Balea, Alverde, Catrice, Essence, Aura (Козметика от ДМ, Лили и други) - тема 61

• 56 544
  • 763
  •   1
Отговори
# 285
В новата брошура  на ДМ има оферта на Мицеларна вода Билка 1+1.Предлагат се 3 вида-Роза,Грозде и Краставица.Коя ще ми препоръчате,с нормална кожа съм.Благодаря!

# 286
Ако са силно ароматни като другите им продукти, най-добре краставица. Имам смътен спомен, че съм я ползвала дори и не лоши спомени. Роза не обичам аз и намам мнение, гроздето е химичен и силен аромат, затова краставица.

# 287
С роза на Билка съм ползвала измиващия гел, не ми хареса единствено миризмата. Едва ли мицеларната ще мирише различно, беше леко натрапчива.

# 288
Коя от трите води е най-подходяща за премахване на околоочен грим
Търсих и малките разфасовчици, които са само за очен грим, но имаше със синята капачка за водоустойчив грим, с розовата капачка никъде не намерих
Ползвам на битен зеленото шишенце, но сякаш ми люти и си търся изчитан и добър продукт, за да я заменя.

# 289
  • Бургас
И аз харесвам на Батист, оригиналния. Иначе съм много доволна и от този на Балеа с аромат на праскова или като цяло май плодов се води, но все пак всеки има различни изисквания. И двата не оставят бели следи.

Относно моцеларната вода на Лореал, аз имах с розовата капачка и много ми хареса, не пресушава, не щипе на очите, но другите видове не съм пробвала. Обаче розовата ми е фаворит от всички пробвано до сега.

# 290
# 291
От темата се заинтригувах се от слънцезащитните кремове на Балеа, някоя от вас случайно да е мервала този по нашенските магазини. За разлика от всичките им останали е минерален и без алкохол

Скрит текст:

# 292
  • Бургас
Беше коментиран лятото и съм останала с впечатлението , че в България не се предлага

# 293
Имам спомен, че лятото го мярнах в един от варненските ДМ-и, на отделен стелаж беше поставен, обаче може и да бъркам. Дали пък не беше някаква слънцезащитна мед серия за чувствителна кожа?!

# 294
elichka4, Джаста Праста благодаря за бързите отговори, в двата ДМ, в които влязох днес има само фактор 30 от същата серия, съответно със същата опаковка, но е химически и с алкохол, като всичките им останали слънцезащити (което ме накара да съм ??? защо е сенситив като ще използвате същата формула ???). Явно ще си карам с нещо от аптеката поне докато изкарат целия набор слънцезащити за лятото.

# 295
Сух шампоан - напоследък купувам Шаума със зелената капачка. Преди много години като бях ученичка, имаше един дезодорант Фа с киви и ми беше любим. Тази Шаума мирише по същия начин.
Мицеларните води на Лореал от първата снимка - ползвала съм 2 вида, без двуфазната( но и тя ми е в списъка). Доволна бях и от двете.
Аз влизам да споделя мнение за това:

По-добре е от розовия почистващ крем на Балеа, който много ми пареше. Този с кафява захар почиства нежно, но не достатъчно дълбоко и още при измиването му с вода, усещам скърцане и опъване. Не е особено икономичен.
Въпрос за тази пудра:

Не се отваря капачето, има 2 дупки. Как да изкарам количество? Мисля да я нанасям с четка.

# 296
Държиш я обърната и потупваш за да падне пудра в капачето и после внимателно отваряш. По принцип пада доста по-малко количество, просто моята стои така отдавна 😃

# 297
Лично аз съм доволна от базата на аура.Grinning

# 298
Сух шампоан - напоследък купувам Шаума със зелената капачка. Преди много години като бях ученичка, имаше един дезодорант Фа с киви и ми беше любим. Тази Шаума мирише по същия начин.
Мицеларните води на Лореал от първата снимка - ползвала съм 2 вида, без двуфазната( но и тя ми е в списъка). Доволна бях и от двете.
Аз влизам да споделя мнение за това:

По-добре е от розовия почистващ крем на Балеа, който много ми пареше. Този с кафява захар почиства нежно, но не достатъчно дълбоко и още при измиването му с вода, усещам скърцане и опъване. Не е особено икономичен.
Въпрос за тази пудра:

Не се отваря капачето, има 2 дупки. Как да изкарам количество? Мисля да я нанасям с четка.
Не е полезно да си чувстваш кожата опъната и скърцаща- това е знак, че е пресушена.  Трябва да се усеща мека и хидратирана след измиване.

# 299
Момичета, вместо да си давате пари за сухи шампоани, си вземете бебешка пудра и пудрете в корените на косата. Ефекта е по - добър от сухия шамп. После наведете глава разрошете, срешете и няма да има бели следи. За мен това е най-добрия и икономичен вариант. В интернет има клипове и ефекта е моментален.

Общи условия

Активация на акаунт