Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 61

• 56 599
  • 763
  •   1
Отговори
# 165
От 2 дни ползвам почистващия балсам на Балеа с кафява захар, уж е за суха кожа, а усещам опъване и виждам леко белене на няколко места. При някой случвало ли се е?
Скоро се върнах от Турция, купих си малко козметика. Направи ми впечатление,че имат заредени повече неща от различни серии, например на Нивея имаше тоалетно мляко от серията с розова вода, измиваща пяна от Urban detox серията. На Нютроджина имат цялата оранжева серия за проблемна кожа( имах късмета преди 12-13 години да я ползвам цялата, докато все още я продаваха тук), хидратиращи и детокс продукти. Видях и някои марки, които не съм ползвала от дете. Но пък декоративната козметика не ми допадна, всички тестери им бяха оплескани и разхвърляни. Доста по-ограничен им е избора. Но пък си намерих някои неща на Ревлон, които ми бяха любими преди години и си ги поднових с голямо удоволствие.

# 166
  • София
И на мен ми изсушава кожата захарния скраб за лице, уж трябва да хидратира.
Но лицето ми е много зле зимно време. Сега, с падането на температурите, мажа с какво ли не и пак е сухо и се бели😢

# 167
  • Бургас
Богат маслен крем на Микса?Бепантен за суха кожа?Много помагат при мен.

# 168
Dicewithoutnumbers, вземи си на Bioderma, Avene, Eucerin, някоя от тези марки и други има, от кремовете балсами за атопична кожа. Аз също имам моменти на засушаване и лющещи се участъци по лицето през зимата. С балсамът на Bioderma си оправям лицето с две мазания.

# 169
  • Бургас
Аз от ампулите на Балеа съм ползвала нощните и бях много доволна, мисля скоро пак да взема някакви.

# 170
  • София
Благодаря, ще разгледам и ще си купя нещо, че със застудяването започвам да се плаша какво се случва. Всяка година е все по-зле положението.

Еличка, слагам и от тях. Отгоре слагам и крем. Но ги ползвам от скоро и може да им трябва време да подействат. Тези синичките, овлажмяващи ли бяха, направо ми изчезват в кожата и нямам тук описаните ефекти на мека, гладка и доволн кожа.
Нощните ми идват едни такива, като филм стоят, не попиват.

# 171
Така стоят като филм и при мен, обаче отгоре плескам, без да пестя, нощния крем с хиалурон на Лореал и попива супер бързо. А той се води крем маска. Сутрин, като си мия лицето, няма мазен филм, както ми се е получавало с други продукти.
В този ред на мисли - имам спомен, че беше хвален нощният крем маска на Микса. Намален е в Лили и го загледах, но не съм сигурна същият ли е. Някой има ли отзиви за него?

# 172
И на мен ми изсушава кожата захарния скраб за лице, уж трябва да хидратира.
Но лицето ми е много зле зимно време. Сега, с падането на температурите, мажа с какво ли не и пак е сухо и се бели😢
Ако ти се дават повече пари, Авен имат един нов хидратиращ аква гел, на моята суха кожа сега ми се отразява разкошно, стои сочна:

# 173
Може ли препоръка за крем за ръце със студова алергия? Кожата става много суха, направо на люспи.

# 174
Може ли препоръка за крем за ръце със студова алергия? Кожата става много суха, направо на люспи.

https://remedium.bg/product/138023/eucerin-atopicontrol-intenziv … ratse-x75-ml.html
Oткакто го ползвам този просто се родих. Една опаковка ми стига за няколко месеца и наистина успокоява и хидратира кожата.
Извинявам се, че не е дрогерийна марка, но споделих, защото втора зима карам с него и съм доволна.

# 175
  • Пловдив
Dicewithoutnumbers, при мен положението е подобно. Зимно време - суха кожа. Тази година много, ама много ми помага маската Златно мляко на Балеа. Тя е без отмиване и е всъщност като крем за лице. Но някои момичета писаха, че не им се отразява добре тази маска и затова не смея много да я препоръчам. Обаче за мен се оказа направо панацея за сухата ми кожа. Кожата ми става хидратирана, мека и подхранена за дълго време. Обикновено  около час-два след маската слагам крем отгоре, но и само маската е достатъчна, просто действа дълготрайно. С всички други кремове зимно време не е така при мен - нощния крем примерно след нанасяне, го подновявам още един-два пъти.

# 176
Момичета,дайте предложения за хидратиращ крем за лице,ама супер хидратиращ и напояващ кожата!Сега разглеждам в Нотино да избера нещо,гледам и тия полските марки,но нищо не съм ползвала от тях....

https://www.notino.bg/cerave/moisturizers-khidratirassh-krem-za- … kozha/p-15738747/
Или от синята серия на Lavera също са доста добри.

# 177
Полските марки са доста хубави. Биелендата е супер. Избери си нещо и поръчвай смело. Мен ми се струва, че в Мейкъп продуктите са малко по евтини обаче.
Тази серия е хидратираща и много приятна:
Скрит текст:
Крем ден/нощ с кокос и алое:

Мицеларна вода с кокос и алое:

# 178
За студова алергия, в къщи ползват това, много са доволни:
https://vitania.bg/bg/kremove-mleka-losioni/dekseril-krem-50-gr-53720
Най-хидратиращото нещо което съм ползвала досега е:
https://www.eau-thermale-avene.bg/lice/ezhednevni-grizhi/hydranc … idratirashch-akva

# 179
Джаста Праста ,за крема със камелия какво ще кажеж?

Общи условия

Активация на акаунт