Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 61

• 56 426
  • 763
  •   1
Отговори
# 645
Аз използвам този, няма как да станат като с филър устните, като цяло съм доволна:
Скрит текст:

# 646
Взех си хвалените тук маски на Балеа с бял шоколад и златно мляко. Днес пробвах втората..много ми щипеше и пареше, направо имах чувството, че лицето ми гори. Направи ми и ужасен кир ефект и доста опъваше. Положителен ефект не видях кой знае какъв.

# 647
И двете маски са с предимно маслени съставки и някой друг растителен екстракт (в златното мляко по-специално розмарин, облепиха и куркума), може би нещо от последните не ти е понесло или парфюмното съединение, което са използвали. Случват се такива неща, във всеки случай като пари по-добре го измивайте веднага

# 648
Някой пробвал ли е ФДТ Insta Perfect на Есенс? Гледам, че в брошурата на Лили е намален и му се зачудих.

Интересуват ме също палитрите на Революшън, които в момента са в брошурата дали се прашат.

# 649
Някой ползвал ли е масло от чаено дърво? Чета суперлативи за ползите му за кожата, но също че е много силно и не бива да се ползва чисто. 🤔

# 650
Някой ползвал ли е масло от чаено дърво? Чета суперлативи за ползите за кожата, но също че е много силно и не бива да се ползва чисто. 🤔
Знам,че се ползва върху пъпки внимателно.В темата за акне доста хора го ползват.

# 651
Аз слагам чаено дърво на пъпки. Мисля, че помага.

Момичета, някой може ли да ми каже сега къде се намира Елитис в София? В началото на годината разбрах, че го местят от Халите. Благодаря 😊

# 652
Ползвала съм масло от чаено дърво за пъпките, но нямаше никакъв ефект. Повече харесвам коректора на Amrita. А засега Елитис все още е в Халите.

# 653
Ползвала съм масло от чаено дърво, но никога концентрат или през деня, защото води до химическо изгаряне ако се изложиш на слънце след това. Слагах по 1 капка в малко количество базово масло за лосион за пъпки или 3-4 капки на 200 мл флорална вода за тоник с някакво матиращо действие. Помня, че съм чела и статия в Инфармация за него. Вече не го ползвам, защото отрекох всички етерични масла без някаква особена причина, просто химията работи по-добре при мен.

# 654
Ползвам чаено дърво - чисто слагам единствено върху пъпка и то в малко количество. Доволна съм от ефекта. Иначе го използвам разредено за какво ли не, включително при почистване.

# 655
Ползвах масло от чаено дърво в един период на силно опъпчване по лицето смесвах го с бадемово масло и беше чудодейно мн бързо ми минаха 😃

# 656
Аз го използвам за пъпки. Извън темата е, но и в арома лампа е страхотно.

# 657
Аз съм чувала, че и за гъбички по ноктите се ползва чаеното дърво.

# 658
Използва се и против пърхот. 10 капки се капват в шампоана, който ползвате и разклащате да се смеси хубаво.

# 659
Благодаря ви, момичета.  Hug

За фондьотена на Essence отговрям и тук. tanch, като за първо ползване ми хареса. Определено има средно покритие (може да се наслоява), но завършекът не е както пише на бутилчицата "strong matte", по-скоро е естествен/сатенен ( моята кожа е комбинирана). Има доста течна формула, 50 номер на мен ми пасна идеално - светла кожа с жълт подтон, при мен не се окисли. Тепърва обаче ще го тествам за издръжливост.

Общи условия

Активация на акаунт