Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 61

• 56 428
  • 763
  •   1
Отговори
# 660
Продължавам да издирвам ФДТ, който дава този вид на кожата, ако ще да струва 5 лв.
Искам да е покривен и да дава сочност и гладкост, без лицето да изглежда мазно.
https://qph.fs.quoracdn.net/main-qimg-26cc6f156ca48fc67ca8d85a184b5db3

Явно е мисията невъзможна.

# 661
Защо не пробвате да смесите покривен и озаряващ за желания ефект, ако вече имате няколко фон дьо тена ?
При мен се получава, с нормална към смесена кожа съм и експериментирам понякога. За мен Хелти микс на Буржоа ми дава този ефект, но аз нямам нужда от покривност толкова..

Това на снимката може да се постигне с доста тежък грим, който едва ли е удобен за носене в ежедневието. Променен е цвета на кожата тотално.
Скрит текст:

# 662
Не е невъзможна, но е и въпрос на подготовка на кожата, и техника на нанасяне.

# 663
Бихте ли ми препоръчали термо протектор за коса, подходящ за тънка, склонна към омазняване коса.
Взех на Gliss Kur Thermo Protect Blow dry oil, но косата стана доста мека и сплескана.

# 664
Скрит текст:
Продължавам да издирвам ФДТ, който дава този вид на кожата, ако ще да струва 5 лв.

Не е съвсем невъзможна. Опитай ББ то на ГР. Може да докараш средно покритие с него, кожата е освежена, но не мазна, не е точно озаряващ, няма частички, по скоро е тип сатен, сочен, но не лъскав. Аз нанасям с пръсти и после леко блендвам с гъбка. Слагам и малко пудра. Много съм доволна.

# 665
Скрит текст:

Не е съвсем невъзможна. Опитай ББ то на ГР. Може да докараш средно покритие с него, кожата е освежена, но не мазна, не е точно озаряващ, няма частички, по скоро е тип сатен, сочен, но не лъскав. Аз нанасям с пръсти и после леко блендвам с гъбка. Слагам и малко пудра. Много съм доволна.
Oт къде го купувате? Вчера бях в едно ЛИЛИ , но не го открих.

# 666
И аз съм за ББ на ГР.
Прави кожата сочна бляскава без да е мазна ,изглежда напълно естествено.
Още един голям плюс и за фактора 25.

# 667
Вчера го търсих на щанда им в Скай Сити- изчерпан е, не знаят кога ще има зареждане. Търся го и аз този ББ крем.
Взех околоочен на Балеа в бяло-жълта опаковка-става на парцали, за коша е...после ампулите със серум за очи, в зелено- много мазни, но стават- не ми дразнят очите. Кремчето с алое е много леко и май за моите нужди не е ок (бръчки). Ползвах Юсерин, но искам да го заменя с нещо по- бюджетно, но пък и да върши работа.
За серумите за очи важи ли това за водата преди това? Почистване с розова вода примерно и после- околоочен серум?

# 668

Ооо..това еиж с колко предварителна подготовка е постигнато.Отгоре има и хайлайтър, може и  запечатваме с пудра някаква.

# 669

Ооо..това еиж с колко предварителна подготовка е постигнато.Отгоре има и хайлайтър, може и  запечатваме с пудра някаква.
И аз подготвям платното винаги. Яд ме е, защото гледам как някакви девойки със зверско акне постигат гладко лице и то с ФДТ-ни от 10 лв. Моята кожа не е хубава, но и нямам някакви белези, или кой знае какви гадости по нея, то хидратиране, пък праймъри, пък коректори, фдт, хайлайтъри, всичките му там ритуали и накрая пак не постигам желания ефект. Пробвала съм всякакъв тип ФДТ, нъцки! Изнервям се, защото редовно ефекта е брашнян вид, а съм гледала сигурно 50 клипа как ФДТ да не изглежда cakey

# 670
Перфектно на определена светлина..На дневна надали изглеждат “уау”!!!

# 671
  • Бургас
На дневна светлина нито фдт(освен Хелти микс),нито контур и хайлайтър изглеждат добре.А ако има и пудра върху фдт съвсем изкуствено изглежда.
Новият Хелти микс дава много естествено покритие,почти не си личи,че си с фдт,но пак ако прекалиш...
Аз вече спрях да се контурирам,да слагам хайлайтър...На изкуствена светлина вечер е много красиво,но денем...

# 672
Кой е новия хелти микс?

# 673
Аз в ежедневието не се гримирам, само вечер като излизам. Но пак се дразня, че не постигам задоволителен резултат. Хелти Микс го пробвах преди години и никак не се спогодихме, но не помня вече по каква причина. С коректора от серията също ( онзи в тубичката). Може пак да му дам шанс.

# 674
Момичета, има ли все още ББ крем пак от серията Хелти Микс? Доволни ли сте?

Общи условия

Активация на акаунт