Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 8

• 85 574
  • 762
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Сигурни са само тези от категория FFP 2 и 3.
За съжаление и медицинските лица трудно се снабдяват с тях, пък какво остава за нас - "простосмъртните" Rolling Eyes
Избирам си ги чисто визуално аз, а когато се налага да посетя ДКЦ-то, ползвам хирургични.

p.s. Извинявам се за спама!

# 616
Моите маски седят на рафтче в нисисер, върху сезонните аксесоари като ленти за коса, ръкавици, спортни такива. Използваните от деня отиват за пране и после обратно в играта.
Слънчеви очила една позната си ги нареди на закачалка в портмантото. Закачалката обаче имаше някаква такава двойна страна от долу, където се пъхваха панталони... Много добре стояха, но те бяха само 10 броя 🙃

# 617
  • FRANCE
Здравейте. Дайте идеи за съхранение на бижута? В нещо отделно. В кутия за бижута ми се омотават герданите. Дъщеря ми , ми направи нещо като пано с кукички да висят, но пък хващат прах 🤨. Благодаря

# 618
  • Русе/Germany
Здравейте. Дайте идеи за съхранение на бижута? В нещо отделно. В кутия за бижута ми се омотават герданите. Дъщеря ми , ми направи нещо като пано с кукички да висят, но пък хващат прах 🤨. Благодаря
Аз направих на дъщеря ми за фибички и диадеми и го закачих от вътрешната страна на вратата на гардероба, така като се затвори са прибрани и не се прашат.

# 619
Аз момиче нямам, но и моите боклуци не са малко. Много ми хареса идеята Babydream© и с удоволствие мога да си изработя нещо подобно което да ми пасва на нуждите.

# 620
  • SF
Ей, дадохте ми супер идея!! От вътрешната страна на шкафа за банята мога да си закача кукички с вакуум и да закача някои полезни неща, които не искам да се виждат как висят - например шапка за баня. Simple Smile Още тази вечер ще си го направя!

# 621
  • София

Моите бижута стоят в малки или по-големи прозрачни пликчета с цип, или със защипване (не знам как се казват Pensive ) - такива са:

Скрит текст:

Виждам всичко веднага, не се омотават, подредени са в кутия.

# 622
Ей това е много добра идея с пликчетата. Имам и доста бижута които не са от благородни метали и гледам да не ги слагам в контакт едно с друго че си сменят цвета като постоят. Това би решило проблема и пак ще са прегледно сложени без да заемат много място. За герданите също ще  помогне много но за мен основният дерт са "тенекийките" - обеци и пръстени.
Благодаря за идеята, крада си я веднага и след Нова година отивам за пликчета.

# 623
А такива пликчета различни размери къде да търся?

# 624
А такива пликчета различни размери къде да търся?
В Джъмбо имсше преди.

# 625
  • Sofia
В магазините за опаковки ги има.

# 626
  • София
И в Officeone superstore. Наричат се спейсбег.

# 627
Здравейте! Прочетох последната тема, но не намирам идеи, които да помогнат в моя случай. Ще съм ви много благодарна ако можете да ми дадете такива. Скоро семейството ни ще се увеличи и ще трябва да направим оптимизация на пространствата за съхранение в спалнята. Разполагаме с двукрилен гардероб с плъзгащи врати , скрин с четири чекмеджета и дървена кошара, отново с чекмеджета. Идеята ми е да освободим скрина от нашите неща за дрехите на по- голямото дете, за да може кошарата да се ползва само от бебето. За да се случи това, трябва на едно чекмедже с бельо и чорапи на бащата и едно чекмедже с мое бельо да им намеря друго място.( Моите чорапи и чорапогащници вече организирах в кутии под дрехите на закачалка в моята част на гардероба.) Търся, но не намирам никъде , нещо като шкафче с чекмедженца, които да сложа вътре в самия гардероб и да прибера там гореупоменатите неща. Доста удобно ще е ако е от пластмаса, за да не утежнява конструкцията, но какво се намери все е от полза.Ще приложа снимка на свободното пространство, което остава отстрани до закачалките с моите дрехи, както и разпределението на целия гардероб. Шкафчето може да бъде с дълбочина до 45см и ширина 40-45см. Във височина имам доста пространство, а може и в двете крила на гардероба да се сложат .

# 628
Нали се сещаш, че вътре в самия гардероб, под закачалките, може да се донаправят полици, дори чекмеджета от край до край, също и желана дълбочина...10см и повече. Просто фирма/човек за мебели по поръчка ще го свърши за два дни.

Последна редакция: пн, 04 яну 2021, 12:55 от vige

# 629
Може да сложите офис контейнери, без колелцата, като този:
https://praktiker.bg/bg/Etazherki-i-raftove/OFIS-KONTEYNER-EKO-E … B-SONOMA/p/466842

Общи условия

Активация на акаунт