веднага се назначава за крем за стъпала и ръце.

# 265
  • Асеновград
Аз не купувам нищо за стъпала и ръце,което не ми хареса от кремовете или маските за лице,веднага се назначава за крем за стъпала и ръце.

Добра идея е! За в бъдеще съм си обещала да не се затрупвам така и да инвестирам в по скъпа козметика, но малко като количество, а не 20 маски и лосиони и душ гелове които са евтини и няма да ползвам защото съм се изкушила моментно заради намаление примерно...и ефекта им не е кой знае какъв..

# 266
Да,лилавата опаковка,хиалуронов серум.
Много добре хидратира,а пише,че за мазна кожа може да се ползва без крем.
Учудващо добър дрогериен продукт.
Извадих си два от запаса,до 11 тази година са годни.За три месеца ще свършат.Винаги се запасявам,когато видя този серум,защото много често липсва,явно е много харесван продукт.
И може да се маже и около очите,чудесен е.
Лек е,да,но дава невероятна хидратация.
В състава видях алкохол на второ място и това малко ме притеснява да го пробвам. Дали биха ми дали тестер или там няма?

# 267
  • Бургас
Няма тестер.
Аз го мажа и на очите,дори по клепачите и нямам оплаквания,обаче при всеки си е строго индивидуално.

# 268
  • Варна
днес минах през един паралелен внос
видях тези два крема на гарние - дали ги има официално в българия?
не съм почитател на марката и не гледам за продуктите й по стелажите
все пак се изкуших и взех крема с цветя и мед (гугъл транслейт), защото ми се стори с доста по-читав състав

Скрит текст:

Здравейте, в София ли е този магазин за паралелен внос?

# 269
От кой дегримьор (очен грим) на лореал бяхте доволни, спомням си беше малко шишенцето, но розово ли беше или синьо не помня.
Да не е това, аз съм го хвалила преди време, Бижу беше го открила:
https://aptekadara.com/losioni-tonitsi-i-pyani-za-litse/32534/ge … grim-125ml-loreal

Общи условия

Активация на акаунт