Организация за шкафове, гардероби, дрешници - тема № 8

• 85 584
  • 762
  •   1
Отговори
# 600
Моят е прост кухненски термоплот. Най-обикновен.
При майка е от камък..не знам точно какъв.

# 601
Здравейте, в голяма чуденка съм къде и как да си съхранявам слънчевите очила? Посъбраха се вече доста бройки вкъщи, а не ми се иска да се мотаят из разни шкафове.

# 602
  • SF
А на мене не ми харесват предложенията за закачване по стената с помощта на въженца, джобчета...
Държа ги в кутиите, в шкафовете.
И да, проблем е, понякога в бързината трудно ги намирам.

# 603
Тези с въженца и джобчета и на мен не ми харесват. Нещо по-практично ми се иска и една идея по-представително.

# 604
Ами нареди си ги в плитко чекмедже.

# 605
В дома на родителите ми в коридора има шкаф за обувки с плитко чекмедже най отгоре. Там си държат очилата, удобно е. Аз имам само два чифта очила, тези, които нося в момента са ми в чантата, другите върху една помощна масичка в коридора.

# 606
  • София
В едно чекмедже на скрин до масата, на която си пререждам дамската чанта преди излизане. Аз много често сменям чантите и затова гледам нещата, които слагам вътре да са ми наблизо.

# 607
  • Пловдив
В такова плитко чекмедже на Пакс ги държа -  на първите два реда са ми бижутата, а на третия са очилата. Събират се по 3 чифта в раздел, Ако са в големи калъфи - по два. Т.е. има място за до 18 чифта.

# 608
  • SF
Аз такова чекмедже нямам къде да си сложа у нас.

# 609
  • Пловдив
Аз такова чекмедже нямам къде да си сложа у нас.
Допускам, че може да се монтира във всеки гардероб, ако е с размер 50, 75 или 100 см. Ако е с нестандартен размер, по поръчка може да се изработи, предполагам.

# 610
  • SF
аз имам такова в гардероба, но там държа бельо и чорапи. Ако заема шкафче с очила, после ще питам къде да си държа бельото Simple Smile

# 611
  • Пловдив
Аз за очилата предвидих едно чекмедже в коридора... Сега във въпросното да стоте хиляди маски, разпределени в 4 отделения (за всеки от семейството).
А очилата ми отново са в кутийки в един шкаф, на супер неудобно място Rolling Eyes

# 612
  • SF
Моите маски висят на едни кукички, които закачих в банята  - не с пробиване, естествено - с вакуум. Там пера, закачвам, съхнат, гладя и слагам. В чантата ги нося в едни пликчета, но ще си извадя несесерче с цип. То се е видяло, че ще ги носим дълго още. Даже искам да си купя някаква красива маска. Както и да се изтупам, това, което най-много се забелязва по мене, е маската.

# 613
  • Пловдив
Ние си имаме служебни, "официални", всекидневни, "за до магазина" и един куп различни цветове еднократни. От последните специално има и пакет коледни Joy
Относно съхранението - чистите са във въпросното чекмедже. Отделно купих кутийки за всеки от семейството, в които слагаме резервните (за нас, когато сме на работа и за децата, когато да на училище).
Вече използваните прибираме в пликче с цип и като се приберем вкъщи - директно в пералнята.

# 614
  • SF
Аз имам само 2 служебни и тези медицинските, сините. Откъде да си купя нещо "по-така", но пък и да е и сигурна? В началото говореха, че не всички наистина пазят. Трябва да са маски, произведени да бъдат маски, а не просто нещо шито от някой, приличащо на маска.
Искам маска с бродерии например. Лятото мислех да си нашия пайети на една от служебните маски, но се притесних, че с дупченето ще й наруша защитните функции.

Общи условия

Активация на акаунт