Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 61

• 56 590
  • 763
  •   1
Отговори
# 195
Някой от вас пробвал ли е измиващия гел за лице на Хималая с ягода? И какви са впечатленията ви

В момента го ползвам.
Като минуси: доста химическата миризма на ягода и едрите частички, които май се предполага, че са семки. Освен по случайност да ти попаднат в окото, за друго не стават.
Плюсове: с мазна кожа съм и за моя изненада ѝ се отразява доста добре. Няма опъване след измиване, не пресушава, а я чувствам добре измита.

П.П. Отн. миризмата. Като тип мирис ми напомня на продуктите на Ив Роше, които въобще не харесвам точно заради този мирис, който на мен ми идва много изкуствен и зле направен. Но ако харесваш продуктите им, може би няма да имаш проблем с гела.
Моята кожа много се омазнява в Т-зоната, справя ли се с омазняването? Благодаря за отговора Simple Smile

# 196
Джаста Праста, можеш ли да снимаш състава на това масло? Сигурно и аз ще го поръчам.

Заинтригувахте ме с това масло и се разрових Stuck Out Tongue Closed Eyes . Съставът го има на четвъртата снимка тук https://makeup.bg/product/406400/ и изобщо не е лош

# 197
Аз имам измивния гел на Хималая с боровинка. Много сапунено-химичен аромат има и не е нищо особено. Повече харесвам този на Нивеа с розова вода.

# 198
  • София
Ами не пресушава, както казах, което означава, че не кара кожата да наваксва и да се омазнява допълнително, така че от тази гл.г. за мен се справя. Но не матира, защото от продукт за миене не може да се очаква матиране, това го правят други продукти.

# 199
И при мен е така, но стигнах до средата у реших да го сменя.

# 200
  • Бургас
Здравейте момичета, днес бях в Елитис и видях някакъв нов измивен гел на Биотен с активен въглен с помпа,някой пробвал ли го е? На самият продукт нямаше информация на български , което ме накара да мисля, че е нов само на нашия пазар, може би е бил предназначен за други страни.
Другото ми питане е относно дневните кремове на Биотен, момичетата с нормална или смесена кожа нека изкажат мнение. Днес отидох за златния, но беше свършил, чудих се за някой от другите, но взех само нощен и серум.

# 201
Здравейте момичета, днес бях в Елитис и видях някакъв нов измивен гел на Биотен с активен въглен с помпа,някой пробвал ли го е? На самият продукт нямаше информация на български , което ме накара да мисля, че е нов само на нашия пазар, може би е бил предназначен за други страни.
Другото ми питане е относно дневните кремове на Биотен, момичетата с нормална или смесена кожа нека изкажат мнение. Днес отидох за златния, но беше свършил, чудих се за някой от другите, но взех само нощен и серум.
Аз съм ползвала един хидратиращ със синя капачка и беше ми харесал. За зимата ми беше супер.
Ето го:

# 202
Ползвала съм само дневния крем с дюля преди 5-6 години и ми беше тежък. Сега може и да ми е добре. Всъщност пробвала съм доста неща на Биотен и само околоочния с хиалурон ми допадна. Но най-любим ми е душ гела Детокс. Точно моя аромат, от лятото почти не оставам без него. От половин година въртя него, Дав и бебешките душгелове на Микса.

# 203
Търся ръкавица за нанасяне на автобронзант,виждали ли сте по дрогериите?

# 204
В Дм или Лили продават ли спирали и изобщо козметика на Импала

# 205
Търся ръкавица за нанасяне на автобронзант,виждали ли сте по дрогериите?
По-скоро в аптеките. Виждала съм в Нота Бене.

# 206
Момичета, не си харчете парите за околоочни кремове. Съвсем спокойно можете да нанасяте хидратиращия си крем и около очите. Същия ефект ще има за бръчиците.

# 207
# 208
Момичета, не си харчете парите за околоочни кремове. Съвсем спокойно можете да нанасяте хидратиращия си крем и около очите. Същия ефект ще има за бръчиците.
Поне при мен нуждите не са еднакви - за под очите ми трябва по-мазен крем, че там ми е по-суха кожата, а за лицето ми трябва лек хидратант дето не би бил достатъчен. Случвало се е да намажа крема за лице, ако съм свършила околоочния... ами той изчезва веднага при мен, все едно нищо не съм сложила.

# 209
В такъв случай - да. Но като цяло не е нужен.

Общи условия

Активация на акаунт