Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 8

• 85 624
  • 762
  •   1
Отговори
# 495
  • Пловдив
Имаме трикрилен гардероб на Виденов от 2г.Много съм доволна,че всичко е скрито.Иначе и мен ме дразнеше натурията по открити закачалки.

# 496
  • София
sweet_maniche силно ме заинтригува. Ще съм много благодарна, ако покажеш снимки!

# 497

Качвала съм снимки тук мисля. Няма как да снимам в момента, защото не съм вкъщи, но при интерес утре мога да фотна Simple Smile
Много ще се радвам да видя, живот и здраве ни предстои да вземаме разни нови интериорни решения Hug

# 498
  • Пловдив
Обещаните снимки
Скрит текст:

# 499
  • SF
А каква ви е настилката по пода?

# 500
  • Пловдив
Гранитогрес е настилката

# 501
А шкафовете за ежедневните обувки не се ли цапат много, особено през есенния период? Нашите сега са на открит стелаж, но доста ме дразни и аз търся идеи .

# 502
  • Пловдив
За мокри обувки е предвидено точно мястото под шкафа. Преди да пуснем робота вечер, ги прибираме в шкафа

# 503
  • София
Много идейно! Браво!
Каква е дълбочината на гардероба и каква е ширината на коридора?

# 504
  • Пловдив
дълбочината е 48 см (без вратичките, общата е 50), а ширината на коридора, която е след поставянето на гардероба - метър

# 505
Здравейте! Имам нужда от мнение за въртящите стойки за подправки. Удобни ли са за употреба? Иначе изглеждат многопрактични.

# 506
  • Русе
Здравейте! Имам нужда от мнение за въртящите стойки за подправки. Удобни ли са за употреба? Иначе изглеждат многопрактични.
Аз лично съм доволна, но зависи кой и какво търси Simple Smile. Имам подобна

# 507
Моята е същата като горната, само че сива. На мен ми е адски удобна, много лесно намирам каквото ми трябва и не заема чак толкова много място.

# 508
Аз имах такава стойка, но я изхвърлих. Едно че ми заема място на плота (а аз не харесвам багаж по плотовете), и второ много прахолях нападаше по нея, а като е в кухнята от мазните изпарения тоя прах се залепяше от горе и ми писваше да я чистя и нея и бурканчетата. Изхвълрих въртележката и си прибрах бурканчетата, че ми досвидя да ги хвъря, т.к. си имаха фабрично  написани наименования на подправките. Сега съм ги подредила в шкафа и по ми харесва така. Това е според мен, на някой пък може да му допада.

# 509
На мен поставката ми стои в шкафа над работния плот, като ми трябва отварям, въртя, взимам каквото ми трябва и затварям. Не се насъбира толкова мръсотия.

Общи условия

Активация на акаунт